Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
n_razbojnik wrote:dawson je ksenofob, to nije desnicamichaellcmacha wrote:onda ok... nek si i ti desničar, do pol trumpova mandata mi se više ne budemo imali s kim porječkati... budete svi prešli na našu stranu....... :))))dawson wrote:jasambrend wrote:Nisi baš pratio njegove upise...on je samo alergičan na kamenje jer ih u Istri nema...ovo drugo je po stavovima desnica čista osim što bi atomsku bacio na sve jugoistočno od Učke. Jesam pogodio, Dawson?
Pa malo karikirano.
Kamenjarofob ili nešto tako...kladim se da i Rolling Stonese mrzi...:)
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:dawson je ksenofob, to nije desnicamichaellcmacha wrote:onda ok... nek si i ti desničar, do pol trumpova mandata mi se više ne budemo imali s kim porječkati... budete svi prešli na našu stranu....... :))))dawson wrote:jasambrend wrote:Nisi baš pratio njegove upise...on je samo alergičan na kamenje jer ih u Istri nema...ovo drugo je po stavovima desnica čista osim što bi atomsku bacio na sve jugoistočno od Učke. Jesam pogodio, Dawson?
Pa malo karikirano.
Kamenjarofob ili nešto tako...kladim se da i Rolling Stonese mrzi...:)
Stonesi su gori i od zubnog kamenca
2014-04-15
ma jebeš njega, gdje je razbojnica da čujemo njen desničarski poj.... ;))))
2015-08-08
suzdržava se, mora misliti na kakav takav ugled u društvumichaellcmacha wrote:ma jebeš njega, gdje je razbojnica da čujemo njen desničarski poj.... ;))))
2014-04-15
šta se ima suzdržavat, paradigma se promijenila i sad komotno može dat do znanja tko je i što je bez straha od posljedica po društvenu poziciju....n_razbojnik wrote:suzdržava se, mora misliti na kakav takav ugled u društvumichaellcmacha wrote:ma jebeš njega, gdje je razbojnica da čujemo njen desničarski poj.... ;))))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sad smije i sa markićkom zaplesat/zapjevat ruku pod jezik.... :))
2015-08-08
Zajebano ej to Miha...danas jesi , sutra nisi...oni mudriji neće odmah na tamnu stranu
2014-04-15
Nema druge, morat ćemo mi u "antifašiste" da ne bude dosadno.michaellcmacha wrote:onda ok... nek si i ti desničar, do pol trumpova mandata mi se više ne budemo imali s kim porječkati... budete svi prešli na našu stranu....... :))))dawson wrote:jasambrend wrote:Nisi baš pratio njegove upise...on je samo alergičan na kamenje jer ih u Istri nema...ovo drugo je po stavovima desnica čista osim što bi atomsku bacio na sve jugoistočno od Učke. Jesam pogodio, Dawson?
Pa malo karikirano.
Neva nastupa promišljeno, neće se izletati, niti će nastupati euforično.
jbg ja sam se prodo pernaru na prvu....:))))
2015-08-08
Meni iskreno, nije jasna jedna stvar u čitavoj toj priči: naime, u Americi je na ovim izborima, kao i na svim dosadašnjim, zapravo, pobijedila plutokracija. Jedina je razlika što je jedan milijarder išao kontra vladajuće oligarhijske klike, sam, i dobio. Da nije bio milijarder, da nije ekstremno bogat, ne bi pobijedio. I sad svi ljevičari i kozmopoliti kmeče iz dosadašnjih pozicija nedodirljivog elitizma i snobovskog intelektualizma koji se na koncu pokazao upravo onim i onakvim kakav jest - isprazan mjehur od sapunice. Po čemu i zbog čega urednici i vlasnici CNN-a i NewYork Timesa smatraju da su bolji od Trumpa? Po čemu to smatraju Beyonce i Jay Z? Po čemu i zbog čega to smatraju sve razmažene hollywoodske zvijezde? Po čemu i na čemu temelje svoju spoznaju ti kozmopoliti i ulagači na Wall Streetu da su bolji moralno, intelektualno, u svakom pogledu od Trumpa? U zemlji navodne demokracije nema teoretske šanse da bi iti jedan kandidat koji je izišao iz srednje klase dobio izbore, pogotovo ne protiv čitavog korporativnog i medijskog svijeta koji se udružio protiv njega. Jedino zašto oni kmeče je to što im je propao njihov fašizam u pokušaju.asilovski wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Meni iskreno, nije jasna jedna stvar u čitavoj toj priči: naime, u Americi je na ovim izborima, kao i na svim dosadašnjim, zapravo, pobijedila plutokracija. Jedina je razlika što je jedan milijarder išao kontra vladajuće oligarhijske klike, sam, i dobio. Da nije bio milijarder, da nije ekstremno bogat, ne bi pobijedio. I sad svi ljevičari i kozmopoliti kmeče iz dosadašnjih pozicija nedodirljivog elitizma i snobovskog intelektualizma koji se na koncu pokazao upravo onim i onakvim kakav jest - isprazan mjehur od sapunice. Po čemu i zbog čega urednici i vlasnici CNN-a i NewYork Timesa smatraju da su bolji od Trumpa? Po čemu to smatraju Beyonce i Jay Z? Po čemu i zbog čega to smatraju sve razmažene hollywoodske zvijezde? Po čemu i na čemu temelje svoju spoznaju ti kozmopoliti i ulagači na Wall Streetu da su bolji moralno, intelektualno, u svakom pogledu od Trumpa? U zemlji navodne demokracije nema teoretske šanse da bi iti jedan kandidat koji je izišao iz srednje klase dobio izbore, pogotovo ne protiv čitavog korporativnog i medijskog svijeta koji se udružio protiv njega. Jedino zašto oni kmeče je to što im je propao njihov fašizam u pokušaju.asilovski wrote:
I protiv ovoga se bore tzv. Demokrati koji su u kampanju Hillary Clinton ulupali milijardu dolara? Isusa ti Boga. Zar ja moram psovati!?
2015-08-09
melkior wrote:melkior wrote:Meni iskreno, nije jasna jedna stvar u čitavoj toj priči: naime, u Americi je na ovim izborima, kao i na svim dosadašnjim, zapravo, pobijedila plutokracija. Jedina je razlika što je jedan milijarder išao kontra vladajuće oligarhijske klike, sam, i dobio. Da nije bio milijarder, da nije ekstremno bogat, ne bi pobijedio. I sad svi ljevičari i kozmopoliti kmeče iz dosadašnjih pozicija nedodirljivog elitizma i snobovskog intelektualizma koji se na koncu pokazao upravo onim i onakvim kakav jest - isprazan mjehur od sapunice. Po čemu i zbog čega urednici i vlasnici CNN-a i NewYork Timesa smatraju da su bolji od Trumpa? Po čemu to smatraju Beyonce i Jay Z? Po čemu i zbog čega to smatraju sve razmažene hollywoodske zvijezde? Po čemu i na čemu temelje svoju spoznaju ti kozmopoliti i ulagači na Wall Streetu da su bolji moralno, intelektualno, u svakom pogledu od Trumpa? U zemlji navodne demokracije nema teoretske šanse da bi iti jedan kandidat koji je izišao iz srednje klase dobio izbore, pogotovo ne protiv čitavog korporativnog i medijskog svijeta koji se udružio protiv njega. Jedino zašto oni kmeče je to što im je propao njihov fašizam u pokušaju.asilovski wrote:
I protiv ovoga se bore tzv. Demokrati koji su u kampanju Hillary Clinton ulupali milijardu dolara? Isusa ti Boga. Zar ja moram psovati!?
2015-08-09
Dinastije Clinton, Bush i George Soros plaču u zlatnim wc-ima s pozlaćenim pipama jer Amerika nije demokracijamelkior wrote:melkior wrote:melkior wrote:Meni iskreno, nije jasna jedna stvar u čitavoj toj priči: naime, u Americi je na ovim izborima, kao i na svim dosadašnjim, zapravo, pobijedila plutokracija. Jedina je razlika što je jedan milijarder išao kontra vladajuće oligarhijske klike, sam, i dobio. Da nije bio milijarder, da nije ekstremno bogat, ne bi pobijedio. I sad svi ljevičari i kozmopoliti kmeče iz dosadašnjih pozicija nedodirljivog elitizma i snobovskog intelektualizma koji se na koncu pokazao upravo onim i onakvim kakav jest - isprazan mjehur od sapunice. Po čemu i zbog čega urednici i vlasnici CNN-a i NewYork Timesa smatraju da su bolji od Trumpa? Po čemu to smatraju Beyonce i Jay Z? Po čemu i zbog čega to smatraju sve razmažene hollywoodske zvijezde? Po čemu i na čemu temelje svoju spoznaju ti kozmopoliti i ulagači na Wall Streetu da su bolji moralno, intelektualno, u svakom pogledu od Trumpa? U zemlji navodne demokracije nema teoretske šanse da bi iti jedan kandidat koji je izišao iz srednje klase dobio izbore, pogotovo ne protiv čitavog korporativnog i medijskog svijeta koji se udružio protiv njega. Jedino zašto oni kmeče je to što im je propao njihov fašizam u pokušaju.asilovski wrote:
2015-08-09
Donald Trump, Bog, car i idol
Toranj mu ima više katova nego Goldman Sachs
2015-08-09
Donald Trump je izvršio neprijateljsko preuzimanje američkog kapitalizma, i sad je vrijeme da vas eliminira, smeće jedno.melkior wrote:Donald Trump, Bog, car i idol
2015-08-09
Ana kao i njezini kozmopolitiksi prijatelji u biti su velike neuke neznalice prihvaćaju već unaprijed date uloge, priče, pamflete a osim toga umišljaju se da nešto znajku, vrijede, stvar je više u tome što plutokraciji oni u biti i ne trebaju, jer se mijenja paradigma i os cijele priče, jer dolazimo u vrlo nestabilno područuje, a oni nikad nisu postali dio te iste plutokracijemelkior wrote:Meni iskreno, nije jasna jedna stvar u čitavoj toj priči: naime, u Americi je na ovim izborima, kao i na svim dosadašnjim, zapravo, pobijedila plutokracija. Jedina je razlika što je jedan milijarder išao kontra vladajuće oligarhijske klike, sam, i dobio. Da nije bio milijarder, da nije ekstremno bogat, ne bi pobijedio. I sad svi ljevičari i kozmopoliti kmeče iz dosadašnjih pozicija nedodirljivog elitizma i snobovskog intelektualizma koji se na koncu pokazao upravo onim i onakvim kakav jest - isprazan mjehur od sapunice. Po čemu i zbog čega urednici i vlasnici CNN-a i NewYork Timesa smatraju da su bolji od Trumpa? Po čemu to smatraju Beyonce i Jay Z? Po čemu i zbog čega to smatraju sve razmažene hollywoodske zvijezde? Po čemu i na čemu temelje svoju spoznaju ti kozmopoliti i ulagači na Wall Streetu da su bolji moralno, intelektualno, u svakom pogledu od Trumpa? U zemlji navodne demokracije nema teoretske šanse da bi iti jedan kandidat koji je izišao iz srednje klase dobio izbore, pogotovo ne protiv čitavog korporativnog i medijskog svijeta koji se udružio protiv njega. Jedino zašto oni kmeče je to što im je propao njihov fašizam u pokušaju.asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
Konačno je u Americi pobijedio punokrvni milijarder koji poznaje pravu vrijednost novca, Bogu hvala.asilovski wrote:Ana kao i njezini kozmopolitiksi prijatelji u biti su velike neuke neznalice prihvaćaju već unaprijed date uloge, priče, pamflete a osim toga umišljaju se da nešto znajku, vrijede, stvar je više u tome što plutokraciji oni u biti i ne trebaju, jer se mijenja paradigma i os cijele priče, jer dolazimo u vrlo nestabilno područuje, a oni nikad nisu postali dio te iste plutokracijemelkior wrote:Meni iskreno, nije jasna jedna stvar u čitavoj toj priči: naime, u Americi je na ovim izborima, kao i na svim dosadašnjim, zapravo, pobijedila plutokracija. Jedina je razlika što je jedan milijarder išao kontra vladajuće oligarhijske klike, sam, i dobio. Da nije bio milijarder, da nije ekstremno bogat, ne bi pobijedio. I sad svi ljevičari i kozmopoliti kmeče iz dosadašnjih pozicija nedodirljivog elitizma i snobovskog intelektualizma koji se na koncu pokazao upravo onim i onakvim kakav jest - isprazan mjehur od sapunice. Po čemu i zbog čega urednici i vlasnici CNN-a i NewYork Timesa smatraju da su bolji od Trumpa? Po čemu to smatraju Beyonce i Jay Z? Po čemu i zbog čega to smatraju sve razmažene hollywoodske zvijezde? Po čemu i na čemu temelje svoju spoznaju ti kozmopoliti i ulagači na Wall Streetu da su bolji moralno, intelektualno, u svakom pogledu od Trumpa? U zemlji navodne demokracije nema teoretske šanse da bi iti jedan kandidat koji je izišao iz srednje klase dobio izbore, pogotovo ne protiv čitavog korporativnog i medijskog svijeta koji se udružio protiv njega. Jedino zašto oni kmeče je to što im je propao njihov fašizam u pokušaju.asilovski wrote:
2015-08-09
Jbg-a kod nas proplai apotekr Jakovina nakon potpunog debakl asa Min. poljoprivrede kupuje i preprodaje vile po Zagrebumelkior wrote:Konačno je u Americi pobijedio punokrvni milijarder koji poznaje pravu vrijednost novca, Bogu hvala.asilovski wrote:Ana kao i njezini kozmopolitiksi prijatelji u biti su velike neuke neznalice prihvaćaju već unaprijed date uloge, priče, pamflete a osim toga umišljaju se da nešto znajku, vrijede, stvar je više u tome što plutokraciji oni u biti i ne trebaju, jer se mijenja paradigma i os cijele priče, jer dolazimo u vrlo nestabilno područuje, a oni nikad nisu postali dio te iste plutokracijemelkior wrote:Meni iskreno, nije jasna jedna stvar u čitavoj toj priči: naime, u Americi je na ovim izborima, kao i na svim dosadašnjim, zapravo, pobijedila plutokracija. Jedina je razlika što je jedan milijarder išao kontra vladajuće oligarhijske klike, sam, i dobio. Da nije bio milijarder, da nije ekstremno bogat, ne bi pobijedio. I sad svi ljevičari i kozmopoliti kmeče iz dosadašnjih pozicija nedodirljivog elitizma i snobovskog intelektualizma koji se na koncu pokazao upravo onim i onakvim kakav jest - isprazan mjehur od sapunice. Po čemu i zbog čega urednici i vlasnici CNN-a i NewYork Timesa smatraju da su bolji od Trumpa? Po čemu to smatraju Beyonce i Jay Z? Po čemu i zbog čega to smatraju sve razmažene hollywoodske zvijezde? Po čemu i na čemu temelje svoju spoznaju ti kozmopoliti i ulagači na Wall Streetu da su bolji moralno, intelektualno, u svakom pogledu od Trumpa? U zemlji navodne demokracije nema teoretske šanse da bi iti jedan kandidat koji je izišao iz srednje klase dobio izbore, pogotovo ne protiv čitavog korporativnog i medijskog svijeta koji se udružio protiv njega. Jedino zašto oni kmeče je to što im je propao njihov fašizam u pokušaju.asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
sa onim miloševićem što je bio bauku pomoćnik.... onak lik navratio iz begeša na porciju pomoćnikovanja u zege ministarstvu uprave pa usput upiko dvije kućice od par stotina kvadrata.....
2015-08-08
asilovski wrote:Jbg-a kod nas proplai apotekr Jakovina nakon potpunog debakl asa Min. poljoprivrede kupuje i preprodaje vile po Zagrebumelkior wrote:Konačno je u Americi pobijedio punokrvni milijarder koji poznaje pravu vrijednost novca, Bogu hvala.asilovski wrote:Ana kao i njezini kozmopolitiksi prijatelji u biti su velike neuke neznalice prihvaćaju već unaprijed date uloge, priče, pamflete a osim toga umišljaju se da nešto znajku, vrijede, stvar je više u tome što plutokraciji oni u biti i ne trebaju, jer se mijenja paradigma i os cijele priče, jer dolazimo u vrlo nestabilno područuje, a oni nikad nisu postali dio te iste plutokracijemelkior wrote:Meni iskreno, nije jasna jedna stvar u čitavoj toj priči: naime, u Americi je na ovim izborima, kao i na svim dosadašnjim, zapravo, pobijedila plutokracija. Jedina je razlika što je jedan milijarder išao kontra vladajuće oligarhijske klike, sam, i dobio. Da nije bio milijarder, da nije ekstremno bogat, ne bi pobijedio. I sad svi ljevičari i kozmopoliti kmeče iz dosadašnjih pozicija nedodirljivog elitizma i snobovskog intelektualizma koji se na koncu pokazao upravo onim i onakvim kakav jest - isprazan mjehur od sapunice. Po čemu i zbog čega urednici i vlasnici CNN-a i NewYork Timesa smatraju da su bolji od Trumpa? Po čemu to smatraju Beyonce i Jay Z? Po čemu i zbog čega to smatraju sve razmažene hollywoodske zvijezde? Po čemu i na čemu temelje svoju spoznaju ti kozmopoliti i ulagači na Wall Streetu da su bolji moralno, intelektualno, u svakom pogledu od Trumpa? U zemlji navodne demokracije nema teoretske šanse da bi iti jedan kandidat koji je izišao iz srednje klase dobio izbore, pogotovo ne protiv čitavog korporativnog i medijskog svijeta koji se udružio protiv njega. Jedino zašto oni kmeče je to što im je propao njihov fašizam u pokušaju.asilovski wrote:
2015-08-09
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi obrat u Njemačkoj: zeleni i Merkelica traže istragu smrti sjekirđije
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
Page 6 of 6