Užas u Srbiji
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Užas u Srbiji
Ali ako postoje slike nije teško ući u trag, jel izlazi policija na takve stvari?pizzon wrote:kaja wrote:Pa čekaj malo, gdje vam je policija , gdje su udruge, jeste vi normalni?pizzon wrote:sad smo razmenili bezvizni rezim ulaska !?
malena srbija i ogromna kina :(;(
Kako to date da rade
ko zna gde je to, zavuku se negde daleko od puteva i prave to.
vikendom se okupe i prave takava sranja.
na ulicama imar sve vise kineza, " turistia "
zelimo da investiraju. mogu jos o tome, na sta me ovo podseca,
ali nije mesto i nacin.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
Čačak, Užice, Arilje, Priboj..........................
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Budem ja to bas poslala prijatelju iz nisaYehudi wrote:kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Saloon još postoji, kao "povijesni spomenik" vjerojatno najživopisnijem liku sa divljeg zapad
a tek kad pocnu srbe jesti?...zika u sos od paradajz...zika punjen u paprika...zika spremljen na pekinski...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a tek kad pocnu srbe jesti?...zika u sos od paradajz...zika punjen u paprika...zika spremljen na pekinski...
mali milojica u kiselo-slatkom umaku
ne znam, sad prvi put cujem za ovo.kaja wrote:Ali ako postoje slike nije teško ući u trag, jel izlazi policija na takve stvari?pizzon wrote:kaja wrote:Pa čekaj malo, gdje vam je policija , gdje su udruge, jeste vi normalni?pizzon wrote:sad smo razmenili bezvizni rezim ulaska !?
Kako to date da rade
ali nije mesto i nacin.
verovatno ce proveriti,kakve su sanse da je to srbija.
recimo da jeste, bice to obavljeno tiho, da se ne zamerimo.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kaja wrote:jastreb wrote:Gadovi! Smradovi! da sam tamo prebio bih ih ko mačke!
Samo? Ja bi im djecu na ražnju okrenula
Ma oni su barbari
to triba riješiti kako ti govoriš..................dicu na roštilj, ražanj, kolac
Jedino je to humano a ne ovo šta oni jedu životinje
2014-04-20
pizzon u sos od krastavcimarcellus wrote:vuksadinare wrote:a tek kad pocnu srbe jesti?...zika u sos od paradajz...zika punjen u paprika...zika spremljen na pekinski...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ufff,zacudio bi se da vidis neke dijelove srbije..kao srednji zapad u Americi,a ima i predjele koji lice na ruske brdske predjele..ovo bas lici na jedne predjele u srbiji,vidjao sam na panoramio slikama..marcellus wrote:iskreno po fotkama ne izgleda ko srbija
Guest- Guest
kaja wrote:Budem ja to bas poslala prijatelju iz nisaYehudi wrote:kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
poseti ga, slobodno, bices prijatno iznenadjena.
leti je bas.. bas. prijatno.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pizzon u sos od krastavcimarcellus wrote:vuksadinare wrote:a tek kad pocnu srbe jesti?...zika u sos od paradajz...zika punjen u paprika...zika spremljen na pekinski...
ma ne, ja cu vuckovu ujnu na bocku );:
Guest- Guest
evo ti linkovi slika i poveznice na clanke,moze se ako se hotje..kaja wrote:Ali ako postoje slike nije teško ući u trag, jel izlazi policija na takve stvari?pizzon wrote:kaja wrote:Pa čekaj malo, gdje vam je policija , gdje su udruge, jeste vi normalni?pizzon wrote:sad smo razmenili bezvizni rezim ulaska !?
Kako to date da rade
ali nije mesto i nacin.
https://yandex.ru/images/search?rpt=imageview&cbird=5
Guest- Guest
A kokoši, svinje, krave i ovce se smije jesti?
Po čemu je to uopće različito od jedenja pasa i mačaka?
Po čemu je to uopće različito od jedenja pasa i mačaka?
crvenkasti-
2014-04-17
neću otvarat link, jer sam jučer na FB to vidla i totalno popizdila, mater im jebem žutu svirepu....ogulit ih na živo i onda još okretat na ražnju
Guest- Guest
Granica je kanibalizam al i ta nije baš čvrsta, ponekad ju je nužno preči. gadnija mi je pomisao na konzumaciju kukaca i ličinki nego psa ili mačke. Al naravno, dok postoje prasići,janjci,telići kokoši i ostala divna bića neka pasa i maćaka za sad samo kao ljubimci.bogomdani wrote:juzno od granice sa Vojvodinom..srednja srbija prema jugu...prilicno pusti i zapusteni dijelovi,divljine,pa seovi nastanili i jedu sve zivo...ne znam nit kako bi ih navikao..ja bih prije krepo od gladi nego pojeo mačku ili psa..neke granice mora biti..kaja wrote:Isuse dragi, pa to treba saznati od kud su slike, gdje je to slikano?
danni1-
2014-04-16
Noor wrote:neću otvarat link, jer sam jučer na FB to vidla i totalno popizdila, mater im jebem žutu svirepu....ogulit ih na živo i onda još okretat na ražnju
Ma ki janje
2014-04-20
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji