Užas u Srbiji
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Užas u Srbiji
Da samo mačkama. najprije su ljudima poklali sve kokoši i ukrali sva jaja. Onda su počele nestajati mačke,a na kraju su navalili na žabe i zmije.wiktoriwictorija wrote:Poznato je da se Talijani vole omastiti mackama.jastreb wrote:Ponavljam nije stvar u tome što jedu pse.
Nego u tome kako ih muče.
Btw moj je djed dok je bio u talijanskoj vojsci dva puta jeo pečenu mačku.
Pričali su ljudi...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa sto, i ja sam prignjecio jednu bumbarku.jastreb wrote:Da samo mačkama. najprije su ljudima poklali sve kokoši i ukrali sva jaja. Onda su počele nestajati mačke,a na kraju su navalili na žabe i zmije.wiktoriwictorija wrote:Poznato je da se Talijani vole omastiti mackama.jastreb wrote:Ponavljam nije stvar u tome što jedu pse.
Pričali su ljudi...
dijagram-
2015-08-09
anche?jastreb wrote:I spuževe,anche i žabe.Winter is coming wrote:a spuževe jesi jeo?jastreb wrote:Ponavljam nije stvar u tome što jedu pse.
2014-04-14
Anke. Na talijanskom također.Winter is coming wrote:anche?jastreb wrote:I spuževe,anche i žabe.Winter is coming wrote:a spuževe jesi jeo?jastreb wrote:Ponavljam nije stvar u tome što jedu pse.
2014-04-22
kakva je to mrcina? anka,da nije neko cheljade?
2014-04-14
Bedak jedan. Anche na tal.znači takođe(r).Winter is coming wrote:kakva je to mrcina? anka,da nije neko cheljade?
2014-04-22
otkud ja znam,ne divanim talijanski
2014-04-14
Spuževe su ovudan skupljali banijski(glinski i majski) Cigani. Pa ih prodavali Taljancima.Winter is coming wrote:otkud ja znam,ne divanim talijanski
2014-04-22
nisam znao
2014-04-14
i sokola za 20 godina predložit za predsjednika boraca
2015-08-08
Pa normalno je da udruge SAB-a vode mlađi ljudi,jer partizana je danas jako malo živih,a i oni koji su živi u dubokoj su starosti. Zbog starosti su se još dok su mnogi bili živi povukli sa funkcija.michaellcmacha wrote:i sokola za 20 godina predložit za predsjednika boraca
Jednom će udruge iz DR-a voditi djeca,pa i unuci branitelja. Zakoni prirode su neumitni.
2014-04-22
jeo, od divljih zivotinja
medvjeda
jazavca
divlju svinju
srnu
jeza
zeca
raznorazne ptice,- sjenica kreja divlja patka divlja guska chaplja roda itd
gmazovi, -gusteri zmije
puzevi, njih neznam di svrstat
clankonosci -gliste
insekti, skakavci
ribe svih vrsta
rjecne rakove
zhabe
domace zivotinje, svinja krava konj ovca i potomci, konj magare kokos patka i ostala pernata bratija, macke
pasa sam probao u kineskom restoranu i nije mi se dopao, mozda zbog kineskih zacina
od svega navedenog sa grahom najbolje pasu govedje suseno meso, susena svinjska rebrica ili spek,
znaci sve sto je jestivo je jestivo osim strvinara tipa lisica vuk gavran i ostali lesinari
dobar tek
medvjeda
jazavca
divlju svinju
srnu
jeza
zeca
raznorazne ptice,- sjenica kreja divlja patka divlja guska chaplja roda itd
gmazovi, -gusteri zmije
puzevi, njih neznam di svrstat
clankonosci -gliste
insekti, skakavci
ribe svih vrsta
rjecne rakove
zhabe
domace zivotinje, svinja krava konj ovca i potomci, konj magare kokos patka i ostala pernata bratija, macke
pasa sam probao u kineskom restoranu i nije mi se dopao, mozda zbog kineskih zacina
od svega navedenog sa grahom najbolje pasu govedje suseno meso, susena svinjska rebrica ili spek,
znaci sve sto je jestivo je jestivo osim strvinara tipa lisica vuk gavran i ostali lesinari
dobar tek
kakve gluposti ti pričaš.... šta ima tko biti predsjednik udruge antifašističkih boraca kojih nema živih.... osnujte zakladu za spomen na iste i točka... isto vrijedi danas sutra i za vetranske udruge iz DR.... kakve funkcije... jebem vas u glave nefunkcionalne....jastreb wrote:Pa normalno je da udruge SAB-a vode mlađi ljudi,jer partizana je danas jako malo živih,a i oni koji su živi u dubokoj su starosti. Zbog starosti su se još dok su mnogi bili živi povukli sa funkcija.michaellcmacha wrote:i sokola za 20 godina predložit za predsjednika boraca
Jednom će udruge iz DR-a voditi djeca,pa i unuci branitelja. Zakoni prirode su neumitni.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa udruga se i zove Savez AF boraca i antifašista. Kad ih više ne bude živih zvati će se Udruga antifašista.michaellcmacha wrote:kakve gluposti ti pričaš.... šta ima tko biti predsjednik udruge antifašističkih boraca kojih nema živih.... osnujte zakladu za spomen na iste i točka... isto vrijedi danas sutra i za vetranske udruge iz DR.... kakve funkcije... jebem vas u glave nefunkcionalne....jastreb wrote:Pa normalno je da udruge SAB-a vode mlađi ljudi,jer partizana je danas jako malo živih,a i oni koji su živi u dubokoj su starosti. Zbog starosti su se još dok su mnogi bili živi povukli sa funkcija.michaellcmacha wrote:i sokola za 20 godina predložit za predsjednika boraca
2014-04-22
kako rekoh sterat vas sve u mp3, šteta da se mene ne pita, ja bi vas i malo dalje spičio...;)jastreb wrote:Pa udruga se i zove Savez AF boraca i antifašista. Kad ih više ne bude živih zvati će se Udruga antifašista.michaellcmacha wrote:kakve gluposti ti pričaš.... šta ima tko biti predsjednik udruge antifašističkih boraca kojih nema živih.... osnujte zakladu za spomen na iste i točka... isto vrijedi danas sutra i za vetranske udruge iz DR.... kakve funkcije... jebem vas u glave nefunkcionalne....jastreb wrote:Pa normalno je da udruge SAB-a vode mlađi ljudi,jer partizana je danas jako malo živih,a i oni koji su živi u dubokoj su starosti. Zbog starosti su se još dok su mnogi bili živi povukli sa funkcija.michaellcmacha wrote:i sokola za 20 godina predložit za predsjednika boraca
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A jeli? A ona udruga Hrvatski domobran,koju vodi bivši ustaša iz Slunja,ona bi slobodno djelovala???michaellcmacha wrote:kako rekoh sterat vas sve u mp3, šteta da se mene ne pita, ja bi vas i malo dalje spičio...;)jastreb wrote:Pa udruga se i zove Savez AF boraca i antifašista. Kad ih više ne bude živih zvati će se Udruga antifašista.michaellcmacha wrote:kakve gluposti ti pričaš.... šta ima tko biti predsjednik udruge antifašističkih boraca kojih nema živih.... osnujte zakladu za spomen na iste i točka... isto vrijedi danas sutra i za vetranske udruge iz DR.... kakve funkcije... jebem vas u glave nefunkcionalne....jastreb wrote:Pa normalno je da udruge SAB-a vode mlađi ljudi,jer partizana je danas jako malo živih,a i oni koji su živi u dubokoj su starosti. Zbog starosti su se još dok su mnogi bili živi povukli sa funkcija.michaellcmacha wrote:i sokola za 20 godina predložit za predsjednika boraca
2014-04-22
ma i njih isto odjebat.... dat na slijedećim izborima glas živom zidu da vas sve postrijeljaju... i vas i nas... nek naprave reset i nek ljudi u hrvatskoj počnu živjet normalno....
2015-08-08
Mi smo već mogli živjeti normalno da nas se ne dijeli i udaljava zbog neriješenih računa našijeh djedova.michaellcmacha wrote:ma i njih isto odjebat.... dat na slijedećim izborima glas živom zidu da vas sve postrijeljaju... i vas i nas... nek naprave reset i nek ljudi u hrvatskoj počnu živjet normalno....
Tvoj je djed ubio moga djeda,a moja baba tvoju prababu? I šta ja i ti imamo sa time???
Zar bi se trebali poput šiptarske krvne osvete ganjati i tjerati stoljećima???
2014-04-22
stvarnost je okrutna, ne pita te se. mastaj i dalje po forumu...michaellcmacha wrote:kako rekoh sterat vas sve u mp3, šteta da se mene ne pita, ja bi vas i malo dalje spičio...;)jastreb wrote:Pa udruga se i zove Savez AF boraca i antifašista. Kad ih više ne bude živih zvati će se Udruga antifašista.michaellcmacha wrote:kakve gluposti ti pričaš.... šta ima tko biti predsjednik udruge antifašističkih boraca kojih nema živih.... osnujte zakladu za spomen na iste i točka... isto vrijedi danas sutra i za vetranske udruge iz DR.... kakve funkcije... jebem vas u glave nefunkcionalne....jastreb wrote:Pa normalno je da udruge SAB-a vode mlađi ljudi,jer partizana je danas jako malo živih,a i oni koji su živi u dubokoj su starosti. Zbog starosti su se još dok su mnogi bili živi povukli sa funkcija.michaellcmacha wrote:i sokola za 20 godina predložit za predsjednika boraca
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji: eutanazija!