talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 40 of 54
Page 40 of 54 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 47 ... 54
Re: talk,talk
ne pričamo o ničemu, zajebavamo se bokte, uvuci te pandže.violator wrote:ebenica wrote:kaj si tak nadrkana, udahni jebemu, nije sve natjecanje i borba.violator wrote:Kakvo cerupanje???
Kakvo natjecanje, kakva nadrkanost? Pricamo li opet o osjecajima, jebemmu, ili sisama?
Guest- Guest
ko klinac sam jednom sjedio u tramvaju i žena se držala za onu štangu a rosne zalijepljene dlake ispod ruke, mislim odvratno bokte :/Moxy wrote:ebenica wrote:nadam se da si barem ispod ruke makla, ono fuj jeboteMoxy wrote:Meni ne fali nigdje perja ono, de se provjeri ebeni
Jeti mood, jiiiihaaaaa!
Guest- Guest
Mliječno lol .. Istuci mlijeko i dobiješ kajmak samo takav
Ja mogu sve osim narodne, eto....a moje najdraže tetkino sluša narodno, pa kad izlazimo nemamo opciju nego narodnjaci... .sad bar imam izbora alo
Ja mogu sve osim narodne, eto....a moje najdraže tetkino sluša narodno, pa kad izlazimo nemamo opciju nego narodnjaci... .sad bar imam izbora alo
Guest- Guest
ebenica wrote:ko klinac sam jednom sjedio u tramvaju i žena se držala za onu štangu a rosne zalijepljene dlake ispod ruke, mislim odvratno bokte :/Moxy wrote:ebenica wrote:nadam se da si barem ispod ruke makla, ono fuj jeboteMoxy wrote:Meni ne fali nigdje perja ono, de se provjeri ebeni
Jeti mood, jiiiihaaaaa!
Savršen primjer traume iz djetinjstva
Guest- Guest
možda da počneš s odraslima izlazit umjesto s djecom?Moxy wrote:Mliječno lol .. Istuci mlijeko i dobiješ kajmak samo takav
Guest- Guest
ebenica wrote:ne pričamo o ničemu, zajebavamo se bokte, uvuci te pandže.violator wrote:ebenica wrote:kaj si tak nadrkana, udahni jebemu, nije sve natjecanje i borba.violator wrote:Kakvo cerupanje???
Kakvo natjecanje, kakva nadrkanost? Pricamo li opet o osjecajima, jebemmu, ili sisama?
Kakve pandze?
Sto se dogodilo s perjem?
Ako sam nadrkana, to znaci da pokazujem sise jer nadrkanost podrazumijeva emotivnost. Pokazivati emocije istovjetno je pokazivanju sisa.
Daj, suradjuj malo. Ne moram bas sve pojasnjavat'.
Guest- Guest
gadljivo mi je jedno i drugo, jebe mi se za tvoje emocije isto k'o i za tvoje sise.violator wrote:
Ako sam nadrkana, to znaci da pokazujem sise jer nadrkanost podrazumijeva emotivnost. Pokazivati emocije istovjetno je pokazivanju sisa.
ne moraš, iskreno se nadam i da ćeš prestat ili barem otić na neku temu koja je namijenjena tome, kao i sise kako imaju svoju temu.
Guest- Guest
Violator ne očekuj čitanje između redova od muškarca u godinama
To je pošast, bolest, jeblamatersvoju kako god ju nazoveš ebeni.....ja se još ne dam, a i moram pazit to dijete, pa izađem s vremena na vrijeme i tek se onda osjećam ko fosil!
To je pošast, bolest, jeblamatersvoju kako god ju nazoveš ebeni.....ja se još ne dam, a i moram pazit to dijete, pa izađem s vremena na vrijeme i tek se onda osjećam ko fosil!
Guest- Guest
ebenica wrote:gadljivo mi je jedno i drugo, jebe mi se za tvoje emocije isto k'o i za tvoje sise.violator wrote:
ne moraš, iskreno se nadam i da ćeš prestat ili barem otić na neku temu koja je namijenjena tome, kao i sise kako imaju svoju temu.
: )))
Ma fuck off, ti i tvoji propisi o tome kako se zajebava, odnosno pise ni o cemu. Mrs. :)
Guest- Guest
Moxy wrote:Violator ne očekuj čitanje između redova od muškarca u godinama
Bome, popravo me iznenadio...
Guest- Guest
Ostavio me još vagon njih poslije klera ako ćemo točno
Mladost je dosadna, ko zelena jabuka... Zrelo i crvljivo, to se traži!
Guest- Guest
ja bih te zagrlio za utjehu al čuvam zagrljaje za noć kad plačem u krevetu i grlim jastuk :PMoxy wrote:Ostavio me još vagon njih poslije klera ako ćemo točno
je, al mlada koka pijevac bolje pjeva od stare je samo juha masna :P
i ja moram radit još malo :/ jebeš život i nedjelju :/
Guest- Guest
Ne stignem sada tipkat ali ovo me nasmijalo dk suzaMoxy wrote:Saznala sam u Becu ima novi lokal za Exyu rockom, ajme, srce ko kuća.... Ubijaju me ovi narodnjaci na sve strane...
Zove se SFRJ
Odlicno ime kluba!
Guest- Guest
ebenica wrote:i ja tebe volim violator, k'o mater ludu kćer.
Samo zato sto sam skocila kroz prozor ne znaci da sam se pokusala samoubiti. Lijecnicima uopce nisi pojasnio da se prozor nalazi u prizemlju i da sam bjezala od tebe.
.!.
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:i ja tebe volim violator, k'o mater ludu kćer.
Samo zato sto sam skocila kroz prozor ne znaci da sam se pokusala samoubiti. Lijecnicima uopce nisi pojasnio da se prozor nalazi u prizemlju i da sam bjezala od tebe.
.!.
:D
stavljate li vi i u špagete biber?
Page 40 of 54 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 47 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 40 of 54