hrvatska - island
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 27
Page 19 of 27 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27
Re: hrvatska - island
kažu na novoj tv da rog i jedvaj nisu zadovoljili ali da leovac jest
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
i da kramariću treba naći mjesta u prvih 11. kak im se da više svima. kak to da mu ranieri nije našao mjestu među lisicama.
2015-08-19
jebo mi pas mater ak ne bum ranierija na nekom fejsu ili sličnom kurcu pitao zakaj mu nije igrao kramarić
2015-08-19
zdravko namjestio,igraju samo plaćenicikuracodigraca wrote:i da kramariću treba naći mjesta u prvih 11. kak im se da više svima. kak to da mu ranieri nije našao mjestu među lisicama.
demo kak da na ranierovom fejsu postavim pitanje. jel mu treba poslati onaj glupi zahtjev za prijateljstvom ili kaj? tudum sam za taj fejsmuckodjubre wrote:zdravko namjestio,igraju samo plaćenicikuracodigraca wrote:i da kramariću treba naći mjesta u prvih 11. kak im se da više svima. kak to da mu ranieri nije našao mjestu među lisicama.
2015-08-19
mislim da ne...odi na njegov fb i ako ima opcija poruka pišalji ili ako možeš pisati direkt na zidkuracodigraca wrote:demo kak da na ranierovom fejsu postavim pitanje. jel mu treba poslati onaj glupi zahtjev za prijateljstvom ili kaj? tudum sam za taj fejsmuckodjubre wrote:zdravko namjestio,igraju samo plaćenicikuracodigraca wrote:i da kramariću treba naći mjesta u prvih 11. kak im se da više svima. kak to da mu ranieri nije našao mjestu među lisicama.
ajde budem to malo proučio ovaj vikend kad bum imao više vremena.
"Hello Mr. Ranieri! Why didn"t Andrej Kramarić play in your team?"
"Hello Mr. Ranieri! Why didn"t Andrej Kramarić play in your team?"
2015-08-19
i strinić je zadovoljio.kuracodigraca wrote:kažu na novoj tv da rog i jedvaj nisu zadovoljili ali da leovac jest
cijeli Portugal...
sitting_bull-
2015-09-28
Jedvaj je bio dobar. Na Rogu se vidi da uopće ne igra. Kakva šteta što nije ostao ovu sezonu u Dinamu.
Guest- Guest
ne može krama unutra, poštujem šjor ranijerija
2015-08-19
http://www.index.hr/sport/clanak/igrac-buducnosti-kramaric-mora-igrati-u-prvih-11-hrvatske/932221.aspx
Bog te mazo, izlaze ko žohari
Bog te mazo, izlaze ko žohari
2015-08-19
najbolje kak 100x ponovljena laž postane istina. hrvatska NE igra sa polušpicom, znači raketa NE igra polušpicu. hrvatska igra 4-2-3-1 ili 4-3-3. znači miki i luka su zadnja 2 vezna a raketa ofenzivni vezni, perišić i broz su krila a manđa špica. i kak sad tu krama može ući umjesto rakete? s kramom ona gubimo jednog veznog igrača. kak bi to izgledalo u fazi obrane ili u kombinatorici srednjeg reda. krama može jedino na krilo umjesto perišića ili broza.
jedino da igramo 4-4-2 ili 4-4-1-1 pa da krama igra drugog napadača ili tog povućenog napadača iliti polušpicu iza manđe
jedino da igramo 4-4-2 ili 4-4-1-1 pa da krama igra drugog napadača ili tog povućenog napadača iliti polušpicu iza manđe
2015-08-19
jasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:dosli botovi u pomoc...
I da igra pa sta? sta je igrao u sevilli kada je igrao najbolji nogomet karijere?
Sad je propaganda cacic jebe raketu u poluspici jer se trazi cacicu dlaka u jajet,ne zele priznati da je drasticno digao repku od kada je izbornik
Sad je propaganda cacic jebe raketu u poluspici jer se trazi cacicu dlaka u jajet,ne zele priznati da je drasticno digao repku od kada je izbornik
Last edited by muckodjubre on 16/11/2016, 22:55; edited 1 time in total
znači sam čačić je onom retardiranom jeličiću, na njegov upit o rakitiću, kramariću i jebenoj polušpici, odgovorio da hrvatska igra 4-3-3 protiv islanda i da raketa igra ofenzivnog veznog
2015-08-19
tak je i da igra pa što. ali ne igra. sere se jer se radi o čačiću, tj o "mamićevom" čovjeku.muckodjubre wrote:I da igra pa sta? sta je igrao u sevilli kada je igrao najbolji nogomet karijere?
Sad je propaganda cacic jebe raketu u poluspici jer se trazica cicu dlaka u jajet,ne zele priznati da je drasticno digao repku od kada je izbornik
2015-08-19
Page 19 of 27 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27
Similar topics
» Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island
» Island osudio 26 bankara na ukupno 76 godina zatvora
» Island zabranio Modernu
» Island ipak nije bajka
» New York PD redarstvenom akcijom ugasila SAO Staten Island