Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
ti si zivac i skuliraj se....stajalista se moraju modati u skladu sa promjenama situacije..to se zove adaptivnost...po meni covjek koji se kao pijan plota drzi jednog stava a situacija se dijametralno mijenja,je tupan,prije ili posle postane kao dinosaur-proslost..michaellcmacha wrote:s tobom je vrlo teško komunicirati jer si poprilično neuk, a i kako veli alfa i omega sklon si čestim promjenama stajališta ovisno o situaciji....bogomdani wrote:ne grintaj nego fino komuniciraj...
Guest- Guest
Re: Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Sad ce netko nadobudno zaključiti da sam u kontri ili da sam ljubomorna.
Kakogod , znas sta mislim. Jesu al meni nisu . Ruskinje mi isto nisu jer imaju velike glave. Ukrajinke i Čehinje su meni.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa nema ni kod tebe na salašu zgodnih žena, ko ni kod mene u trebarjevu ili u luki levoj.... to je tak svugdje pogotovo u rusiji i ukrajini... jebote od žene stric je dopeljo doma neku ruskinju što je bila s onim mečeljom u željezari.... to je bio živi gabor, iz teške vukojebine, niš nije bila sposobna za raditi i samo je gledala kak da ga opelješi.... uglavnom taka je negdje i ta tvoja jer su uglavnom sve iste.... ;))))bogomdani wrote:Mišamašu,govorimo o onima koje dolaze kao fluhtlinzi...izmedju tisucu njih ne mos izbirkati jednu cestitu..ove koje si ti pobirkao su modeli ili manekenke...i opet,odi u te mnogoljudne drzave,pas vidjeti na ulici nesto drugo,a ne ovakve cure,koje niti ne izlaze ih gazdinih penthausa..michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
2015-08-08
pa nije bas tako..istina je da imaju malo siru facu,ne onako u spic,ali t je odlika SLavenkikaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Kakogod , znas sta mislim. Jesu al meni nisu . Ruskinje mi isto nisu jer imaju velike glave. Ukrajinke i Čehinje su meni.
Guest- Guest
kul daun,kul daun..herz ce te spiciti od žuci koje ti jetrica cijedi...ne beri ti brigu sto bogumdani heftaci...dobro je njemu..michaellcmacha wrote:pa nema ni kod tebe na salašu zgodnih žena, ko ni kod mene u trebarjevu ili u luki levoj.... to je tak svugdje pogotovo u rusiji i ukrajini... jebote od žene stric je dopeljo doma neku ruskinju što je bila s onim mečeljom u željezari.... to je bio živi gabor, iz teške vukojebine, niš nije bila sposobna za raditi i samo je gledala kak da ga opelješi.... uglavnom taka je negdje i ta tvoja jer su uglavnom sve iste.... ;))))bogomdani wrote:Mišamašu,govorimo o onima koje dolaze kao fluhtlinzi...izmedju tisucu njih ne mos izbirkati jednu cestitu..ove koje si ti pobirkao su modeli ili manekenke...i opet,odi u te mnogoljudne drzave,pas vidjeti na ulici nesto drugo,a ne ovakve cure,koje niti ne izlaze ih gazdinih penthausa..michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Guest- Guest
Nije, ta srcolika glava, veća ti je odlika Ruskinja. Ukrajinke nemaju takvu fizionomiju . Ni druge .bogomdani wrote:pa nije bas tako..istina je da imaju malo siru facu,ne onako u spic,ali t je odlika SLavenkikaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
2015-08-15
ma kužim te šta veliš... i ok je to... imao sam prilike upoznati i čehinje i ukrajinke, i njemice i dankinje i to solidno zgodne i oku ugodne mlade žene, ali isto tako sam kod starog na odjelu imao prilike upoznat tog nekog arapina iz palestine pred rat i on je pokazivao slike svoje mnogobrojne obitelji ono sestre i slično i stvarno je tu bilo također lijepih lica i vrlo ugodne vanjštine na prvi pogled.... ali kako ti veliš svak ima svoj ukus pa između ostalog i po tom pitanju.... ja sam npr. u mladosti sve cure imao plavuše, a oženio sam crnku...kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
2015-08-08
prava Slavenska faca...i lijepa ledja...
Guest- Guest
ne berem, bmk moš i kravu iz štale taslačiti.... ali da uredovno bacaš prosere koji ne piju vode to je ko 1+1bogomdani wrote:kul daun,kul daun..herz ce te spiciti od žuci koje ti jetrica cijedi...ne beri ti brigu sto bogumdani heftaci...dobro je njemu..michaellcmacha wrote:pa nema ni kod tebe na salašu zgodnih žena, ko ni kod mene u trebarjevu ili u luki levoj.... to je tak svugdje pogotovo u rusiji i ukrajini... jebote od žene stric je dopeljo doma neku ruskinju što je bila s onim mečeljom u željezari.... to je bio živi gabor, iz teške vukojebine, niš nije bila sposobna za raditi i samo je gledala kak da ga opelješi.... uglavnom taka je negdje i ta tvoja jer su uglavnom sve iste.... ;))))bogomdani wrote:Mišamašu,govorimo o onima koje dolaze kao fluhtlinzi...izmedju tisucu njih ne mos izbirkati jednu cestitu..ove koje si ti pobirkao su modeli ili manekenke...i opet,odi u te mnogoljudne drzave,pas vidjeti na ulici nesto drugo,a ne ovakve cure,koje niti ne izlaze ih gazdinih penthausa..michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nema slavenske face, ovo je vjerojatno Ruskinja . A ovo su ti ukrajinke, sasvim drugačija fizionomija . Ne uvijek ali cestobogomdani wrote:prava Slavenska faca...i lijepa ledja...
2015-08-15
Ti kao moj brat :)michaellcmacha wrote:ja sam npr. u mladosti sve cure imao plavuše, a oženio sam crnku...kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
2015-08-15
nemoj biti ogranicen..nis nisi dokazao..samo da imas drugaciji ukus.,.michaellcmacha wrote:ne berem, bmk moš i kravu iz štale taslačiti.... ali da uredovno bacaš prosere koji ne piju vode to je ko 1+1bogomdani wrote:kul daun,kul daun..herz ce te spiciti od žuci koje ti jetrica cijedi...ne beri ti brigu sto bogumdani heftaci...dobro je njemu..michaellcmacha wrote:pa nema ni kod tebe na salašu zgodnih žena, ko ni kod mene u trebarjevu ili u luki levoj.... to je tak svugdje pogotovo u rusiji i ukrajini... jebote od žene stric je dopeljo doma neku ruskinju što je bila s onim mečeljom u željezari.... to je bio živi gabor, iz teške vukojebine, niš nije bila sposobna za raditi i samo je gledala kak da ga opelješi.... uglavnom taka je negdje i ta tvoja jer su uglavnom sve iste.... ;))))bogomdani wrote:Mišamašu,govorimo o onima koje dolaze kao fluhtlinzi...izmedju tisucu njih ne mos izbirkati jednu cestitu..ove koje si ti pobirkao su modeli ili manekenke...i opet,odi u te mnogoljudne drzave,pas vidjeti na ulici nesto drugo,a ne ovakve cure,koje niti ne izlaze ih gazdinih penthausa..michaellcmacha wrote:
naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...
Guest- Guest
kaja wrote:Nema slavenske face, ovo je vjerojatno Ruskinja . A ovo su ti ukrajinke, sasvim drugačija fizionomija . Ne uvijek ali cestobogomdani wrote:prava Slavenska faca...i lijepa ledja...
2015-08-08
je,tad su plavojke bile popularne na stranicama Starta i drugih "edukacijskih" magazina...michaellcmacha wrote:ma kužim te šta veliš... i ok je to... imao sam prilike upoznati i čehinje i ukrajinke, i njemice i dankinje i to solidno zgodne i oku ugodne mlade žene, ali isto tako sam kod starog na odjelu imao prilike upoznat tog nekog arapina iz palestine pred rat i on je pokazivao slike svoje mnogobrojne obitelji ono sestre i slično i stvarno je tu bilo također lijepih lica i vrlo ugodne vanjštine na prvi pogled.... ali kako ti veliš svak ima svoj ukus pa između ostalog i po tom pitanju.... ja sam npr. u mladosti sve cure imao plavuše, a oženio sam crnku...kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Last edited by bogomdani on Tue 8 Nov - 18:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
poljoprivredni radovi su stali. al smo nayebali...bogomdani wrote:
kul daun,kul daun..herz ce te spiciti od žuci koje ti jetrica cijedi...
Guest- Guest
ukrajinka
2015-08-08
e,ovo jeSlavenska tipicna faca..michaellcmacha wrote:kaja wrote:Nema slavenske face, ovo je vjerojatno Ruskinja . A ovo su ti ukrajinke, sasvim drugačija fizionomija . Ne uvijek ali cestobogomdani wrote:prava Slavenska faca...i lijepa ledja...
Guest- Guest
bogomdani wrote:
je,tad su plavojke bile popularne na stranicama Starta i drugih "edukacijskih" magazina...
Guest- Guest
mi smo imali projektor pa smo rulali filmiće.... ;)bogomdani wrote:je,tad su plavojke bile popularne na stranicama Starta i drugih "edukacijskih" magazina...michaellcmacha wrote:ma kužim te šta veliš... i ok je to... imao sam prilike upoznati i čehinje i ukrajinke, i njemice i dankinje i to solidno zgodne i oku ugodne mlade žene, ali isto tako sam kod starog na odjelu imao prilike upoznat tog nekog arapina iz palestine pred rat i on je pokazivao slike svoje mnogobrojne obitelji ono sestre i slično i stvarno je tu bilo također lijepih lica i vrlo ugodne vanjštine na prvi pogled.... ali kako ti veliš svak ima svoj ukus pa između ostalog i po tom pitanju.... ja sam npr. u mladosti sve cure imao plavuše, a oženio sam crnku...kaja wrote:Jesu ove na slici lijepe. Al ne sviđa mi se taj tip . Meni su svijetle lijepe .michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
2015-08-08
auuuu..lici na Milu Majku,jednu rumunjku u svabiji,samop sto je ona malo tamnije face...michaellcmacha wrote:ukrajinka
Guest- Guest
bogomdani wrote:auuuu..lici na Milu Majku,jednu rumunjku u svabiji,samop sto je ona malo tamnije face...michaellcmacha wrote:ukrajinka
2015-08-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bankrotirao mirovinski sustav Srbije
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
» Masovni egzodus Hrvata
» Ekonomska unija na Zapadnom Balkanu je stvaranje nove Jugoslavije!
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
» Masovni egzodus Hrvata
» Ekonomska unija na Zapadnom Balkanu je stvaranje nove Jugoslavije!
Page 3 of 7