talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 46 of 54
Page 46 of 54 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 50 ... 54
Re: talk,talk
ebenica wrote:onda neku bižuteriju, žene k'o i vrane vole sjajne kič stvari :P
Ne... Ja volim vynil ploče, knjige, mirisne svijeće, sexy donji ves i dobre filmove!
Guest- Guest
Mislim da bi navalio na te kao nikada.Moxy wrote:Atlana wrote:Hahahahahahahahahahahah a daaaaaaj xDMoxy wrote:Atlana wrote:Mislis da bi te uspio zadovoljiti?
Koristim Jokera umjesto odgovora
Mislim da bi se OK održao, jedino da se ne rasplače. ..
A ebeni bi se eventualno rasplakao. Takvi grubisni momci su zapravo mekani u reali...
Guest- Guest
čuj grub isuse kako si mlada :) ja imam dvije mlađe sestre, ja ne mogu biti grub,Atlana wrote:
A ebeni bi se eventualno rasplakao. Takvi grubisni momci su zapravo mekani u reali...
prije bi se ubio nego bio grub prema slabijem ili ženi, ja plačem na filmove i volim mirisne svijeće.
a ti misliš da sam grub , grub sam prema muškima ako su seljačine
Guest- Guest
Awww umiljati macicebenica wrote:čuj grub isuse kako si mlada :) ja imam dvije mlađe sestre, ja ne mogu biti grub,Atlana wrote:
prije bi se ubio nego bio grub prema slabijem ili ženi, ja plačem na filmove i volim mirisne svijeće.
a ti misliš da sam grub , grub sam prema muškima ako su seljačine
Guest- Guest
ebenica wrote:i ja volim mirisne svijeće :O malo sam veseljak-gay
Nemaš džabe sise. ..
Guest- Guest
to je od hrane a ne od svijećaMoxy wrote:ebenica wrote:i ja volim mirisne svijeće :O malo sam veseljak-gay
Nemaš džabe sise. ..
Guest- Guest
svi mi koji ostanemo u rh prebrzo ostarimo, država je za kuratz ljudi su govna, nitko se ne drži ničega,
jedno misle, drugo rade, treće govore, cijelo vrijeme moraš čitat misli...umara to.
jedno misle, drugo rade, treće govore, cijelo vrijeme moraš čitat misli...umara to.
Guest- Guest
Moram ti dati za pravo.......okovi,nista drugo.....i još u istoj prostoriji okovan sa hrpom budala. ..
Guest- Guest
da sam 10 godina mlađi otišao bih odmah, trebao sam kad mi se nudilo al je ljubav bila jača.
Guest- Guest
Page 46 of 54 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 50 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 46 of 54