ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima

Go down

Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima Empty Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima

Post by Kermit Mon 19 Dec - 7:13

http://www.jutarnji.hr/komentari/tema-imigranata-danas-u-eu-izaziva-obilje-nelagode-europska-verzija-americkog-sna-sad-je-dostupna-samo-najvisim-klasama/5404763/
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima Empty Re: Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima

Post by Kermit Mon 19 Dec - 7:14

"nam jer sam i sama bila dijete imigranata. Kao osnovnoškolka u Beču činila sam sve kako bih bila Austrijanka. Kada bih na ulici čula materinji jezik, pravila bih se da ne razumijem, a u školi sam zaobilazila sve koji nisu imali tipična obilježja Austrijanaca. Moji su prijatelji bili Stephanie i Christian, a Turkinju Ajdu i Vijetnamku Wendy puštala bih u svoj krug vrlo rijetko. Kada bolje pomislim, kao osmogodišnjakinja sam bila austrijski nacionalist, ne iz netrpeljivosti nego iz želje za pripadanjem. Nailazila sam na roditeljsku podršku ..."

Divno...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima Empty Re: Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima

Post by vuksadinare Mon 19 Dec - 7:18

previse se snivalo u europi..cak mislim da je na velike probleme u eu i u europi izazvala recesija pa se na to nadovezali migranti i sve drugo..sa jednom krizom pocinju i druge..nazalost europa je pocela imitirati sad-e sto je na koncu bilo nemoguce...mislim da je po meni realnije bilo da ostane EZ sa drzavama zapada....da se osnuje nekakva gospodarska unija na bazi srednej europe..nesto slicno da se desilo i u istocnoj europi...mozda do ovog sveg sranja ne bi doslo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov Mon 19 Dec - 9:22

joj ana  :facepalm

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by catabbath Mon 19 Dec - 9:35

asilovski wrote: Vijetnamku Wendy

Fali afrikanac Adolf lol!

Last edited by dawson on Mon 19 Dec - 9:35; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Regoč Mon 19 Dec - 10:43

Leftardsko laprdanje. Od internacionalistice koja psihički krahira zbog Trumpove pobjede do austrijske nacionalistice. Zbroji se, Ana!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics