talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 38 of 54
Page 38 of 54 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 46 ... 54
Re: talk,talk
Nemam ja koga šta podučavati, dosta mi je mojih troje.... Ali sam uvijek za izmjenu mišljenja uz argumente, što je rijetkost, ego uvijek umiješa svoje prste i ljudi se osjećaju napadnuto.....
Ovo postaje destruktivno i dajte se suzdržite.....
Guest- Guest
ebenica wrote:oprosti, nisam tada imao auto :/Moxy wrote:A ti nisi radila gluposti kao tinejdžer?
Ja sam bjezala kroz prozor i stopala do diska, mogao me pokupiti svatko, nije, koja je razlika?
Ne bih ti se tada ni svidjela, bila sam ne brušeni dijamant
Guest- Guest
Atlana wrote:Zapravo...nisi...violator wrote:Mislim, fakat mi je degutantno na koji nacin ljudi bez imalo problema sheraju uokolo vlastite fotkice (i dijelova tijela) na izvol'te, ali ce puritanski ustvrditi kako su osjecaji / iskazivanje osjecaja nesto suvise intimno da im drugi svjedoce, isti ti drugi koji znaju svaki vas madez... Jesam li ja jedina koja u tome vidi nesto jako pogresno!?
Ali kada ja to "kazem" ispadam ljubomorna na doticne jer "ne mogu raditi isto". :)
Mislim na ovo lejdi... Zašto potkopavas vlastitu važnost?
Guest- Guest
violator wrote:Moxy wrote:Ako ti je degutantno iznošenje tjelesne intime, koja je razlika u iznošenju emocionalne?
Samo druga strana ekstremiteta . ... .
Doista!?
Znaci topic "Kako se osjecate danas?" zapravo je identican nekom topicu s fotkama sisa?
Topic je topic, a promiskuitet je promiskuitet..... Koji god sadržaj bio.....
Guest- Guest
svi smo mi savršeni u svojoj nesavršenosti ;) nikad me nisu privlačili sjajni predmeti.Moxy wrote:ebenica wrote:oprosti, nisam tada imao auto :/Moxy wrote:A ti nisi radila gluposti kao tinejdžer?
Ja sam bjezala kroz prozor i stopala do diska, mogao me pokupiti svatko, nije, koja je razlika?
Guest- Guest
pa to je barem jasno, nije zadovoljna sa svojim životom, kriva odluka i sad to živi.Moxy wrote:Atlana wrote:Zapravo...nisi...violator wrote:Mislim, fakat mi je degutantno na koji nacin ljudi bez imalo problema sheraju uokolo vlastite fotkice (i dijelova tijela) na izvol'te, ali ce puritanski ustvrditi kako su osjecaji / iskazivanje osjecaja nesto suvise intimno da im drugi svjedoce, isti ti drugi koji znaju svaki vas madez... Jesam li ja jedina koja u tome vidi nesto jako pogresno!?
Ali kada ja to "kazem" ispadam ljubomorna na doticne jer "ne mogu raditi isto". :)
Guest- Guest
Moxy wrote:Nemam ja koga šta podučavati, dosta mi je mojih troje.... Ali sam uvijek za izmjenu mišljenja uz argumente, što je rijetkost, ego uvijek umiješa svoje prste i ljudi se osjećaju napadnuto.....
Pa ja cekam te argumente... Osim "neka si ti nama rekla".. ;)
Onda, je li topic " Kako se danas osjecam?" identican topicu "Kakve su ti danas sise?" ?
Guest- Guest
Moxy wrote:violator wrote:Moxy wrote:Ako ti je degutantno iznošenje tjelesne intime, koja je razlika u iznošenju emocionalne?
Samo druga strana ekstremiteta . ... .
Doista!?
Znaci topic "Kako se osjecate danas?" zapravo je identican nekom topicu s fotkama sisa?
Topic je topic, a promiskuitet je promiskuitet..... Koji god sadržaj bio.....
A "plavo nebo" je plavo nebo...
Guest- Guest
je.violator wrote:
Onda, je li topic " Kako se danas osjecam?" identican topicu "Kakve su ti danas sise?" ?
Guest- Guest
ebenica wrote:je.violator wrote:
Obrazlozi.
Guest- Guest
zašto? da me opališ po glavi i kažeš mi da sam kao mrtvi kanal?violator wrote:ebenica wrote:je.violator wrote:
Obrazlozi.
Guest- Guest
Eto, ti si samo zapamtila prvu rečenicu koja je zapravo bila pokušaj zajebancije.... Sorry violator Al ne da mi se, a ti protumači kako god hoćeš. .. Suhoparna si i nemaš osjećaj za zajebavanje.....
Guest- Guest
ebenica wrote:zašto? da me opališ po glavi i kažeš mi da sam kao mrtvi kanal?violator wrote:ebenica wrote:je.violator wrote:
Obrazlozi.
Da! Ali "mrtvi kanal", a ne " Mrtvi kanal" jer i "pimpek" i "srce" razlikuju se geografski i funkcionalno... Iako su semanticki katkad vrlo slicni
Guest- Guest
ebenica wrote:pa to je barem jasno, nije zadovoljna sa svojim životom, kriva odluka i sad to živi.Moxy wrote:Atlana wrote:Zapravo...nisi...violator wrote:Mislim, fakat mi je degutantno na koji nacin ljudi bez imalo problema sheraju uokolo vlastite fotkice (i dijelova tijela) na izvol'te, ali ce puritanski ustvrditi kako su osjecaji / iskazivanje osjecaja nesto suvise intimno da im drugi svjedoce, isti ti drugi koji znaju svaki vas madez... Jesam li ja jedina koja u tome vidi nesto jako pogresno!?
Nije kriva odluka već ja znam da se ona pokušava izvući iz mocvare u kojoj živi, i ima masu stvari koje joj to otežavaju, ja samo želim da ostane na pravom kursu.....
Guest- Guest
okviolator wrote:ebenica wrote:zašto? da me opališ po glavi i kažeš mi da sam kao mrtvi kanal?violator wrote:ebenica wrote:je.violator wrote:
Obrazlozi.
Da! Ali "mrtvi kanal", a ne " Mrtvi kanal" jer i "pimpek" i "srce" razlikuju se geografski i funkcionalno... Iako su semanticki katkad vrlo slicni
Guest- Guest
Moxy wrote:Eto, ti si samo zapamtila prvu rečenicu koja je zapravo bila pokušaj zajebancije.... Sorry violator Al ne da mi se, a ti protumači kako god hoćeš. .. Suhoparna si i nemaš osjećaj za zajebavanje.....
Je l!? Pricamo li sad o osjecajima, egu ili sisama?
Guest- Guest
pa to je kriva odluka, trpit i živjet, ja je ne poznajem pa eto nisam daleko od istine.Moxy wrote:ebenica wrote:pa to je barem jasno, nije zadovoljna sa svojim životom, kriva odluka i sad to živi.Moxy wrote:Atlana wrote:Zapravo...nisi...violator wrote:Mislim, fakat mi je degutantno na koji nacin ljudi bez imalo problema sheraju uokolo vlastite fotkice (i dijelova tijela) na izvol'te, ali ce puritanski ustvrditi kako su osjecaji / iskazivanje osjecaja nesto suvise intimno da im drugi svjedoce, isti ti drugi koji znaju svaki vas madez... Jesam li ja jedina koja u tome vidi nesto jako pogresno!?
Nije kriva odluka već ja znam da se ona pokušava izvući iz mocvare u kojoj živi, i ima masu stvari koje joj to otežavaju, ja samo želim da ostane na pravom kursu.....
Guest- Guest
ebenica wrote:svi smo mi savršeni u svojoj nesavršenosti ;) nikad me nisu privlačili sjajni predmeti.Moxy wrote:ebenica wrote:oprosti, nisam tada imao auto :/Moxy wrote:A ti nisi radila gluposti kao tinejdžer?
Hm, bitan je oblik koliko i materijal
Guest- Guest
nije bitno ništa, bitno je samo da se smijemo, kad se prestanemo skupa smijat sve gubi smisao, kao i ovaj chat koji to nije :PMoxy wrote:ebenica wrote:svi smo mi savršeni u svojoj nesavršenosti ;) nikad me nisu privlačili sjajni predmeti.Moxy wrote:ebenica wrote:oprosti, nisam tada imao auto :/Moxy wrote:A ti nisi radila gluposti kao tinejdžer?
Guest- Guest
ebenica wrote:pa to je kriva odluka, trpit i živjet, ja je ne poznajem pa eto nisam daleko od istine.Moxy wrote:ebenica wrote:pa to je barem jasno, nije zadovoljna sa svojim životom, kriva odluka i sad to živi.Moxy wrote:Atlana wrote:
Zapravo...nisi...
Nisi daleko da, ali ona nije imala utjecaj na to gdje će se roditi.....na to sam mislila.... .
Zbilja cijenim sposobnost da se uvidi da je okolina mrtva i ubija nas, i zatim umjesto kritiziranja svega i pljuvanju po svemu (svi su krivi osim mene), poraditi na tome da se izađe iz mrtvog tkiva i uprijeti sve snage u konstruktivnom smjeru.....
Ja ju znam :)
Guest- Guest
ebenica wrote:nije bitno ništa, bitno je samo da se smijemo, kad se prestanemo skupa smijat sve gubi smisao, kao i ovaj chat koji to nije :PMoxy wrote:ebenica wrote:svi smo mi savršeni u svojoj nesavršenosti ;) nikad me nisu privlačili sjajni predmeti.Moxy wrote:ebenica wrote:
oprosti, nisam tada imao auto :/
Evo, sentence tipa "nije bitna veličina, nego tehnika" :^O:
Guest- Guest
Page 38 of 54 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 46 ... 54
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 38 of 54