Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
Page 1 of 1
Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
http://www.jutarnji.hr/komentari/tema-imigranata-danas-u-eu-izaziva-obilje-nelagode-europska-verzija-americkog-sna-sad-je-dostupna-samo-najvisim-klasama/5404763/
Kermit-
2014-04-17
Re: Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
"nam jer sam i sama bila dijete imigranata. Kao osnovnoškolka u Beču činila sam sve kako bih bila Austrijanka. Kada bih na ulici čula materinji jezik, pravila bih se da ne razumijem, a u školi sam zaobilazila sve koji nisu imali tipična obilježja Austrijanaca. Moji su prijatelji bili Stephanie i Christian, a Turkinju Ajdu i Vijetnamku Wendy puštala bih u svoj krug vrlo rijetko. Kada bolje pomislim, kao osmogodišnjakinja sam bila austrijski nacionalist, ne iz netrpeljivosti nego iz želje za pripadanjem. Nailazila sam na roditeljsku podršku ..."
Divno...
Divno...
Kermit-
2014-04-17
previse se snivalo u europi..cak mislim da je na velike probleme u eu i u europi izazvala recesija pa se na to nadovezali migranti i sve drugo..sa jednom krizom pocinju i druge..nazalost europa je pocela imitirati sad-e sto je na koncu bilo nemoguce...mislim da je po meni realnije bilo da ostane EZ sa drzavama zapada....da se osnuje nekakva gospodarska unija na bazi srednej europe..nesto slicno da se desilo i u istocnoj europi...mozda do ovog sveg sranja ne bi doslo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
joj ana
2014-04-19
asilovski wrote: Vijetnamku Wendy
Fali afrikanac Adolf
Last edited by dawson on Mon 19 Dec - 9:35; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Leftardsko laprdanje. Od internacionalistice koja psihički krahira zbog Trumpove pobjede do austrijske nacionalistice. Zbroji se, Ana!
Similar topics
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
» Pila naopako
» Pila naopako
» JELENINA PILA NAOPAKO
» Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
» Pila naopako
» Pila naopako
» JELENINA PILA NAOPAKO
Page 1 of 1