Trump i abortus
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Trump i abortus
Na slici koju je Pižon stavio, zgodna je.Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Zgodna, bome.pizzon wrote:
jelisaveta oresanin, lepa srpska glumica
28.g.
Ma ko, bre, zgodan? Jel ova dečka? Ne znam zašto, ali pićun se vaik pali na ovake neke transvestite ili 'transvestite lookalikes'
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
I onda ti kćer ima odgajati četničkog faćuka koji je podsjeća na vjerojatno najveću traumu života i kojeg stoga mrzi iz dna duše?Regoč wrote:Grozno, odvratno, da Bog da mu soli falilo. Ali, što je diete krivo? Da ga i osude, slobodan je (kao čujem) za najviše sedam godinah. A diete, ni krivo, ni dužno, mrtvo.Oh_Femder wrote:Kad ti nedajbože kakav četnik siluje kćer, a trudnoća normalna i bez rizika za majku, to je ti je onda isto OK?Regoč wrote:Dao Bog! Ograničiti na rizik po život žene.
I kontracepcija će poskupjeti, opet na uštrb siromašnijih.Eva wrote:Zabranom abortusa povećat će se ilegalno izvođenje i smrtnost najsiromašnijih žena. Protiv zabrane abortusa sam pa bio predsjednik države i moj tata, tak da ne znam koga čeka Megi, Godota možda?
Ne ide to u korist evolucije i napretka.
Trinity-
2014-04-17
Regoč wrote:Na slici koju je Pižon stavio, zgodna je.Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Zgodna, bome.pizzon wrote:
28.g.
Ma ko, bre, zgodan? Jel ova dečka? Ne znam zašto, ali pićun se vaik pali na ovake neke transvestite ili 'transvestite lookalikes'
Da pićun nema ukusa i da mu je što bakastija i muškobanjastija, to njemu seksipilnija, to je notorna činjenica, ali kako je tebe samo lako preveslati spretnim stilistom i pametnim kutom kamere pa da od gabora vidiš Zsa Zsu Gabor ;P
Last edited by Oh_Femder on 14/11/2016, 14:50; edited 1 time in total
Posvajanje. Ljubavlju protiv mržnje. Sve je bolje nego ubiti nedužnoga.Oh_Femder wrote:I onda ti kćer ima odgajati četničkog faćuka koji je podsjeća na vjerojatno najveću traumu života i kojeg stoga mrzi iz dna duše?Regoč wrote:Grozno, odvratno, da Bog da mu soli falilo. Ali, što je diete krivo? Da ga i osude, slobodan je (kao čujem) za najviše sedam godinah. A diete, ni krivo, ni dužno, mrtvo.Oh_Femder wrote:Kad ti nedajbože kakav četnik siluje kćer, a trudnoća normalna i bez rizika za majku, to je ti je onda isto OK?Regoč wrote:Dao Bog! Ograničiti na rizik po život žene.
Sve su cure maskirane, pardon, našminkane, a slike fotošopirane. Ni Živana nije u stvarnosti zgodna kao na avom avataru, mada je linija zavidna.Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Na slici koju je Pižon stavio, zgodna je.Oh_Femder wrote:Regoč wrote:Zgodna, bome.pizzon wrote:
28.g.
Da pićun nema ukusa i da mu je što bakastija i muškobanjastija, to njemu seksipilnija, to je notorna činjenica, ali kako je tebe samo lako preveslati spretnim stilistom i pametnim kutom kamere pa da od gabora vidiš Zsa Zsu Gabor ;P
očito kćer nije bitna nego konzervativna stajališta kojima nekome nešto branis.Oh_Femder wrote:I onda ti kćer ima odgajati četničkog faćuka koji je podsjeća na vjerojatno najveću traumu života i kojeg stoga mrzi iz dna duše?Regoč wrote:Grozno, odvratno, da Bog da mu soli falilo. Ali, što je diete krivo? Da ga i osude, slobodan je (kao čujem) za najviše sedam godinah. A diete, ni krivo, ni dužno, mrtvo.Oh_Femder wrote:Kad ti nedajbože kakav četnik siluje kćer, a trudnoća normalna i bez rizika za majku, to je ti je onda isto OK?Regoč wrote:Dao Bog! Ograničiti na rizik po život žene.
bitno je maloljetnicama, siromašnima, nesretnima u kakvoj nezavidnoj životnoj situaciji reći da nešto ne mogu i poslati ih kod babe vraćare po dozu sanitara ili nadrljekara a može i mesara.
a ako se i rode budemo ih stavili u kakvo sirotište da rastu s tetama i režu žile u 15 oj. to je tako super i patrijahalno i tradicionalno. mrak
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da sam neki pobornik olakog pobacivanja, nisam, ali život nikad nije a cut and dried affair. Uostalom, ako ćemo biti dosljedni vjernici, Jahve je potraćio Onana jer ga je na vrijeme izvadio. Dakle bi se moglo argumentirati da su i masturbacija te noćne polucije ubojstvo.Regoč wrote:Posvajanje. Ljubavlju protiv mržnje. Sve je bolje nego ubiti nedužnoga.Oh_Femder wrote:I onda ti kćer ima odgajati četničkog faćuka koji je podsjeća na vjerojatno najveću traumu života i kojeg stoga mrzi iz dna duše?Regoč wrote:Grozno, odvratno, da Bog da mu soli falilo. Ali, što je diete krivo? Da ga i osude, slobodan je (kao čujem) za najviše sedam godinah. A diete, ni krivo, ni dužno, mrtvo.Oh_Femder wrote:Kad ti nedajbože kakav četnik siluje kćer, a trudnoća normalna i bez rizika za majku, to je ti je onda isto OK?Regoč wrote:Dao Bog! Ograničiti na rizik po život žene.
Mene zanima odakle takvo odusevljenje Trumpom, a on vraca Ameriku stoljece unazad. Posljedicno i puno dalje.
2014-04-12
Pa narod uvijek voli osebujnu maskotu. A kao što rekoh u jednom drugom postu, Čramp koji puno laje: - Saću da te jebem, slabo ubada ;P Aj' samo pogledaj Melanijinu zgrčenu čeljust pa reci da žena ne pati od akutne nejebice :Pmaggie13 wrote:Mene zanima odakle takvo odusevljenje Trumpom, a on vraca Ameriku stoljece unazad. Posljedicno i puno dalje.
Donald Duckove bijedne četiri milijardice dolarčića su crkavica prema imovinskoj i inoj moći ljudi koji drmaju jamerikom. Misliš da će takvi dopustiti da se njihovi interesi dovedu u pitanje? Jes dakako, svakako :D
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Bolje nego ubiti u majčinoj utrobi.kaja wrote:očito kćer nije bitna nego konzervativna stajališta kojima nekome nešto branis.Oh_Femder wrote:I onda ti kćer ima odgajati četničkog faćuka koji je podsjeća na vjerojatno najveću traumu života i kojeg stoga mrzi iz dna duše?Regoč wrote:Grozno, odvratno, da Bog da mu soli falilo. Ali, što je diete krivo? Da ga i osude, slobodan je (kao čujem) za najviše sedam godinah. A diete, ni krivo, ni dužno, mrtvo.Oh_Femder wrote:Kad ti nedajbože kakav četnik siluje kćer, a trudnoća normalna i bez rizika za majku, to je ti je onda isto OK?Regoč wrote:Dao Bog! Ograničiti na rizik po život žene.
bitno je maloljetnicama, siromašnima, nesretnima u kakvoj nezavidnoj životnoj situaciji reći da nešto ne mogu i poslati ih kod babe vraćare po dozu sanitara ili nadrljekara a može i mesara.
a ako se i rode budemo ih stavili u kakvo sirotište da rastu s tetama i režu žile u 15 oj. to je tako super i patrijahalno i tradicionalno. mrak
Iz židovske perspektive jesu, pisala je Živana o tom, no mi ateisti nemamo ništa s tim.Oh_Femder wrote:Da sam neki pobornik olakog pobacivanja, nisam, ali život nikad nije a cut and dried affair. Uostalom, ako ćemo biti dosljedni vjernici, Jahve je potraćio Onana jer ga je na vrijeme izvadio. Dakle bi se moglo argumentirati da su i masturbacija te noćne polucije ubojstvo.Regoč wrote:Posvajanje. Ljubavlju protiv mržnje. Sve je bolje nego ubiti nedužnoga.Oh_Femder wrote:I onda ti kćer ima odgajati četničkog faćuka koji je podsjeća na vjerojatno najveću traumu života i kojeg stoga mrzi iz dna duše?Regoč wrote:Grozno, odvratno, da Bog da mu soli falilo. Ali, što je diete krivo? Da ga i osude, slobodan je (kao čujem) za najviše sedam godinah. A diete, ni krivo, ni dužno, mrtvo.Oh_Femder wrote:
Kad ti nedajbože kakav četnik siluje kćer, a trudnoća normalna i bez rizika za majku, to je ti je onda isto OK?
Nije stvar oduševljenja, računamo da će se stvari malo protresti, da će sloboda govora biti moguća, a ne da će jedna strana imati monopol na javnost.maggie13 wrote:Mene zanima odakle takvo odusevljenje Trumpom, a on vraca Ameriku stoljece unazad. Posljedicno i puno dalje.
Ja pak mislim da on Ameriku samo vodi na "remont" kaj bi rekli, i da će Amerika biti puno jača u budućnosti. Killary bi je pak iscrpila do kraja svojim "progresivizmom", i zato sam navija za Killary.maggie13 wrote:Mene zanima odakle takvo odusevljenje Trumpom, a on vraca Ameriku stoljece unazad. Posljedicno i puno dalje.
Usto, nadam se da će ići na dogovor, a ne sukob s Rusijom i Kinom.Regoč wrote:Nije stvar oduševljenja, računamo da će se stvari malo protresti, da će sloboda govora biti moguća, a ne da će jedna strana imati monopol na javnost.maggie13 wrote:Mene zanima odakle takvo odusevljenje Trumpom, a on vraca Ameriku stoljece unazad. Posljedicno i puno dalje.
Nisam sigurna kad pročitam ili pogledam film, onih jadnica u Irskoj . Ili pogledam statistiku umrlih.Regoč wrote:Bolje nego ubiti u majčinoj utrobi.kaja wrote:očito kćer nije bitna nego konzervativna stajališta kojima nekome nešto branis.Oh_Femder wrote:I onda ti kćer ima odgajati četničkog faćuka koji je podsjeća na vjerojatno najveću traumu života i kojeg stoga mrzi iz dna duše?Regoč wrote:Grozno, odvratno, da Bog da mu soli falilo. Ali, što je diete krivo? Da ga i osude, slobodan je (kao čujem) za najviše sedam godinah. A diete, ni krivo, ni dužno, mrtvo.Oh_Femder wrote:
Kad ti nedajbože kakav četnik siluje kćer, a trudnoća normalna i bez rizika za majku, to je ti je onda isto OK?
Ali dobro, pro life ekipa je poznata po simpatiji za nerođene a empatiji za rođene .
Tako da mislim je u pozadini primarna ideja - zabraniti nešto i otežati zivot nekom
Jasno ciljana skupina nisu oni sami nego neki drugi, točnije neke druge.
Last edited by kaja on 14/11/2016, 15:51; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
maggie13 wrote:Mene zanima odakle takvo odusevljenje Trumpom, a on vraca Ameriku stoljece unazad. Posljedicno i puno dalje.
ako nastave napred, po modelu Kilari, bilo bi jos gore.
upravo, kada je amerika intervenisala u evropi,
u specijalnim okolnostima, bila je najprihvatljivima.
amerika koja preoblikuje evropu po svom unutrasnjem
modelu deluje manje prihvatljivo.
nisu oni ovu odluku doneli slucajno.
kada je raniji kosmonaut, ne se secam se imena,
pocetkom godine u beogradu, najavio promene
nakon izbora, niko nije to regitsrovao ozbiljno.
pzzon je nekoliko puta to komentarisao, i sam
u neverci da je to moguce i nesto realno:):)
sad, osluskujemo tu realnost
Guest- Guest
A kako to?maggie13 wrote:Mene zanima odakle takvo odusevljenje Trumpom, a on vraca Ameriku stoljece unazad. Posljedicno i puno dalje.
Promidžbeni blefovi.kaja wrote:Nisam sigurna kad pročitam ili pogledam film, onih jadnica u Irskoj .Regoč wrote:Bolje nego ubiti u majčinoj utrobi.kaja wrote:očito kćer nije bitna nego konzervativna stajališta kojima nekome nešto branis.Oh_Femder wrote:I onda ti kćer ima odgajati četničkog faćuka koji je podsjeća na vjerojatno najveću traumu života i kojeg stoga mrzi iz dna duše?Regoč wrote:
Grozno, odvratno, da Bog da mu soli falilo. Ali, što je diete krivo? Da ga i osude, slobodan je (kao čujem) za najviše sedam godinah. A diete, ni krivo, ni dužno, mrtvo.
Djece ubijene u majčinoj utrobi?kaja wrote:Ili pogledam statistiku umrlih.
Ne, cilj je zaštiti i podupirati život od začeća. Iznimka je kad su dva života suprotstavljeni jedan drugomu, samoobrana nikomu ne smije biti uskraćena.kaja wrote:Ali dobro, pro life ekipa je poznata po simpatiji za nerođene a empatiji za rođene .
Tako da mislim je u pozadini primarna ideja - zabraniti nešto i otežati zivot nekom
Jasno ciljana skupina nisu oni sami nego neki drugi, točnije neke druge.
Čini mi se da je i Margareta plakala. Šteta, a dobri smo si.Stanojko wrote:A kako to?maggie13 wrote:Mene zanima odakle takvo odusevljenje Trumpom, a on vraca Ameriku stoljece unazad. Posljedicno i puno dalje.
pa šta bi, nije valjda nekog maltretirao....Eva wrote:Pa Crveni je baniran. Koga drugog čekaš?maggie13 wrote:Nisam ni tebe, dosadni ste :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Katolik Biden u epizodi 'abortus holyday na racun poreznih obveznika'
» Za feministice abortus je kontracepija
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» "Abortion time!" Tinejdžerke slave svoj abortus na TikToku
» Pokolj u klinici za abortus: Iz puške pucao i ubio troje ljudi
» Za feministice abortus je kontracepija
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» "Abortion time!" Tinejdžerke slave svoj abortus na TikToku