Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2636359/poznati-hrvatski-demograf-tvrdi-iseljavanje-iz-hrvatske-je-tri-puta-vece-nego-sto-pokazuju-sluzbeni-podaci/
Kermit-
2014-04-17
Re: Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
Hrvatska se treba federalizirati.
Znači ukinuti županije i Zagrebu smanjiti ovlasti.
Hrvatsku podijeliti na nekoliko regija koje bi imale status federalnih jedinica i ja mislim da bi to polučilo neke rezultate.
Hrvatsku podijeliti na nekoliko regija koje bi imale status federalnih jedinica i ja mislim da bi to polučilo neke rezultate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...zagreb kriv za sve..a ne lokalni serifijastreb wrote:Hrvatska se treba federalizirati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa Zagreb je šerif svim lokalnim šerifima.vuksadinare wrote:...zagreb kriv za sve..a ne lokalni serifijastreb wrote:Hrvatska se treba federalizirati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma da..zagreb bira lokalne serife..mos mislit...jastreb wrote:Pa Zagreb je šerif svim lokalnim šerifima.vuksadinare wrote:...zagreb kriv za sve..a ne lokalni serifijastreb wrote:Hrvatska se treba federalizirati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
50% muških nedoživi 67 godina a i ovi ostali ovo iza nešto slabo .....vecina pemzionera su babe tako da me bk za mirovinski sustav.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Naravno, ja ne znam što ga još drži na životu, penziju sam odavno otpisao
2014-04-15
Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.n_razbojnik wrote:Naravno, ja ne znam što ga još drži na životu, penziju sam odavno otpisao
2014-04-11
Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!RayMabus wrote:Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.n_razbojnik wrote:Naravno, ja ne znam što ga još drži na životu, penziju sam odavno otpisao
2014-04-15
Već godinama pričaju da na penziju ne treba računati, sve šta nam država otima od plaća nikad nećemo viditi i da se pomirimo s time.
Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.n_razbojnik wrote:Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!RayMabus wrote:Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.n_razbojnik wrote:Naravno, ja ne znam što ga još drži na životu, penziju sam odavno otpisao
2014-04-11
svaki dan jedna opca tema o apokalipsi HR drustva
ocekujem prigodni grafikon , krivo protumacen naravno , da se tema zaokruzi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A cuj u apokalipsu srljamo ...iseljavanje samo to ubrzava.debotoijusto wrote:svaki dan jedna opca tema o apokalipsi HR drustva
2014-04-11
Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanimaRayMabus wrote:Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.n_razbojnik wrote:Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!RayMabus wrote:Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.n_razbojnik wrote:Naravno, ja ne znam što ga još drži na životu, penziju sam odavno otpisao
2014-04-15
ja ne smijem slomiti nogu, jer bi mi gazda kao konju sprašio metak u čelo...n_razbojnik wrote:Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanimaRayMabus wrote:Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.n_razbojnik wrote:Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!RayMabus wrote:Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.n_razbojnik wrote:Naravno, ja ne znam što ga još drži na životu, penziju sam odavno otpisao
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Kad nisi školovala, pa moraš nogama upiratmutava baštarda wrote:ja ne smijem slomiti nogu, jer bi mi gazda kao konju sprašio metak u čelo...n_razbojnik wrote:Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanimaRayMabus wrote:Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.n_razbojnik wrote:Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!RayMabus wrote:
Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.
2014-04-15
prodam ti diplomu. konj nema ruke.n_razbojnik wrote:Kad nisi školovala, pa moraš nogama upiratmutava baštarda wrote:ja ne smijem slomiti nogu, jer bi mi gazda kao konju sprašio metak u čelo...n_razbojnik wrote:Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanimaRayMabus wrote:Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.n_razbojnik wrote:
Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!
2015-09-14
Pa da me Đikić proziva da sam kupiJomutava baštarda wrote:prodam ti diplomu. konj nema ruke.n_razbojnik wrote:Kad nisi školovala, pa moraš nogama upiratmutava baštarda wrote:ja ne smijem slomiti nogu, jer bi mi gazda kao konju sprašio metak u čelo...n_razbojnik wrote:Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanimaRayMabus wrote:
Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanimaRayMabus wrote:Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.n_razbojnik wrote:Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!RayMabus wrote:Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.n_razbojnik wrote:Naravno, ja ne znam što ga još drži na životu, penziju sam odavno otpisao
nista
drzava bi uzela kredit , kasnila s placanjem obveza , huskala na pokretace , idite u srbiju i sl.
prekomplicirana akcija nemoguca u nasem drustvu
s druge strane mocna poruka bi bila odaslana
a sad realno , ovo je zemlja gdje na prosvjed protiv necega izadja 100 istih ljudi , jbt. vec znam gdje ce tko stajati i pitam jel bolestan ako netko nedostaje , karikiram
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
neće skužit, nova, još nije otpakirana iz tuljka.n_razbojnik wrote:Pa da me Đikić proziva da sam kupiJomutava baštarda wrote:prodam ti diplomu. konj nema ruke.n_razbojnik wrote:Kad nisi školovala, pa moraš nogama upiratmutava baštarda wrote:ja ne smijem slomiti nogu, jer bi mi gazda kao konju sprašio metak u čelo...n_razbojnik wrote:
Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanima
2015-09-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bankrotirao mirovinski sustav Srbije
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
» RENESANSA NAJVEĆE HRVATSKE INDUSTRIJE Ne tako davno bili su na rubu bankrota zbog golemih dugova, a danas grade brodove kakve svijet još nije vidio
» Zbog kolapsa Lire, Turska ispala iz G-20
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
» RENESANSA NAJVEĆE HRVATSKE INDUSTRIJE Ne tako davno bili su na rubu bankrota zbog golemih dugova, a danas grade brodove kakve svijet još nije vidio
» Zbog kolapsa Lire, Turska ispala iz G-20
Page 1 of 3