Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
bogomdani wrote:auuuu..lici na Milu Majku,jednu rumunjku u svabiji,samop sto je ona malo tamnije face...michaellcmacha wrote:ukrajinka
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Sveto preferiše više arijevski tip, jelte :))michaellcmacha wrote:na te ružne cigančure svetac ne bi ni rog jomu naslonio... ;)... ipak on ima profinjeniji ukus.... po uzoru na ss židove.... :))))
Guest- Guest
Ovako se to mišamašu stavlja..puna velicina a ne neki pićonjak od slike..
Guest- Guest
Kayo, jesi i ti svijetla?kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Sad ce netko nadobudno zaključiti da sam u kontri ili da sam ljubomorna.
Kakogod , znas sta mislim. Jesu al meni nisu . Ruskinje mi isto nisu jer imaju velike glave. Ukrajinke i Čehinje su meni.
Guest- Guest
Kaya je bas kakva cura treba biti...Noor wrote:Kayo, jesi i ti svijetla?kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Kakogod , znas sta mislim. Jesu al meni nisu . Ruskinje mi isto nisu jer imaju velike glave. Ukrajinke i Čehinje su meni.
Guest- Guest
ma on je kurac od ovce on ne mre ni na internetu nać zgodno čeljade a da je usput i profinjeno.... njemu je krajnji domet kamenjarka gdje god da se dene.... ;)))Noor wrote:Sveto preferiše više arijevski tip, jelte :))michaellcmacha wrote:na te ružne cigančure svetac ne bi ni rog jomu naslonio... ;)... ipak on ima profinjeniji ukus.... po uzoru na ss židove.... :))))
2015-08-08
Šećer na kraju ;))michaellcmacha wrote:ma kužim te šta veliš... i ok je to... imao sam prilike upoznati i čehinje i ukrajinke, i njemice i dankinje i to solidno zgodne i oku ugodne mlade žene, ali isto tako sam kod starog na odjelu imao prilike upoznat tog nekog arapina iz palestine pred rat i on je pokazivao slike svoje mnogobrojne obitelji ono sestre i slično i stvarno je tu bilo također lijepih lica i vrlo ugodne vanjštine na prvi pogled.... ali kako ti veliš svak ima svoj ukus pa između ostalog i po tom pitanju.... ja sam npr. u mladosti sve cure imao plavuše, a oženio sam crnku...kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Guest- Guest
hahahahaha..e-bo ti ljamu,...michaellcmacha wrote:ma on je kurac od ovce on ne mre ni na internetu nać zgodno čeljade a da je usput i profinjeno.... njemu je krajnji domet kamenjarka gdje god da se dene.... ;)))Noor wrote:Sveto preferiše više arijevski tip, jelte :))michaellcmacha wrote:na te ružne cigančure svetac ne bi ni rog jomu naslonio... ;)... ipak on ima profinjeniji ukus.... po uzoru na ss židove.... :))))
Guest- Guest
eto ti ruskinje, to je onaj tip o kojem kaja priča.... to je svetozarev plafon u poimanju ženske ljepote....
2015-08-08
Lijepe su, malo sliče i na naše. A Ruskinje su ipak specifične sa većom glavom. Rusku facu bas skuzis , srcoliku onako. Meni nisu bas. Preglavate su malo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma jok,uplasio se kapaciteta Plavojki..iscjedise ga..Noor wrote:Šećer na kraju ;))michaellcmacha wrote:ma kužim te šta veliš... i ok je to... imao sam prilike upoznati i čehinje i ukrajinke, i njemice i dankinje i to solidno zgodne i oku ugodne mlade žene, ali isto tako sam kod starog na odjelu imao prilike upoznat tog nekog arapina iz palestine pred rat i on je pokazivao slike svoje mnogobrojne obitelji ono sestre i slično i stvarno je tu bilo također lijepih lica i vrlo ugodne vanjštine na prvi pogled.... ali kako ti veliš svak ima svoj ukus pa između ostalog i po tom pitanju.... ja sam npr. u mladosti sve cure imao plavuše, a oženio sam crnku...kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Guest- Guest
Eto, rekao si slikom sto mislim da preciznije nisi mogao. U sridu.michaellcmacha wrote:eto ti ruskinje, to je onaj tip o kojem kaja priča.... to je svetozarev plafon u poimanju ženske ljepote....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u sustini ne mos generalno definirati...Slavenke su malo siri spektar facijalnih fizionomija...eto kad guglas,ne vidis bas da su glavate,mozda one starije generacije,no ove novije cure,otkidaju ...kaja wrote:Lijepe su, malo sliče i na naše. A Ruskinje su ipak specifične sa većom glavom. Rusku facu bas skuzis , srcoliku onako. Meni nisu bas. Preglavate su malo.
Guest- Guest
sve je to maramih svojevremeno imao prilike upoznati... al uživo iz prve ruke a ne ko svetozar prek slikica.... ;)kaja wrote:Eto, rekao si slikom sto mislim da preciznije nisi mogao. U sridu.michaellcmacha wrote:eto ti ruskinje, to je onaj tip o kojem kaja priča.... to je svetozarev plafon u poimanju ženske ljepote....
2015-08-08
Pa to govorim cijelo vrijeme,..okruglastija sira faca...kaja wrote:Eto, rekao si slikom sto mislim da preciznije nisi mogao. U sridu.michaellcmacha wrote:eto ti ruskinje, to je onaj tip o kojem kaja priča.... to je svetozarev plafon u poimanju ženske ljepote....
Guest- Guest
Ne sumnjam....Al pitam za put i kosubogomdani wrote:Kaya je bas kakva cura treba biti...Noor wrote:Kayo, jesi i ti svijetla?kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Guest- Guest
pa goli krc od izgleda... čak i kaja će reć da su one gore puno ljepše žene od ove.... a ti ovakve preferiraš jer su im u stvari face djetinjaste a ti si po defaultu pritajeni pedofil.... to si ne jednom tu demonstrirao.... ;)bogomdani wrote:Pa to govorim cijelo vrijeme,..okruglastija sira faca...kaja wrote:Eto, rekao si slikom sto mislim da preciznije nisi mogao. U sridu.michaellcmacha wrote:eto ti ruskinje, to je onaj tip o kojem kaja priča.... to je svetozarev plafon u poimanju ženske ljepote....
Last edited by michaellcmacha on 8/11/2016, 18:15; edited 1 time in total
2015-08-08
hahahahaha..e ovo je nes...plavojki kao salate..
salata
salata
Guest- Guest
pa svijetla put i plava kosa..i prelijepo tijelo..Noor wrote:Ne sumnjam....Al pitam za put i kosubogomdani wrote:Kaya je bas kakva cura treba biti...Noor wrote:Kayo, jesi i ti svijetla?kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:
naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...
Guest- Guest
Ma moš mislit....ne djeluje mi ko ti ;)bogomdani wrote:Ma jok,uplasio se kapaciteta Plavojki..iscjedise ga..Noor wrote:Šećer na kraju ;))michaellcmacha wrote:ma kužim te šta veliš... i ok je to... imao sam prilike upoznati i čehinje i ukrajinke, i njemice i dankinje i to solidno zgodne i oku ugodne mlade žene, ali isto tako sam kod starog na odjelu imao prilike upoznat tog nekog arapina iz palestine pred rat i on je pokazivao slike svoje mnogobrojne obitelji ono sestre i slično i stvarno je tu bilo također lijepih lica i vrlo ugodne vanjštine na prvi pogled.... ali kako ti veliš svak ima svoj ukus pa između ostalog i po tom pitanju.... ja sam npr. u mladosti sve cure imao plavuše, a oženio sam crnku...kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:
naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...
Guest- Guest
Kayina faca je jako mmmmmm..cakana..
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bankrotirao mirovinski sustav Srbije
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
» Masovni egzodus Hrvata
» Ekonomska unija na Zapadnom Balkanu je stvaranje nove Jugoslavije!
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
» Masovni egzodus Hrvata
» Ekonomska unija na Zapadnom Balkanu je stvaranje nove Jugoslavije!
Page 4 of 7