hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 27
Page 21 of 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Re: hrvatska - island
Igrali smo i prije protiv slabijih pa kako smo izgledali?amper1950 wrote:Bilić je imao 2-3 puta slabiju skupinu igrača. I ovi igrači koji su sad nositelji, a bili su i tada su danas puno, puno bolji igrači što razina njihovi klubova, ali i uspjesi u međuvrimenu govore. S tim da je konkurencija kvalitetnih igrača puno bolja.muckodjubre wrote:A prije toga nismo imali skup kvalitetetnih igraca?
I ne sjecam se kad smo zadnji puta izgledali ovako kompaktno i dobro i to sad vec u kontinuitetu,jos od 1.biliceva ciklusa a i on je tada zapeo na ep na ekipi kojoj je falilo dosta igraca turcuma
A što se tiće toga kako mi izgledamo, pa ako ne vidim mi ipak imamo jednu od najlakših skupina u povijesti i igramo protiv reprezentaciji koje su ipak osjetno slabije od naše.
Za sad je sve dobro,ne kazem da ce trajati vjecno,boze moj kadtad mora doci do pada
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Bilićeva reprezentacija je ovisila o 2-3 igrača, kad je Eduardu onaj mesar slomio nogu mi više nismo imali napadača, bar ne tako kvalitetnog. Sad imaš Kalinića, Kramarića pa i Mandžukića koji ima iskustvo velikih utakmica i unatoč slabijoj formi zadnje vrime, nitko ne spori da je kvalitetan i on bi mi ovakav uvik igra makar 30 minuta. Ova reprezentacija je puno jača nego ona Bilićeva, za cijelog njegovog mandata...muckodjubre wrote:
Igrali smo i prije protiv slabijih pa kako smo izgledali?
Za sad je sve dobro,ne kazem da ce trajati vjecno,boze moj kadtad mora doci do pada
A do navodnog pada će doći na SP, pričat ćemo o sreći i slična sranja, ustvari nemaš kvalitetng trenera što je Čačić i u Francuskoj pokaza jer, unatoč širini, nije ima ni plan B ni plan C niti je zna reagirati s izmjenama...
Guest- Guest
Ispao je od prvaka europe i to golom u zadnjoj min produzetka nakon nase izgubljene loote,a bilic sakatih turaka i sad ovaj je neznalica,a ovaj nesretnik
Naravno. A ti ne čitaš što ti ja pišem!muckodjubre wrote:Ispao je od prvaka europe i to golom u zadnjoj min produzetka nakon nase izgubljene loote,a bilic sakatih turaka i sad ovaj je neznalica,a ovaj nesretnik
Ova reprezentacija je jača od one Bilićeve 2-3 puta. Bilić je u "živim" utakmicama pobjeđiva Njemačku, Englesku dva puta s puno slabijom ekipom. S puno slabijim igračkim kadrom.
Danas Čačić ima u nogama svojih igrača osvjače nacionalnih prvenstava lige petice, osvajaće lige prvaka, ima spoj starijih igrača + mlađih,puno igrača koji igraju odlično u jakim ligama, ima i širinu. 2-3 puta bolji kadar i to je čista činjenica.
Guest- Guest
Amper dobro zbori...amper1950 wrote:Naravno. A ti ne čitaš što ti ja pišem!muckodjubre wrote:Ispao je od prvaka europe i to golom u zadnjoj min produzetka nakon nase izgubljene loote,a bilic sakatih turaka i sad ovaj je neznalica,a ovaj nesretnik
Ova reprezentacija je jača od one Bilićeve 2-3 puta. Bilić je u "živim" utakmicama pobjeđiva Njemačku, Englesku dva puta s puno slabijom ekipom. S puno slabijim igračkim kadrom.
Danas Čačić ima u nogama svojih igrača osvjače nacionalnih prvenstava lige petice, osvajaće lige prvaka, ima spoj starijih igrača + mlađih,puno igrača koji igraju odlično u jakim ligama, ima i širinu. 2-3 puta bolji kadar i to je čista činjenica.
(Y)
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Ispao je od prvaka europe i to golom u zadnjoj min produzetka nakon nase izgubljene loote,a bilic sakatih turaka i sad ovaj je neznalica,a ovaj nesretnik
Ma obojica su papci jer su ispali od lošijih momčadi i nisu imali muda postaviti igru otvorenije pa tko koga izjebe, nego su se usrali i igrali na Jurčićev kontrolirani rizik...ispali su od boljih trenera, ali ne i od boljih momčadi...jebi, ga svi jedu govna s tim generalima poslije bitke, ali mi stalno ispadamo od momčadi s kojima se prije ili kasnije poigravamo, a ujebemo se kad je stani- pani...mentalitet i ništa više, a tu je trener glavni da mijenja to u glavama igrača i da prenese pozitivnu drskost i nabrijanost na njih...jer kvalitetu imamo godinama, ali glave nisu uvijek na mjestu...A za to trebaš imati trenera mačka...koji se ne da jebati od svake pizde koja digne kurac na njega...
darth_vader-
2014-04-17
[size=42]Najviše golova izvan 16 metara za Hrvatsku zabio je Darijo Srna, čak osam. Slijede Modrić i Rakitić s pet pa Marcelo Brozović s četiri gola iz daljine. [/size]
Po čemu je ova reprezentacija 2-3 puta slabija od Čačićeve?amper1950 wrote:Naravno. A ti ne čitaš što ti ja pišem!muckodjubre wrote:Ispao je od prvaka europe i to golom u zadnjoj min produzetka nakon nase izgubljene loote,a bilic sakatih turaka i sad ovaj je neznalica,a ovaj nesretnik
sat2-
2015-09-28
Srna je,ako se ne varam i najbolji asistent u povijesti . Njegovu veličinu i doprinos reprezentaciji (tu je sigurno u top 3) nitko ne može osporiti...muckodjubre wrote:[size=42]Najviše golova izvan 16 metara za Hrvatsku zabio je Darijo Srna, čak osam. Slijede Modrić i Rakitić s pet pa Marcelo Brozović s četiri gola iz daljine. [/size]
Guest- Guest
sat2 wrote:Po čemu je ova reprezentacija 2-3 puta slabija od Čačićeve?amper1950 wrote:Naravno. A ti ne čitaš što ti ja pišem!muckodjubre wrote:Ispao je od prvaka europe i to golom u zadnjoj min produzetka nakon nase izgubljene loote,a bilic sakatih turaka i sad ovaj je neznalica,a ovaj nesretnik
1. Misliš da se tebi išta može pojasniti?
2. Priča sam o cjelokupnoj slici i širini igrača, ne samo o 11 igrača jer i rezerve se su vrlo bitne ako ih znaš iskoristiti, i ako imaš više varijanti igre.
3. Dovoljno je pogledati gdje danas igraju naši igrači, u kakvim klubovima i ligama,i s kakvim uspjehom (kako pojedinačnim tako i klupskim) a gdje su bili kad je Bilić bio trener, pogotovo na početku njegovog mandata.
Ako uzmeš u obzir ovo pod 2 i 3, jasno je zašto sam napisao da je današnji kadar (naglašavam KADAR,a ne samo prvih 11) 2-3 puta bolji. Ako ne želiš uzeti to u obzir, onda uzmi ovo pod 1
Guest- Guest
Cudno da modric ima ko i raketa kad se uzme u obzir da ne moze dobacit do golaamper1950 wrote:Srna je,ako se ne varam i najbolji asistent u povijesti . Njegovu veličinu i doprinos reprezentaciji (tu je sigurno u top 3) nitko ne može osporiti...muckodjubre wrote:[size=47]Najviše golova izvan 16 metara za Hrvatsku zabio je Darijo Srna, čak osam. Slijede Modrić i Rakitić s pet pa Marcelo Brozović s četiri gola iz daljine. [/size]
Čudno da Modrić ne zna zabit gol ka Raketa protiv Čeha...muckodjubre wrote:Cudno da modric ima ko i raketa kad se uzme u obzir da ne moze dobacit do golaamper1950 wrote:Srna je,ako se ne varam i najbolji asistent u povijesti . Njegovu veličinu i doprinos reprezentaciji (tu je sigurno u top 3) nitko ne može osporiti...muckodjubre wrote:[size=47]Najviše golova izvan 16 metara za Hrvatsku zabio je Darijo Srna, čak osam. Slijede Modrić i Rakitić s pet pa Marcelo Brozović s četiri gola iz daljine. [/size]
Jebat ga, za to triba znanja, a ne samo srice ka kod šuta van 16 m...
;)
Last edited by fridrih_niche on 17/11/2016, 14:15; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Mislim da treba gledati i broj nastupa, ali dobro...muckodjubre wrote:
Cudno da modric ima ko i raketa kad se uzme u obzir da ne moze dobacit do gola
Guest- Guest
Tko je ovo broj 14? Jeli on igra danas?sat2 wrote:Ili ova:
btw. koje je ovo godine?
Guest- Guest
Jel imao potrebe da stavljam gol iz tekme ranije? e da to je sreca i tako 5xfridrih_niche wrote:Čudno da Modrić ne zna zabit gol ka Raketa protiv Čeha...muckodjubre wrote:Cudno da modric ima ko i raketa kad se uzme u obzir da ne moze dobacit do golaamper1950 wrote:Srna je,ako se ne varam i najbolji asistent u povijesti . Njegovu veličinu i doprinos reprezentaciji (tu je sigurno u top 3) nitko ne može osporiti...muckodjubre wrote:[size=49]Najviše golova izvan 16 metara za Hrvatsku zabio je Darijo Srna, čak osam. Slijede Modrić i Rakitić s pet pa Marcelo Brozović s četiri gola iz daljine. [/size]
Jebat ga, za to triba znanja, a ne samo srice ka kod šuta van 16 m...
;)
Da onaj momak nije namista frizuru uspija bi blokirat lucky shot Lukice...
:D
:D
Guest- Guest
Zdravko namjestio da se lukici miču s terena
Last edited by muckodjubre on 17/11/2016, 14:48; edited 1 time in total
A zato je tu osvajac fa kupa za kojega je taj broj 14 goli kuracamper1950 wrote:Tko je ovo broj 14? Jeli on igra danas?sat2 wrote:Ili ova:
btw. koje je ovo godine?
Nikino osvajanje FA kupa je najveci uspjeh nekog našeg nogometaša...
<3
<3
Guest- Guest
muckodjubre wrote:A zato je tu osvajac fa kupa za kojega je taj broj 14 goli kuracamper1950 wrote:Tko je ovo broj 14? Jeli on igra danas?sat2 wrote:Ili ova:
btw. koje je ovo godine?
Zasto br 19 ima drugaciji dres? nekako je ispupcen...
Page 21 of 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet