Udala se mala
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Udala se mala
Rijeci nisu potrebne...Yehudi wrote:.
JA VOLIM KURVE IEBAVATI
Bolje maloj azijatkinji dati 120 Eura nego iebavati neku susjedu koja ce ti sutra doći na vrata
od kuće i sukobiti se sa ženom mi.
Ovako znaš barem da nećeš imati problema.
Ajme gušta ući u puf a one sve u tangicama samo...............i odmah ti
sidne u krilo, naruči sekt i sva nasmijana, očijuka, dira te mazi i odmah nakom par min.
kaže ......hoćemo gori u sobu malo........
Volim ih stvarno
Guest- Guest
Ajde bježi.RayMabus wrote:Boli me kuraz i za nju i za njega ...ima 7 miljardi ljudi na planeti a pola od toga su žene i jedna meni dovoljna a ja svakoj kažem isto : ispričam ovu priču , kažem šta imam od nekretnina
i onda nakon te priče kažem : ali ti nisi ta.
LIjepo studiraj radi pametuj moš dubit na glavi ...kvadrat stana ti je 1200 - 1700 eura .....zaradi sama.
PA PA
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Picije nisi vidio Picije nisi e-bo,.,.curu treba baj eni min neseseri pojebati...u letu,sva taktika strategija dopustena...kao i u ratu i ljubavi je tako...RayMabus wrote:Boli me kuraz i za nju i za njega ...ima 7 miljardi ljudi na planeti a pola od toga su žene i jedna meni dovoljna a ja svakoj kažem isto : ispričam ovu priču , kažem šta imam od nekretnina
Guest- Guest
kic wrote:ne znam kako ću zaspat od ljubomore xD
Pa uzmi duplu dozu onih uobičajenih tabletica ..............ili popij pola litre vina
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
BMK i onako sam ga ispraznija prije pet sati ....sad igram imperi online ....neki Rus me našiba jeba mu ja mater ....svu mi je vojsku namlatija na polju ...obnavljat ču se do ponoči.bogomdani wrote:Picije nisi vidio Picije nisi e-bo,.,.curu treba baj eni min neseseri pojebati...u letu,sva taktika strategija dopustena...kao i u ratu i ljubavi je tako...RayMabus wrote:Boli me kuraz i za nju i za njega ...ima 7 miljardi ljudi na planeti a pola od toga su žene i jedna meni dovoljna a ja svakoj kažem isto : ispričam ovu priču , kažem šta imam od nekretnina
2014-04-11
RayMabus wrote:Kurve idu na lovu ....ne znam šta se čudite koji kuraz ....on ima love a ona je kurva i to je to.
Šta sad ?
Sretni mladenci.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ludjo
2014-04-20
Ebi ga..ljudi naucili preko svoje kože...navikni se...RayMabus wrote:BMK i onako sam ga ispraznija prije pet sati ....sad igram imperi online ....neki Rus me našiba jeba mu ja mater ....svu mi je vojsku namlatija na polju ...obnavljat ču se do ponoči.bogomdani wrote:Picije nisi vidio Picije nisi e-bo,.,.curu treba baj eni min neseseri pojebati...u letu,sva taktika strategija dopustena...kao i u ratu i ljubavi je tako...RayMabus wrote:Boli me kuraz i za nju i za njega ...ima 7 miljardi ljudi na planeti a pola od toga su žene i jedna meni dovoljna a ja svakoj kažem isto : ispričam ovu priču , kažem šta imam od nekretnina
Guest- Guest
RayMabus wrote:BMK i onako sam ga ispraznija prije pet sati ....sad igram imperi online ....neki Rus me našiba ....svu mi je vojsku namlatija na bojnom polju ...obnavljat ču se do ponoči.bogomdani wrote:Picije nisi vidio Picije nisi e-bo,.,.curu treba baj eni min neseseri pojebati...u letu,sva taktika strategija dopustena...kao i u ratu i ljubavi je tako...RayMabus wrote:Boli me kuraz i za nju i za njega ...ima 7 miljardi ljudi na planeti a pola od toga su žene i jedna meni dovoljna a ja svakoj kažem isto : ispričam ovu priču , kažem šta imam od nekretnina
Pa kad ćeš više naučiti da se protiv Rusa ne ratuje...............samo ćeš izginiti
2014-04-20
Ja volim kods cure onaj kurwinjski pristup..dakle ,mjuza,dobro crno vino,kako se priprema i mackasto uvija,navlaci samostojece najlonke,tangice,pa stileta,ufurava mala stopala 37 u njih,pa ide do toaleta,kao popraviti sminku,pa dalje je Jehudi opisao..e sad,ne volim bas to placati...radije se potrudim svim sredstvima osvojiti takvu curu...a nek je ikurwa..
Guest- Guest
E a neče više vojska bit na polju ....zajeba san se ....mislija san da ču ga tako malo usporit al nevrijedi ....mora bit u tvrđavi pa nek on i sruši opet manje gubim od njega ....proučavam cijelo vrijeme šemu ....neče više vojska na polje ič.bogomdani wrote:Ebi ga..ljudi naucili preko svoje kože...navikni se...RayMabus wrote:BMK i onako sam ga ispraznija prije pet sati ....sad igram imperi online ....neki Rus me našiba jeba mu ja mater ....svu mi je vojsku namlatija na polju ...obnavljat ču se do ponoči.bogomdani wrote:Picije nisi vidio Picije nisi e-bo,.,.curu treba baj eni min neseseri pojebati...u letu,sva taktika strategija dopustena...kao i u ratu i ljubavi je tako...RayMabus wrote:Boli me kuraz i za nju i za njega ...ima 7 miljardi ljudi na planeti a pola od toga su žene i jedna meni dovoljna a ja svakoj kažem isto : ispričam ovu priču , kažem šta imam od nekretnina
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno