Bankrotirao mirovinski sustav Srbije
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Bankrotirao mirovinski sustav Srbije
Karantena , ljudi ne rade , nema tko punit mirovinske fondove , isplata penzija je upitna.
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:862010-Ekonomska-kriza-koja-nas-ocekuje-jos-neprocenjiva-Da-li-ce-pandemija-virusa-sniziti-i-penzije
Moraju izdvojit iz proračuna dodatnih tri do tri i po miljarde eura za mirovine.
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:862010-Ekonomska-kriza-koja-nas-ocekuje-jos-neprocenjiva-Da-li-ce-pandemija-virusa-sniziti-i-penzije
Moraju izdvojit iz proračuna dodatnih tri do tri i po miljarde eura za mirovine.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Bankrotirao mirovinski sustav Srbije
U Hrvatskoj je to 41 miljarda kuna a od toga 22 su doprinosi a 19 iz proračuna
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40341-mirovinski-sustav-u-hrvatskoj-u-problemima
Sad će to kad padne sve pa ljudi otkaz il na minimalac il zaposli se na crno itd i ne pune se mirovinski i to padne , karantena ovo ono to otprilike i ispada i u Hrvatskom slučaju najmanje miljardu eura manjka. Dakle to u Srbiji neće bit ispod dvi miljarde eura.
Vučic : Imamo mi para.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40341-mirovinski-sustav-u-hrvatskoj-u-problemima
Sad će to kad padne sve pa ljudi otkaz il na minimalac il zaposli se na crno itd i ne pune se mirovinski i to padne , karantena ovo ono to otprilike i ispada i u Hrvatskom slučaju najmanje miljardu eura manjka. Dakle to u Srbiji neće bit ispod dvi miljarde eura.
Vučic : Imamo mi para.
2014-04-11
Sad ce AV sugerisati penzionerima da se sto vise krecu...malo da dá predah mirovinskom fondu...
Guest- Guest
Neće. Ima učinkovitija metoda za to. Samo vratiš nogomet da se igra.dzmrdz wrote:Sad ce AV sugerisati penzionerima da se sto vise krecu...malo da dá predah mirovinskom fondu...
https://www.germanijak.hr/vijesti/nogomet-u-doba-korone-samo-balticke-zemlje-srbi-crnogorci-i-turci-pred-publikom/72534
Pustiš sport , mladi odu gledat utakmice , dođu doma i zaraze ostale.
2014-04-11
Ili napraviš ovo :
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiji-od-sutra-pocinju-raditi-kafici-i-restorani-uz-pravila-zastite/200502009
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiji-od-sutra-pocinju-raditi-kafici-i-restorani-uz-pravila-zastite/200502009
2014-04-11
RayMabus wrote:Ili napraviš ovo :
Inače na ovoj krizi se vidi što su HR i Slovenija pobjegle iz Jugoslavije kad su ludi Srbi krenuli da je preuzimaju
Zamisli da ti vlada Adem Vuchiqi, jbt...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Do ponedjeljka policijski sat od par dana a u ponedjeljak kafić radi, manijakalno!Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ili napraviš ovo :
Inače na ovoj krizi se vidi što su HR i Slovenija pobjegle iz Jugoslavije kad su ludi Srbi krenuli da je preuzimaju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Do ponedjeljka policijski sat od par dana a u ponedjeljak kafić radi, manijakalno!Hektorović wrote:Inače na ovoj krizi se vidi što su HR i Slovenija pobjegle iz Jugoslavije kad su ludi Srbi krenuli da je preuzimaju
Pa nastavak ludih 90tih, ovo što sad tamo vlada su sve politička djeca slobe, mire i šešelja
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ima li tamo ijedan cigo da je zaražen ili ih virus izbjegava...
dzmrdz wrote:Sad ce AV sugerisati penzionerima da se sto vise krecu...malo da dá predah mirovinskom fondu...
čovjek je čisti genije.
uspijeva toliko godina vladati zemljom a da nitko ne ugrožava njegov položaj, da nema prave oporbe, unatoč tome da je evidentno kriminalno neuspješan u doslovce svemu. Koliko sam shvatio, nije baš da pratim situaciju, EU ga je odjebala, standard raste puno sporije nego što bi trebao naročito kod tako siromašne zemlje u osjetno bogatijem okruženju (lako ti je dignut bdp za 10 posto u zemlji u kojoj su plaće 300 eura, problem je tamo gdje su 3000), demokracija u srbiji je manje više sprdačina, socijalni sustav je generalno u kurcu kao i mirovinski, i tako dalje.
Mislim da bi ti mozda kolege koje zive u Srbiji bolje objasnili situaciju ali koliko ja imam uvida i kontakata, on je izgleda u mnosim stavrima uspesniji od tzv 'zutih' koji su dugo vladali Srbijom.marcellus wrote:dzmrdz wrote:Sad ce AV sugerisati penzionerima da se sto vise krecu...malo da dá predah mirovinskom fondu...
čovjek je čisti genije.
uspijeva toliko godina vladati zemljom a da nitko ne ugrožava njegov položaj, da nema prave oporbe, unatoč tome da je evidentno kriminalno neuspješan u doslovce svemu. Koliko sam shvatio, nije baš da pratim situaciju, EU ga je odjebala, standard raste puno sporije nego što bi trebao naročito kod tako siromašne zemlje u osjetno bogatijem okruženju (lako ti je dignut bdp za 10 posto u zemlji u kojoj su plaće 300 eura, problem je tamo gdje su 3000), demokracija u srbiji je manje više sprdačina, socijalni sustav je generalno u kurcu kao i mirovinski, i tako dalje.
To mi kazu mnogi koji nisu bas njegovi simpatizeri. Tu stoji ipak ta cinjenica da nije problem sa 300e plate doci na 400e, e tu on kupi poene, mada mu u svemu tome pomazu i iz EU.
On njima ocigledno odgovara takav kakv je, zasto, to je misterija. Ljudi jednostavno vide da se nesto pomera, e sad sto se to pomeranje vidi na banalnim stavrima tipa 500din vecoj penziji, zaposlenjem u nekoj fabrici jer si clan sns gde ces raditi ko rob, a sustinske stavri uglavnom negativne ce se tek pokazati.
Davno cim je on dosao na vlast neko mi je reako da je on tu da preda Kosovo, mozda i jeste to tajna njegoovog opstanka podupretog izvana. Da oni hoce njega da se rese, vec bi tu bilo pritisaka raznih vrsta ali ocigledno izostaju. U njegovoj vladavini mozes naci stvari iz '1984' (Orwell) kao redovno pravljenje nove 'istine', sto je rekao jucer to vise ne vredi i nema medija koji bi ga podsetio na to.
Konstantno je u ratu (retorickom uglavno hvala Bogu), pojacava nadzor nad svima raznim metodama, podstice polltronstvo, cinkarenje, nekriticko razmisljanje..
Iza njega ce iz tih razloga mozda ostati veca steta na bicu srpskog naroda nego posle Milosevica. Onaj je bio bahat i agresivan ali nije gusio medije toliko, ovaj je ljigav i psihicki poremecen i bukvalno kontrolise sve vredno kontrole.
On jednom recju vrsi lobotomiju nad Srbijom.
Guest- Guest
Longi,rugala se svraka vrani...pametnom dovoljno..
Marc brate,a kod vas kao u Zemlji Čuda,zvat cemo te Alisa..
Marc brate,a kod vas kao u Zemlji Čuda,zvat cemo te Alisa..
Guest- Guest
da, opozicija ne postoji
ujedno,
narod ne zeli da vrati zute
ja delim taj stav
jednostavno ne postoji
kvalitetna alternativa.
nema lidera
ujedno,
narod ne zeli da vrati zute
ja delim taj stav
jednostavno ne postoji
kvalitetna alternativa.
nema lidera
pizzon- Posts : 5018
2020-04-21
svi ce dobiti penziju
plus 100ka sredinom meseca
2020-04-21
Iz sličnih i plus razloga će raspast i BiH.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ili napraviš ovo :
Zamisli, Rusi na putu da donatorski dezinfeciraju bolnicu u Mostaru, ministar se odluči da ne mogu uć u BiH.
A prije toga su bili u Banjaluci.
To ako penzionisti na internetu otvori platformu i sve na tananae odgovori na upite vlade.pizzon wrote:svi ce dobiti penziju
Pismeni naaa-prijed, nepismeni... stoj!
dzmrdz wrote:Mislim da bi ti mozda kolege koje zive u Srbiji bolje objasnili situaciju ali koliko ja imam uvida i kontakata, on je izgleda u mnosim stavrima uspesniji od tzv 'zutih' koji su dugo vladali Srbijom.marcellus wrote:dzmrdz wrote:Sad ce AV sugerisati penzionerima da se sto vise krecu...malo da dá predah mirovinskom fondu...
čovjek je čisti genije.
To mi kazu mnogi koji nisu bas njegovi simpatizeri. Tu stoji ipak ta cinjenica da nije problem sa 300e plate doci na 400e, e tu on kupi poene, mada mu u svemu tome pomazu i iz EU.
On njima ocigledno odgovara takav kakv je, zasto, to je misterija. Ljudi jednostavno vide da se nesto pomera, e sad sto se to pomeranje vidi na banalnim stavrima tipa 500din vecoj penziji, zaposlenjem u nekoj fabrici jer si clan sns gde ces raditi ko rob, a sustinske stavri uglavnom negativne ce se tek pokazati.
Davno cim je on dosao na vlast neko mi je reako da je on tu da preda Kosovo, mozda i jeste to tajna njegoovog opstanka podupretog izvana. Da oni hoce njega da se rese, vec bi tu bilo pritisaka raznih vrsta ali ocigledno izostaju. U njegovoj vladavini mozes naci stvari iz '1984' (Orwell) kao redovno pravljenje nove 'istine', sto je rekao jucer to vise ne vredi i nema medija koji bi ga podsetio na to.
Konstantno je u ratu (retorickom uglavno hvala Bogu), pojacava nadzor nad svima raznim metodama, podstice polltronstvo, cinkarenje, nekriticko razmisljanje..
Iza njega ce iz tih razloga mozda ostati veca steta na bicu srpskog naroda nego posle Milosevica. Onaj je bio bahat i agresivan ali nije gusio medije toliko, ovaj je ljigav i psihicki poremecen i bukvalno kontrolise sve vredno kontrole.
On jednom recju vrsi lobotomiju nad Srbijom.
znači, ono, klasični psihopat manipulator
Otvorio sam paralelno s ovom i temu o hrvatskom mirovinskom sistemu.Legendovich wrote:Longi,rugala se svraka vrani...pametnom dovoljno..
2014-04-11
Eroo wrote:To ako penzionisti na internetu otvori platformu i sve na tananae odgovori na upite vlade.pizzon wrote:svi ce dobiti penziju
Pismeni naaa-prijed, nepismeni... stoj!
Jel,
ti znas bolje
https://www.blic.rs/biznis/100-evra-gradanima-pomoc/gq4vpqy
Last edited by pizzon on Sat 2 May - 14:20; edited 1 time in total
2020-04-21
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
» Antonov bankrotirao
» Libanon bankrotirao
» Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
» Antonov bankrotirao
» Libanon bankrotirao
Page 1 of 4