Užas u Srbiji
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Užas u Srbiji
http://www.najboljiauto.com/kinezi-i-dalje-jedu-pse-i-macke-usred-srbije-i-to-slave/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Užas u Srbiji
Gadovi! Smradovi! da sam tamo prebio bih ih ko mačke!
2014-04-22
stid te bilo..macke su jos nemocnije..jastreb wrote:Gadovi! Smradovi! da sam tamo prebio bih ih ko mačke!
Guest- Guest
Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo? Ja bi im djecu na ražnju okrenulajastreb wrote:Gadovi! Smradovi! da sam tamo prebio bih ih ko mačke!
2015-08-15
juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
Guest- Guest
Jel tamo Nis ? Znam ja jednog tipa od tamo koji ima udrugu za zaštitu.bogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
Ne pise lokacija na tim slikama
2015-08-15
jos nize,prema Leskovcu,u planinskim podrucjima,no ne znam tocno za lokaciju ove slike i zone..za pretpostaviti je tamo gdje bas i nema neke kontrole zakonakaja wrote:Jel tamo Nis ? Znam ja jednog tipa od tamo koji ima udrugu za zaštitu.bogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
Guest- Guest
sad smo razmenili bezvizni rezim ulaska !?
malena srbija i ogromna kina :(;(
Guest- Guest
Pa čekaj malo, gdje vam je policija , gdje su udruge, jeste vi normalni?pizzon wrote:sad smo razmenili bezvizni rezim ulaska !?
Kako to date da rade
2015-08-15
ja sam radio sa nekim likom amerom koji je jeo vjeverice
2014-04-14
Jel Nis blizu toga?bogomdani wrote:jos nize,prema Leskovcu,u planinskim podrucjima,no ne znam tocno za lokaciju ove slike i zone..za pretpostaviti je tamo gdje bas i nema neke kontrole zakonakaja wrote:Jel tamo Nis ? Znam ja jednog tipa od tamo koji ima udrugu za zaštitu.bogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
2015-08-15
hajd Pižon,malo u turizam u Kinu...ima tamo dobrih stvari..pizzon wrote:sad smo razmenili bezvizni rezim ulaska !?
Guest- Guest
da nisu u pitanju puhovi? Jedu ih u Gorskom kotaru.Winter is coming wrote:ja sam radio sa nekim likom amerom koji je jeo vjeverice
2014-04-22
ne znam Kayo tocno,ne zelim lupiti pajušalno..kaja wrote:Jel Nis blizu toga?bogomdani wrote:jos nize,prema Leskovcu,u planinskim podrucjima,no ne znam tocno za lokaciju ove slike i zone..za pretpostaviti je tamo gdje bas i nema neke kontrole zakonakaja wrote:Jel tamo Nis ? Znam ja jednog tipa od tamo koji ima udrugu za zaštitu.bogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
Guest- Guest
heh, vidiš, podsjetilo me na jednu anegdotu iz povijesti divljeg zapada. Legendarni "sudac" Roy Bean, o kom su inače snimljena dva odlična filma ("hladno pivo i zakon zapadno od Pecosa" je pisalo, i još piše, na njegovom saloonu koji je služio i kao sudnica) je svojevremeno htio osuditi neke željezničke radnike koji su ubili Kineza. Pa se digla pobuna. Pa je Roy na kraju salomonski zaključio da u "zakonu piše da je zabranjeno ubiti čovjeka, ali nigdje ne piše da je zabranjeno ubiti Kineza" :D
kaja wrote:Pa čekaj malo, gdje vam je policija , gdje su udruge, jeste vi normalni?pizzon wrote:sad smo razmenili bezvizni rezim ulaska !?
Kako to date da rade
ko zna gde je to, zavuku se negde daleko od puteva i prave to.
vikendom se okupe i prave takava sranja.
na ulicama imar sve vise kineza, " turista "
zelimo da investiraju. mogu jos o tome, na sta me ovo podseca,
ali nije mesto i nacin.
Last edited by pizzon on 6/11/2016, 11:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
nisu puhovi nego bas vjeverice,americke,kaze da ih hvataju zive i stave u neke kaveze gdje ih jos dodatno uhrane da se udebljaju,bljakjastreb wrote:da nisu u pitanju puhovi? Jedu ih u Gorskom kotaru.Winter is coming wrote:ja sam radio sa nekim likom amerom koji je jeo vjeverice
2014-04-14
Ali ako postoje slike nije teško ući u trag, jel izlazi policija na takve stvari?pizzon wrote:kaja wrote:Pa čekaj malo, gdje vam je policija , gdje su udruge, jeste vi normalni?pizzon wrote:sad smo razmenili bezvizni rezim ulaska !?
Kako to date da rade
ko zna gde je to, zavuku se negde daleko od puteva i prave to.
vikendom se okupe i prave takava sranja.
na ulicama imar sve vise kineza, " turistia "
zelimo da investiraju. mogu jos o tome, na sta me ovo podseca,
ali nije mesto i nacin.
2015-08-15
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji: eutanazija!