Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
istina, dosta ih se poskliznulo na trampa, bice nisu se jos snaslimichaellcmacha wrote:pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sve ih čitam i teško mi je povjerovat da su to ti ljudi.... do jučer su bili ko jedan sa bojanom glavaševićem, miletom kekinim, nevenom ciganovićem, i hrvojem klasnićem.... a sad odjednom bi bez jebem ti obukli crnu ujačku odoru i sa tri prsta polagali prisegu.... ok malo pretjerujem ali to samo da dočaram travestiju koja se odvija u mozgovima pojedinih diletanata....prckov wrote:istina, dosta ih se poskliznulo na trampa, bice nisu se jos snaslimichaellcmacha wrote:pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
red wolf-
2016-02-10
kakvo to veze ima sa Anom?red wolf wrote:Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
Kermit-
2014-04-17
Ana će imati sutra svoj svijet, vjeruj mi...Svijet koji neće ugrožavati takvi poput tebe, zatvoreni, oboljeli nacionalizmom...asilovski wrote:kakvo to veze ima sa Anom?red wolf wrote:Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
red wolf-
2016-02-10
asilovski wrote:kakvo to veze ima sa Anom?red wolf wrote:Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
Ana je za jedinstvo ljudske vrste i nove ugsice :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel ezek navijao za kozmopoliticu ili za izolacionistu....
2015-08-08
Ja sam za novi svjetski poredak.michaellcmacha wrote:jel ezek navijao za kozmopoliticu ili za izolacionistu....
red wolf-
2016-02-10
cuj ovogred wolf wrote:Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
2014-04-19
Nacionalizam??? prvo ja nemam veze sa nacionalizmom, a aAna u biti nema pojma išta osim što je dobro zaradila od svoje sinekurered wolf wrote:Ana će imati sutra svoj svijet, vjeruj mi...Svijet koji neće ugrožavati takvi poput tebe, zatvoreni, oboljeli nacionalizmom...asilovski wrote:kakvo to veze ima sa Anom?red wolf wrote:Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:asilovski wrote:kakvo to veze ima sa Anom?red wolf wrote:Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
Ana je za jedinstvo ljudske vrste i nove ugsice :)
po mogućnosti roza boje :)
Guest- Guest
To i dolazi:red wolf wrote:Ja sam za novi svjetski poredak.michaellcmacha wrote:jel ezek navijao za kozmopoliticu ili za izolacionistu....
"Svijetom kakvim ga vide moji obrazovani, ambiciozni, kozmopolitski prijatelji proširila se opasna neman i svaki je optimizam ugašen mrakom onoga što slijedi."
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Ti nisi sposoban razumijeti Anu...asilovski wrote:Nacionalizam??? prvo ja nemam veze sa nacionalizmom, a aAna u biti nema pojma išta osim što je dobro zaradila od svoje sinekurered wolf wrote:Ana će imati sutra svoj svijet, vjeruj mi...Svijet koji neće ugrožavati takvi poput tebe, zatvoreni, oboljeli nacionalizmom...asilovski wrote:kakvo to veze ima sa Anom?red wolf wrote:Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
red wolf-
2016-02-10
jes ti vulkanizer..nasnjofas se onog ljepila pa malo lelujasred wolf wrote:Ana će imati sutra svoj svijet, vjeruj mi...Svijet koji neće ugrožavati takvi poput tebe, zatvoreni, oboljeli nacionalizmom...asilovski wrote:kakvo to veze ima sa Anom?red wolf wrote:Jedinstvo ljudske vrste će pobijediti...Ma koliko sada to crno izgleda...
2014-04-19
e jebiga sad... sad ide smijehotres....asilovski wrote:To i dolazi:red wolf wrote:Ja sam za novi svjetski poredak.michaellcmacha wrote:jel ezek navijao za kozmopoliticu ili za izolacionistu....
"Svijetom kakvim ga vide moji obrazovani, ambiciozni, kozmopolitski prijatelji proširila se opasna neman i svaki je optimizam ugašen mrakom onoga što slijedi."
2015-08-08
Ne. On dolazi nakon toga.asilovski wrote:To i dolazi:red wolf wrote:Ja sam za novi svjetski poredak.michaellcmacha wrote:jel ezek navijao za kozmopoliticu ili za izolacionistu....
red wolf-
2016-02-10
a ana je novi "svjecki" isprdakred wolf wrote:Ja sam za novi svjetski poredak.michaellcmacha wrote:jel ezek navijao za kozmopoliticu ili za izolacionistu....
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa stvarno šta su si ti bezlikovi umislili... očito da su zaglavinjali u nekom paralelnom polusvijetu.... istina ne baš ko ezek ali ne ni daleko od tog modusa....asilovski wrote:
Last edited by michaellcmacha on Sun 13 Nov - 22:16; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ahah anti Trum alijansa iz svemira
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi obrat u Njemačkoj: zeleni i Merkelica traže istragu smrti sjekirđije
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
Page 3 of 6