Užas u Srbiji
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Užas u Srbiji
stvarnost je okrutna, ne pita te se. mastaj i dalje po forumu...michaellcmacha wrote:kako rekoh sterat vas sve u mp3, šteta da se mene ne pita, ja bi vas i malo dalje spičio...;)jastreb wrote:Pa udruga se i zove Savez AF boraca i antifašista. Kad ih više ne bude živih zvati će se Udruga antifašista.michaellcmacha wrote:kakve gluposti ti pričaš.... šta ima tko biti predsjednik udruge antifašističkih boraca kojih nema živih.... osnujte zakladu za spomen na iste i točka... isto vrijedi danas sutra i za vetranske udruge iz DR.... kakve funkcije... jebem vas u glave nefunkcionalne....jastreb wrote:Pa normalno je da udruge SAB-a vode mlađi ljudi,jer partizana je danas jako malo živih,a i oni koji su živi u dubokoj su starosti. Zbog starosti su se još dok su mnogi bili živi povukli sa funkcija.michaellcmacha wrote:i sokola za 20 godina predložit za predsjednika boraca
Jednom će udruge iz DR-a voditi djeca,pa i unuci branitelja. Zakoni prirode su neumitni.
Guest- Guest
stvarnost je promjenjiva forma....;)wiktoriwictorija wrote:stvarnost je okrutna, ne pita te se. mastaj i dalje po forumu...michaellcmacha wrote:kako rekoh sterat vas sve u mp3, šteta da se mene ne pita, ja bi vas i malo dalje spičio...;)jastreb wrote:Pa udruga se i zove Savez AF boraca i antifašista. Kad ih više ne bude živih zvati će se Udruga antifašista.michaellcmacha wrote:kakve gluposti ti pričaš.... šta ima tko biti predsjednik udruge antifašističkih boraca kojih nema živih.... osnujte zakladu za spomen na iste i točka... isto vrijedi danas sutra i za vetranske udruge iz DR.... kakve funkcije... jebem vas u glave nefunkcionalne....jastreb wrote:
Pa normalno je da udruge SAB-a vode mlađi ljudi,jer partizana je danas jako malo živih,a i oni koji su živi u dubokoj su starosti. Zbog starosti su se još dok su mnogi bili živi povukli sa funkcija.
Jednom će udruge iz DR-a voditi djeca,pa i unuci branitelja. Zakoni prirode su neumitni.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
@Jastreb,
zabe jedu Francuzi a Italijani u pogranicnim oblastima sa Francuskom.
Rece neki i da ovde se mogu naci.
Puzeve, ima ih koji to jedu.
Doneo jedan jednom punu serpu, ajde da ne odbijem coveka.
Macke su jeli u oblasti Vicence.
Dole u Otranto video sada jedu jezeve, puna vreca, nozem vade zivo jedu i kasnije bace sve u more.
Fuj bre.
Dole u Otranto video sada jedu jezeve, puna vreca, nozem vade zivo jedu i kasnije bace sve u more.
Fuj bre.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Moj djed dok je bio u Mussolinijevoj vojsci je dva puta jeo pečenu mačku.Serbinho-3 wrote:@Jastreb,
Fuj bre.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i onda se vi ljutite što je plenki odbio kineze. ccccc....
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Kod nas ih ima najviše u G.kotaru. Probao sam jednom u Delnicama žablje krake. Odlični su.Serbinho-3 wrote:@Jastreb,
2014-04-22
To jedu u pojedinim oblastima i više u Vijetnamu. Ne jedu svi Kinezi pse. Kina je širok pojam.gargamel0101 wrote:i onda se vi ljutite što je plenki odbio kineze. ccccc....
2014-04-22
ma slike su iz Kine, a u samoj Kini psi se jedu samo u jednoj pokrajinibogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
Kermit-
2014-04-17
Mda,kasnije sam provjerio izvore slika...asilovski wrote:ma slike su iz Kine, a u samoj Kini psi se jedu samo u jednoj pokrajinibogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
Guest- Guest
http://www.thepetitionsite.com/678/196/320/stop-buknal-korean-dog-meat-festival/?taf_id=26445465&cid=fb_naasilovski wrote:ma slike su iz Kine, a u samoj Kini psi se jedu samo u jednoj pokrajinibogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
2015-08-08
no mozda su stavljene kao primjerci,koji se stavljaju na tu tematiku...vrlo su .."zivopisne"..
Guest- Guest
koji si kurac onda drobio one nebuloze o Leskovcu i dolje južnijebogomdani wrote:Mda,kasnije sam provjerio izvore slika...asilovski wrote:ma slike su iz Kine, a u samoj Kini psi se jedu samo u jednoj pokrajinibogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
2015-08-08
Ali je, i u tome je stvar. Pas je socijaliziran ima 1000 godina. Socijalizirao se jer je shvatio da moze živjeti s čovjekom i biti mu od pomoći za uzvrat. Nebitno sto kućni Ljubimci nemaju radnu ulogu . U kodu mu je da je pitom iz ovih razloga.jastreb wrote:Ponavljam nije stvar u tome što jedu pse.
Takvo stvorenje držati u kavezu i zaklati za ručak pred oduševljenim malim kinezima je nešto stravično.
Jedan okrutan narod , ne znaci da takvih pojedinaca nema drugdje, ali jedan svirepi, proždrljiv, prekobrojan narod .
Dobro bi poslužio za organe, testiranje lijekova i kozmetike i opcenito hranu za životinje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kakvi su škakavci?Leviathan2 wrote:jeo, od divljih zivotinja
medvjeda
jazavca
divlju svinju
srnu
jeza
zeca
raznorazne ptice,- sjenica kreja divlja patka divlja guska chaplja roda itd
gmazovi, -gusteri zmije
puzevi, njih neznam di svrstat
clankonosci -gliste
insekti, skakavci
ribe svih vrsta
rjecne rakove
zhabe
domace zivotinje, svinja krava konj ovca i potomci, konj magare kokos patka i ostala pernata bratija, macke
pasa sam probao u kineskom restoranu i nije mi se dopao, mozda zbog kineskih zacina
od svega navedenog sa grahom najbolje pasu govedje suseno meso, susena svinjska rebrica ili spek,
znaci sve sto je jestivo je jestivo osim strvinara tipa lisica vuk gavran i ostali lesinari
dobar tek
2014-04-14
kaja wrote:Ali je, i u tome je stvar. Pas je socijaliziran ima 1000 godina. Socijalizirao se jer je shvatio da moze živjeti s čovjekom i biti mu od pomoći za uzvrat. Nebitno sto kućni Ljubimci nemaju radnu ulogu . U kodu mu je da je pitom iz ovih razloga.jastreb wrote:Ponavljam nije stvar u tome što jedu pse.
Takvo stvorenje držati u kavezu i zaklati za ručak pred oduševljenim malim kinezima je nešto stravično.
Jedan okrutan narod , ne znaci da takvih pojedinaca nema drugdje, ali jedan svirepi, proždrljiv, prekobrojan narod .
Dobro bi poslužio za organe, testiranje lijekova i kozmetike i opcenito hranu za životinje.
ionako ih ima puno previše, a svi su isti.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:kakvi su škakavci?Leviathan2 wrote:jeo, od divljih zivotinja
medvjeda
jazavca
divlju svinju
srnu
jeza
zeca
gmazovi, -gusteri zmije
clankonosci -gliste
insekti, skakavci
ribe svih vrsta
rjecne rakove
zhabe
domace zivotinje, svinja krava konj ovca i potomci, konj magare kokos patka i ostala pernata bratija, macke
pasa sam probao u kineskom restoranu i nije mi se dopao, mozda zbog kineskih zacina
od svega navedenog sa grahom najbolje pasu govedje suseno meso, susena svinjska rebrica ili spek,
znaci sve sto je jestivo je jestivo osim strvinara tipa lisica vuk gavran i ostali lesinari
dobar tek
hruskavi :)
Guest- Guest
nis posebnog , al za napunit zeludac sasvim ok, inace ih nebih kao stalni menuWinter is coming wrote:kakvi su škakavci?Leviathan2 wrote:jeo, od divljih zivotinja
medvjeda
jazavca
divlju svinju
srnu
jeza
zeca
gmazovi, -gusteri zmije
clankonosci -gliste
insekti, skakavci
ribe svih vrsta
rjecne rakove
zhabe
dobar tek
2014-04-22
jesu najbolji krakovi,vrat ili prsa?Leviathan2 wrote:nis posebnog , al za napunit zeludac sasvim ok, inace ih nebih kao stalni menuWinter is coming wrote:kakvi su škakavci?Leviathan2 wrote:jeo, od divljih zivotinja
medvjeda
jazavca
divlju svinju
srnu
jeza
zeca
gmazovi, -gusteri zmije
clankonosci -gliste
insekti, skakavci
ribe svih vrsta
rjecne rakove
zhabe
dobar tek
2014-04-14
U Omišlju na o.Krku već se nekoliko godina održava "Bljak fest" na kojem se gostima besplatno nude gnjusna jela poput tripica,bikovih mooda,kokošjih vratova, prženih morskih vlasulja itd,a lani je bio i gulaš od krokodila. Probao sam malo.
http://www.tz-njivice-omisalj.hr/event/bljak-fest/
http://www.tz-njivice-omisalj.hr/event/bljak-fest/
2014-04-22
jbte, di ima kod nas krokodila, idem odmah da ga kusamjastreb wrote:A jesi li kušao krokodila?Leviathan2 wrote:
nis posebnog , al za napunit zeludac sasvim ok, inace ih nebih kao stalni menu
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji: eutanazija!
Page 7 of 11