Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
asilovski wrote:"Situacija je ozbiljna. U zadnjih nekoliko dana svi oblici komunikacije u mome domu obasuti su mračnim prognozama."Noor wrote:još vas muči Muhara? :D
Alepo je kurac šta se događa u domu Muhar Blanquettt
letu rajngle i tave, a pri srazu s glavama nastaje crni mrak :)
Guest- Guest
Ne znam jel gora opsjednutost ove Ane Trampom il asilina muslimanskim frakcijama po bliskom istoku:)
dijagram-
2015-08-09
ana muhar aka Amanita Muscaria AgaricomycetesRegoč wrote:Malo šampinjoni.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:"Svijetom kakvim ga vide moji obrazovani, ambiciozni, kozmopolitski prijatelji proširila se opasna neman i svaki je optimizam ugašen mrakom onoga što slijedi. "
Strahota
vjerojatno su se tako osjećali bahati aristokrati kad su ih vodili na giljotinu
Starhemberg wrote:Dobar. Puno istine izrečeno u ovome.asilovski wrote:
točno ono što i ja mislim, samo što se ja nimalo ne grozim Trumpa. Tko je čitao njegov program, a on nije kao naš HDZ-ov i SDP-ov na 45 nerazumljivih stranica nego na dvije, kratke i vrlo jasne (kako einstein reče: ako nešto ne možete objasnti u nekoliko rečenica, onda nije vrijedno objašnjavanja), zna da tu nema ničeg čega se treba bojati.
red wolf wrote:Ja sam za novi svjetski poredak.michaellcmacha wrote:jel ezek navijao za kozmopoliticu ili za izolacionistu....
to je zato jer si glupan
hehehe to je samo hobidijagram wrote:Ne znam jel gora opsjednutost ove Ane Trampom il asilina muslimanskim frakcijama po bliskom istoku:)
Kermit-
2014-04-17
Jebote... Sto je najgore, ova budala stvarno misli da je superiorna... "kosmopoliti"!? More, m`rs u picku materinu!!!!
A da je zgodna, jest.
Pa dobro, jeb`o bi je, nije da ne bi... Za to joj ne treba mozakRegoč wrote:A da je zgodna, jest.
Evo pitaj.Eva wrote:Tko je ona?
https://hr-hr.facebook.com/ana.muhar
Nikad čula za nju. I koji je njen problem s Trumpom? >Čovjek pobijedio onu luđakinju i njoj to sad jako smeta? A niš, prebolit će, odrasla je i mora znat da nemre uvijek biti onak kak si je ona poželjela. Podsjeća na Karamarkove i Hasančetove pristaše, pa nek se tješe međusobno. Evo njoj Bujanca kao ramena za cmizdrenje.
Guest- Guest
Hm, kvragu, zašto se slažem s tobom? Idem na brzinu promieniti stav.Eva wrote:Nikad čula za nju. I koji je njen problem s Trumpom? >Čovjek pobijedio onu luđakinju i njoj to sad jako smeta? A niš, prebolit će, odrasla je i mora znat da nemre uvijek biti onak kak si je ona poželjela. Podsjeća na Karamarkove i Hasančetove pristaše, pa nek se tješe međusobno. Evo njoj Bujanca kao ramena za cmizdrenje.
Tko ti je kriv kad ne pratiš balkansku Al- Džaziru.Eva wrote:Nikad čula za nju.
huehuehue nema kamenja u Istrijasambrend wrote:michaellcmacha wrote:ma sve mi je jasno.... ;) to nikad skrivaootkrivao se sjatilo prekjučer... :))) još si samo zaboravio reć da su tvoj svijet bojan, neven, mile, rene i tako to.... kud su oni onda zabrijali skroz na kontra stranu... ili se tebi omaklo... :)))))
Nisi baš pratio njegove upise...on je samo alergičan na kamenje jer ih u Istri nema...ovo drugo je po stavovima desnica čista osim što bi atomsku bacio na sve jugoistočno od Učke. Jesam pogodio, Dawson?
2014-04-15
Pišaj po sirotinji Anaasilovski wrote:
Kaj je kmetovi?
2014-04-15
onda ok... nek si i ti desničar, do pol trumpova mandata mi se više ne budemo imali s kim porječkati... budete svi prešli na našu stranu....... :))))dawson wrote:jasambrend wrote:Nisi baš pratio njegove upise...on je samo alergičan na kamenje jer ih u Istri nema...ovo drugo je po stavovima desnica čista osim što bi atomsku bacio na sve jugoistočno od Učke. Jesam pogodio, Dawson?
Pa malo karikirano.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dawson je ksenofob, to nije desnicamichaellcmacha wrote:onda ok... nek si i ti desničar, do pol trumpova mandata mi se više ne budemo imali s kim porječkati... budete svi prešli na našu stranu....... :))))dawson wrote:jasambrend wrote:Nisi baš pratio njegove upise...on je samo alergičan na kamenje jer ih u Istri nema...ovo drugo je po stavovima desnica čista osim što bi atomsku bacio na sve jugoistočno od Učke. Jesam pogodio, Dawson?
Pa malo karikirano.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:huehuehue nema kamenja u Istrijasambrend wrote:michaellcmacha wrote:ma sve mi je jasno.... ;) to nikad skrivaootkrivao se sjatilo prekjučer... :))) još si samo zaboravio reć da su tvoj svijet bojan, neven, mile, rene i tako to.... kud su oni onda zabrijali skroz na kontra stranu... ili se tebi omaklo... :)))))
Nisi baš pratio njegove upise...on je samo alergičan na kamenje jer ih u Istri nema...ovo drugo je po stavovima desnica čista osim što bi atomsku bacio na sve jugoistočno od Učke. Jesam pogodio, Dawson?
To on tvrdi, ja samo parafraziram...
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:dawson je ksenofob, to nije desnicamichaellcmacha wrote:onda ok... nek si i ti desničar, do pol trumpova mandata mi se više ne budemo imali s kim porječkati... budete svi prešli na našu stranu....... :))))dawson wrote:jasambrend wrote:Nisi baš pratio njegove upise...on je samo alergičan na kamenje jer ih u Istri nema...ovo drugo je po stavovima desnica čista osim što bi atomsku bacio na sve jugoistočno od Učke. Jesam pogodio, Dawson?
Pa malo karikirano.
Kamenjarofob ili nešto tako...kladim se da i Rolling Stonese mrzi...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi obrat u Njemačkoj: zeleni i Merkelica traže istragu smrti sjekirđije
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
Page 5 of 6