Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ana Muhar i njeni prijatelji slomljeni...traže novi smisao u životu :)
Train of butthurt :)
Guest- Guest
Noor wrote:asilovski wrote:
Moš mislit, ali čiča plaća
hehe...baš je sportski tip
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Ovo plačipičkerenje se iz dana u dan pojačava. Priznajem uživam u tom kmećanju, budi mi niske strasti zadovoljstva
asilovski wrote:Noor wrote:asilovski wrote:
Moš mislit, ali čiča plaća
hehe...baš je sportski tip
Guest- Guest
"Situacija je ozbiljna. U zadnjih nekoliko dana svi oblici komunikacije u mome domu obasuti su mračnim prognozama."
Kao da je supruga ali Bagdadija u Mosulu
Kao da je supruga ali Bagdadija u Mosulu
Kermit-
2014-04-17
"Na Facebooku je u tijeku eksplozija zabrinutosti. "
bombaš samoubijica raznio joj je kolekciju torbicaa
bombaš samoubijica raznio joj je kolekciju torbicaa
Kermit-
2014-04-17
Whatsup poruke odgađam čitati jer već znam njihov sadržaj: 3. svjetski rat i kraj demokracije, među ostalim. Zvoni FaceTime i Skype. Na Twitteru Claudia poziva na potpisivanje peticije protiv Trumpa. Anna tuguje jer se njezin Green Card poklopio s odabirom kandidata kojeg doživljava kao američku verziju Kim Jong-una
jebote bog alo požega
jebote bog alo požega
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Whatsup poruke odgađam čitati jer već znam njihov sadržaj: 3. svjetski rat i kraj demokracije, među ostalim. Zvoni FaceTime i Skype. Na Twitteru Claudia poziva na potpisivanje peticije protiv Trumpa. Anna tuguje jer se njezin Green Card poklopio s odabirom kandidata kojeg doživljava kao američku verziju Kim Jong-una
jebote bog alo požega
ali baš je tipičan primjer, jelena veljača na steroidima :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
"Svijetom kakvim ga vide moji obrazovani, ambiciozni, kozmopolitski prijatelji proširila se opasna neman i svaki je optimizam ugašen mrakom onoga što slijedi."
Hitler jaše na Godzilli
Hitler jaše na Godzilli
Kermit-
2014-04-17
Asila, a jesi pomislio da žena možda čita i ovaj forum?? :))
Guest- Guest
pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
2015-08-08
pa neka čita ovo je sramota od novinarstva, ona u biti plače nad sinekurom, sa novinarstvom ona ima veze ko mara u krivi kuracNoor wrote:Asila, a jesi pomislio da žena možda čita i ovaj forum?? :))
Kermit-
2014-04-17
Maramica realno ona tuka i ona nema opcija ili uvjerenja, nije opcija biti budala to je osobinamichaellcmacha wrote:pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
Kermit-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
teško da ja spadam u taj jelena veljača mentalni sklop....meni od takvih kosa raste
Guest- Guest
ajd Ane duso dajder mi frtalj kile toga kosmpolitskog identiteta sto prodajes I jedan jogurt
2014-04-19
ono "vaša" nisam tebe pod to podrazumijevao... usprkos onim našim "sukobima" i dalje te smatram "našim" makar ti to i krivo skužio.... ;)... ali mislim da ćeš se složiti da im/joj je nazivnik zajednički... mada ja mislim da je i u te sveneštonapredno i progresivno većina njih kolko god ih ima pomodarski zalutala.... znam po nekim lokalnim likovima koji su se pogubili totalno sa svojim novouspostavljenim stajališnim platformama.....asilovski wrote:Maramica realno ona tuka i ona nema opcija ili uvjerenja, nije opcija biti budala to je osobinamichaellcmacha wrote:pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
2015-08-08
ma ne nisam ni na tebe ni na asilu mislio.... ali ima ih tu ohoho koji se mogu podvest pod taj nazivnik....Noor wrote:michaellcmacha wrote:pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
teško da ja spadam u taj jelena veljača mentalni sklop....meni od takvih kosa raste
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma ne nisam ni na tebe ni na asilu mislio.... ali ima ih tu ohoho koji se mogu podvest pod taj nazivnik....Noor wrote:michaellcmacha wrote:pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
ma, vidjela sam kasnije...ok :P
Guest- Guest
ali ima ih tu koji se javljaju, i sprdaju se iz nje, a još do jučer bi za nju do iznemoglosti vojevali forumske bitke sa konzervativnim desničarima ujačkog svjetonazora.....:))))
2015-08-08
istina, dosta ih se poskliznulo na trampa, bice nisu se jos snaslimichaellcmacha wrote:pa zar ta nije "vaša" po mentalnom sklopu.... koliko vidim tuka je kozmopolit i uvjerena anti-fašistica.... čitao nju ili gnječa ili dawsona ili paK dudududicu isti kurac... šta se to sad kod vas pobrkalo.... :))
2014-04-19
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Novi obrat u Njemačkoj: zeleni i Merkelica traže istragu smrti sjekirđije
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Ana Muhar: pila je hrabrija pića i imala bolje priče o frajerima
Page 2 of 6