Udala se mala
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Udala se mala
Pa da ima elemente za modela ima,to sto se e-be ne znaci da je Kurwa..uostalom sto znaci Kurwa??RayMabus wrote:Ma neka kurvetina iz Moldavije ....fašion model ....a daj.
https://en.wikipedia.org/wiki/Xenia_Deli
Pa profi kurva.
Guest- Guest
Kurva je ona koja se jebe radi materijalne koristi ....isto šta i ona moja glupača kad sam joj reka da imam par stanova odma počela kmečat da jel možemo opet ....nemožemo odjebi ..volim te al piči.bogomdani wrote:Pa da ima elemente za modela ima,to sto se e-be ne znaci da je Kurwa..uostalom sto znaci Kurwa??RayMabus wrote:Ma neka kurvetina iz Moldavije ....fašion model ....a daj.
Pa profi kurva.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
michaellcmacha wrote:joj i vi njemu svašta vjerujete... kak je moglo biti prije par godina kad je stavljao slike iz domovinskog rata na kojima je imao bar 27-28.... znači 32 je imao ili na kraju rata ili odmah koju godinu iza rata... a na toj slici je bio živi akrap tak da je upitno dal je ikada išta odrađivao, eventualno nekoj sljepici ak je platio i to duplo i po za osnovne radnje.... ;)))
Eto vidiš kako si pametan, točno dobro računaš.
A za to akrap ............................možeš samo ljubomoran biti
Za tebe i sl. sam maneken
Hajde daj zalipi onu moju sliku di pijem vino na terasi kafića...................hajde, znam da je imaš
Inače mala je bombončič bila i ostale, šteta da je daleko ( u Slavoniji ) pa mi ne more doći da evociramo uspomene
naime udala se i dobila dvi kćeri i sinčia nedavno.
Sad mi više nije napeta tako mada znam da bi jedva dočekala viditi me
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ako je kurviš onda je muška kurva ....al sad pričamo o ženskima dakle kurvama al ista je stvar.
Svaka ženska osoba koja se jebe ili bi se jebala radi stjecanja materijalne korisit je kurva.
I onda kako sam ja biseks samo postanem homo i ona me zanima ko lanjski snijeg.
A šta si rekla ?
Ti bi se jebala radi love ?
AJMO TKO TE JEBE NEK TI PLAČA ALIMENTACIJU.
BOG.
Svaka ženska osoba koja se jebe ili bi se jebala radi stjecanja materijalne korisit je kurva.
I onda kako sam ja biseks samo postanem homo i ona me zanima ko lanjski snijeg.
A šta si rekla ?
Ti bi se jebala radi love ?
AJMO TKO TE JEBE NEK TI PLAČA ALIMENTACIJU.
BOG.
2014-04-11
Pa..sve se e-bu radi materijalne koristi i sigurnosti.. ..Ono,vole da tip ima love i siroke je ruke,da se trosi i ugodno i sigurno u drustvu takvog osjecaju..Pa takve su sVE zene..RayMabus wrote:Kurva je ona koja se jebe radi materijalne koristi ....isto šta i ona moja glupača kad sam joj reka da imam par stanova odma počela kmečat da jel možemo opet ....nemožemo odjebi ..volim te al piči.bogomdani wrote:Pa da ima elemente za modela ima,to sto se e-be ne znaci da je Kurwa..uostalom sto znaci Kurwa??RayMabus wrote:Ma neka kurvetina iz Moldavije ....fašion model ....a daj.
Pa profi kurva.
Longi,pa cura se osjeca Presigurno u tih nekoliko stanova...bas si bezdusan..uvijek je mos izjuriti....ccccc..amateuru jedan..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ženska ima 27 godina. Koje gluposti jbte.
Pa eto vidiš li kako se muškarčine lože na temu.
Krivo im da netko stariji, sa lovom, može iebavati duplo mladje cure.
A ona ima 27, davno punoljetna i iziebalo je pola nogometaša Real Madrida
no njima smeta kurbetina jer je uhvatila lovatora.
A da oni imaju lovu .........SIGURAN budi DA BI TAKVE SPONZORUŠE MINJALI KAO ČARAPE
J A L JE TO
2014-04-20
Ne jeben kurve.bogomdani wrote:Pa..sve se e-bu radi materijalne koristi i sigurnosti.. ..Ono,vole da tip ima love i siroke je ruke,da se trosi i ugodno i sigurno u drustvu takvog osjecaju..Pa takve su sVE zene..RayMabus wrote:Kurva je ona koja se jebe radi materijalne koristi ....isto šta i ona moja glupača kad sam joj reka da imam par stanova odma počela kmečat da jel možemo opet ....nemožemo odjebi ..volim te al piči.bogomdani wrote:Pa da ima elemente za modela ima,to sto se e-be ne znaci da je Kurwa..uostalom sto znaci Kurwa??RayMabus wrote:Ma neka kurvetina iz Moldavije ....fašion model ....a daj.
Pa profi kurva.
Longi,pa cura se osjeca Presigurno u tih nekoliko stanova...bas si bezdusan..uvijek je mos izjuriti....ccccc..amateuru jedan..
Ludo niti jebi niti doma vodi.
2014-04-11
bed je Longi sto im na celu to ne pise,pa nekad ne znas...RayMabus wrote:Ne jeben kurve.bogomdani wrote:Pa..sve se e-bu radi materijalne koristi i sigurnosti.. ..Ono,vole da tip ima love i siroke je ruke,da se trosi i ugodno i sigurno u drustvu takvog osjecaju..Pa takve su sVE zene..RayMabus wrote:Kurva je ona koja se jebe radi materijalne koristi ....isto šta i ona moja glupača kad sam joj reka da imam par stanova odma počela kmečat da jel možemo opet ....nemožemo odjebi ..volim te al piči.bogomdani wrote:Pa da ima elemente za modela ima,to sto se e-be ne znaci da je Kurwa..uostalom sto znaci Kurwa??RayMabus wrote:Ma neka kurvetina iz Moldavije ....fašion model ....a daj.
Pa profi kurva.
Ludo niti jebi niti doma vodi.
Guest- Guest
Piše ne brini se.bogomdani wrote:
bed je Longi sto im na celu to ne pise,pa nekad ne znas...
2014-04-11
Sve je to dobro,samo da je zdravo,,i da nemam osjecaj kad turim Pišoa u nju,da klizim preko ruba provalije u nepovrat...sve ostalo prolazi..
Guest- Guest
Naša lonac pokolopac .....kurvetnina fašion model iz Moldavije .....a je udat če se za Juru iz Maovica.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Ženska ima 27 godina. Koje gluposti jbte.
Pa eto vidiš li kako se muškarčine lože na temu.
Krivo im da netko stariji, sa lovom, može iebavati duplo mladje cure.
A ona ima 27, davno punoljetna i iziebalo je pola nogometaša Real Madrida
no njima smeta kurbetina jer je uhvatila lovatora.
A da oni imaju lovu .........SIGURAN budi DA BI TAKVE SPONZORUŠE MINJALI KAO ČARAPE
J A L JE TO
2014-04-11
Kurve idu na lovu ....ne znam šta se čudite koji kuraz ....on ima love a ona je kurva i to je to.
Šta sad ?
Sretni mladenci.
Šta sad ?
Sretni mladenci.
2014-04-11
Nije to ta ljubomora,nego ono,Mlad tip vidi zgodnu i lijepu curu,a ona sa Zrelim Kesonjom,..to je nivou gena...Koji ti qrc sa njom radis,nije tebi mjesto sa njom..refleksno imas potrebu da se uvalis njoj..
Guest- Guest
Pa ?bogomdani wrote:Nije to ta ljubomora,nego ono,Mlad tip vidi zgodnu i lijepu curu,a ona sa Zrelim Kesonjom,..to je nivou gena...Koji ti qrc sa njom radis,nije tebi mjesto sa njom..refleksno imas potrebu da se uvalis njoj..
Šta cu im ja ?
Neka je njima sa sričon i šta dalje od mene i bolje da su takve zauzete nego slobodne.
2014-04-11
opet ga svetozar bleba da boli.... on još uvijek misli da smo u 15.-om vijeku.... a eno žena prekjučer umalo osvojila šifre za big beng, i ako sad i nije već slijedeći put su njene i božje.... :))))kic wrote:ne znam kako ću zaspat od ljubomore xD
2015-08-08
Bosanci su pametni...potiho curama obecaju brda i doline ,svatove,ovo i ono,pa ih dobro ostemaju,i tako dok im pase...kad vise ne bi samo traze krivo slovo u rijeci i onda je napire...
Guest- Guest
.
JA VOLIM KURVE IEBAVATI
Bolje maloj azijatkinji dati 120 Eura nego iebavati neku susjedu koja ce ti sutra doći na vrata
od kuće i sukobiti se sa ženom mi.
Ovako znaš barem da nećeš imati problema.
Ajme gušta ući u puf a one sve u tangicama samo...............i odmah ti
sidne u krilo, naruči sekt i sva nasmijana, očijuka, dira te mazi i odmah nakom par min.
kaže ......hoćemo gori u sobu malo........
Volim ih stvarno
JA VOLIM KURVE IEBAVATI
Bolje maloj azijatkinji dati 120 Eura nego iebavati neku susjedu koja ce ti sutra doći na vrata
sidne u krilo, naruči sekt i sva nasmijana, očijuka, dira te mazi i odmah nakom par min.
Volim ih stvarno
2014-04-20
ti s izgleda zaglavio na pol puta između fojnice i maglaja..... ;)))))))bogomdani wrote:Bosanci su pametni...potiho curama obecaju brda i doline ,svatove,ovo i ono,pa ih dobro ostemaju,i tako dok im pase...kad vise ne bi samo traze krivo slovo u rijeci i onda je napire...
2015-08-08
Boli me kuraz i za nju i za njega ...ima 7 miljardi ljudi na planeti a pola od toga su žene i jedna meni dovoljna a ja svakoj kažem isto : ispričam ovu priču , kažem šta imam od nekretnina
i onda nakon te priče kažem : ali ti nisi ta.
i onda nakon te priče kažem : ali ti nisi ta.
2014-04-11
Rijeci nisu potrebne...Yehudi wrote:.
JA VOLIM KURVE IEBAVATI
Volim ih stvarno
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno