talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 54
Page 39 of 54 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 46 ... 54
Re: talk,talk
ebenica wrote:nije bitno ništa, bitno je samo da se smijemo, kad se prestanemo skupa smijat sve gubi smisao, kao i ovaj chat koji to nije :PMoxy wrote:ebenica wrote:svi smo mi savršeni u svojoj nesavršenosti ;) nikad me nisu privlačili sjajni predmeti.Moxy wrote:ebenica wrote:
oprosti, nisam tada imao auto :/
Ne bih ti se tada ni svidjela, bila sam ne brušeni dijamant
Hm, bitan je oblik koliko i materijal
Evo, sentence tipa "nije bitna veličina, nego tehnika" :^O:
Guest- Guest
to bi rekao netko s malim pimpekom ali ja sam stravično obdaren, naglasak je na stravičnoMoxy wrote:
Evo, sentence tipa "nije bitna veličina, nego tehnika" :^O:
Guest- Guest
ne znam, nešto intelektualno i bitno, chat je nebitan, barem bi trebao bit :P
Guest- Guest
ebenica wrote:ne znam, nešto intelektualno i bitno, chat je nebitan, barem bi trebao bit :P
Neka drmanja, kakvo god bilo. ..
Guest- Guest
sve si pogodila i grbav i vuče nalijevo jer samo lijevom rukom drkam da bude odsrca.Moxy wrote:Naglasak na stravican, gibam nalijevo
Guest- Guest
Saznala sam u Becu ima novi lokal za Exyu rockom, ajme, srce ko kuća.... Ubijaju me ovi narodnjaci na sve strane...
Zove se SFRJ
Zove se SFRJ
Guest- Guest
mislim naziv je ful originalan :P mrzim narodnjake, al nisam baš ni ljubitelj yu rocka, onak iskreno :PMoxy wrote:Saznala sam u Becu ima novi lokal za Exyu rockom, ajme, srce ko kuća.... Ubijaju me ovi narodnjaci na sve strane...
Zove se SFRJ
Guest- Guest
kaj si tak nadrkana, udahni jebemu, nije sve natjecanje i borba.violator wrote:Kakvo cerupanje???
Guest- Guest
nadam se da si barem ispod ruke makla, ono fuj jeboteMoxy wrote:Meni ne fali nigdje perja ono, de se provjeri ebeni
Guest- Guest
ebenica wrote:kaj si tak nadrkana, udahni jebemu, nije sve natjecanje i borba.violator wrote:Kakvo cerupanje???
Kakvo natjecanje, kakva nadrkanost? Pricamo li opet o osjecajima, jebemmu, ili sisama?
Guest- Guest
ebenica wrote:nadam se da si barem ispod ruke makla, ono fuj jeboteMoxy wrote:Meni ne fali nigdje perja ono, de se provjeri ebeni
Jeti mood, jiiiihaaaaa!
Guest- Guest
ma sve, samo da nije taj yugo pop rock, to mi je nekak mliječno :/Moxy wrote:A šta slušaš ak smijem pitati?
Guest- Guest
ne pričamo o ničemu, zajebavamo se bokte, uvuci te pandže.violator wrote:ebenica wrote:kaj si tak nadrkana, udahni jebemu, nije sve natjecanje i borba.violator wrote:Kakvo cerupanje???
Kakvo natjecanje, kakva nadrkanost? Pricamo li opet o osjecajima, jebemmu, ili sisama?
Guest- Guest
Page 39 of 54 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 46 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 54