Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Aha, arapi će doći i marljivo raditi i crnci će doći i "radi kao crnci" i tako će spasiti naš mirovinski sustah. How yes no
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
u praksi,Nigge i arabe ce pakirati vasim curama i zenama,a vi i vasa mladj ce nekako drzati kicmu ekonomiji... oni vani ce pomagati u domovini i tako...dawson wrote:Aha, arapi će doći i marljivo raditi i crnci će doći i "radi kao crnci" i tako će spasiti naš mirovinski sustah. How yes no
slika je nepocudna..upozorenje onima ćudorednijima..
- ebu-ne vade..:
Guest- Guest
Teško, oni su se namjerili na Njemice i Šveđanke. Sve isto samo još više zarade od države :). Ja bi recimo podržavao useljavanje Ukrainki, pogotovo sada da se prazne istočne vukojebine u RH, idealno vrijeme je za popraviti rasu, od tamnih turskih gena na plave slavenske
..Ukrajinke,Rujke,Poljakinje...milina prava..gledam ove pakistanke,indijke,afganistanke,ssirijke,i ostale..a tu mos jednu na njih tajuzen naci,da na nes lici i da je zgodna..dawson wrote:Teško, oni su se namjerili na Njemice i Šveđanke. Sve isto samo još više zarade od države :). Ja bi recimo podržavao useljavanje Ukrainki, pogotovo sada da se prazne istočne vukojebine u RH, idealno vrijeme je za popraviti rasu, od tamnih turskih gena na plave slavenske
Guest- Guest
baš su ružne te pakistankebogomdani wrote:..Ukrajinke,Rujke,Poljakinje...milina prava..gledam ove pakistanke,indijke,afganistanke,ssirijke,i ostale..a tu mos jednu na njih tajuzen naci,da na nes lici i da je zgodna..dawson wrote:Teško, oni su se namjerili na Njemice i Šveđanke. Sve isto samo još više zarade od države :). Ja bi recimo podržavao useljavanje Ukrainki, pogotovo sada da se prazne istočne vukojebine u RH, idealno vrijeme je za popraviti rasu, od tamnih turskih gena na plave slavenske
te indijke
te afganistanke
te sirijke ... stvarno to ružna neka čeljad....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:baš su ružne te pakistankebogomdani wrote:..Ukrajinke,Rujke,Poljakinje...milina prava..gledam ove pakistanke,indijke,afganistanke,ssirijke,i ostale..a tu mos jednu na njih tajuzen naci,da na nes lici i da je zgodna..dawson wrote:Teško, oni su se namjerili na Njemice i Šveđanke. Sve isto samo još više zarade od države :). Ja bi recimo podržavao useljavanje Ukrainki, pogotovo sada da se prazne istočne vukojebine u RH, idealno vrijeme je za popraviti rasu, od tamnih turskih gena na plave slavenske
te indijke
te afganistanke
Guest- Guest
na te ružne cigančure svetac ne bi ni rog jomu naslonio... ;)... ipak on ima profinjeniji ukus.... po uzoru na ss židove.... :))))
2015-08-08
udba wrote:naviknite se na ove scene, biće toga sve više
Dobar pokušaj...Baka i Svjetlana...:)
darth_vader-
2014-04-17
Al kako priča engleski...imaš pravo...kao da je jučer iz Alepa došao...Haepoel Petah Tikva ver beder in frst half, and vi ver beder in sknd half. Aj tinks dat rezultat iz open...
darth_vader-
2014-04-17
Nije, u Slavoniji je.Regoč wrote:Je li to negdje u Lici, mislim da sam gledao tu priču prije koje dvie, tri godine?Triny wrote:Moji u selu već imaju imigranta, Sirijca, pravog liječnika. Kvota popunjena.
Toliko se bunite a Sirijci već odavno tu.
Trinity-
2014-04-17
Pa dobro, useljavajmo. Ne vidim problem.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
govorimo o imigraciji Mišamašu..dakle,one koje svakodnevno vidjam na ulicama svabije,a medj njima se ne da naci ovakvih dragulja...michaellcmacha wrote:baš su ružne te pakistankebogomdani wrote:..Ukrajinke,Rujke,Poljakinje...milina prava..gledam ove pakistanke,indijke,afganistanke,ssirijke,i ostale..a tu mos jednu na njih tajuzen naci,da na nes lici i da je zgodna..dawson wrote:Teško, oni su se namjerili na Njemice i Šveđanke. Sve isto samo još više zarade od države :). Ja bi recimo podržavao useljavanje Ukrainki, pogotovo sada da se prazne istočne vukojebine u RH, idealno vrijeme je za popraviti rasu, od tamnih turskih gena na plave slavenske
te indijke
te afganistanke
Guest- Guest
Ukrajinke su najljepše.
2015-08-15
Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
2015-08-15
naravno o ukusima se ne raspravlja..Poznam jednu udomacenu Ukrajinku u Zegeju..visoka,blondina,tipicnu ukrajinsko rusku facu...nes impozantno,jako svijetla put...ehhhhh.......kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Guest- Guest
nema ih ni među ruskinjama, ukrajinkama, a pogotovo ih nema u nas ili preko ti u braće"židova" ili "srborusa".... bitno da ti lupetaš gluposti svako malo... jebo te onaj crvenkasti.... ;):))) još jučer si bio uvjeren da srbi za potrebe kineza kolju cucke i mačke južno od leskovca.... gdje je eto Bog reko laku noć pa sve more pa tako i koljačina kućnih ljubimaca za potrebe dalekoistočne imigracije...
2015-08-08
ne grintaj nego fino komuniciraj...
Guest- Guest
naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
2015-08-08
s tobom je vrlo teško komunicirati jer si poprilično neuk, a i kako veli alfa i omega sklon si čestim promjenama stajališta ovisno o situaciji....bogomdani wrote:ne grintaj nego fino komuniciraj...
2015-08-08
Mišamašu,govorimo o onima koje dolaze kao fluhtlinzi...izmedju tisucu njih ne mos izbirkati jednu cestitu..ove koje si ti pobirkao su modeli ili manekenke...i opet,odi u te mnogoljudne drzave,pas vidjeti na ulici nesto drugo,a ne ovakve cure,koje niti ne izlaze ih gazdinih penthausa..michaellcmacha wrote:naravno... ali je činjenica da te koje su na gore stavljenim slikama nisu ružne žene i u apsolutnim brojevima ih ima puno više nego lijepih ruskinja i ukrajinki jer dolaze iz mnogoljudnih naroda...kaja wrote:Mislim ovisi o ukusu doduše. Meni. Ovi cigojnerski tipovi mi se ne sviđaju.
Guest- Guest
ti si zivac i skuliraj se....stajalista se moraju modati u skladu sa promjenama situacije..to se zove adaptivnost...po meni covjek koji se kao pijan plota drzi jednog stava a situacija se dijametralno mijenja,je tupan,prije ili posle postane kao dinosaur-proslost..michaellcmacha wrote:s tobom je vrlo teško komunicirati jer si poprilično neuk, a i kako veli alfa i omega sklon si čestim promjenama stajališta ovisno o situaciji....bogomdani wrote:ne grintaj nego fino komuniciraj...
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bankrotirao mirovinski sustav Srbije
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
» Masovni egzodus Hrvata
» Ekonomska unija na Zapadnom Balkanu je stvaranje nove Jugoslavije!
» Mirovinski sustav u Hrvatskoj u problemima
» Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa
» Masovni egzodus Hrvata
» Ekonomska unija na Zapadnom Balkanu je stvaranje nove Jugoslavije!
Page 2 of 7