Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
udba wrote:Pa onda super za tebe, bolje da drugi krepavaju nego tvoj vlastiti narod koji god to bio. Da bi nekom bilo dobro, drugom mora bit loše. Di'š boljih vijesti.Gnječ wrote:udba wrote:Može, ti prvi.Gnječ wrote:udba wrote:A da stavimo na Bajakovo natpis "Germany"? Možda bi ostali Arapi, ionako većina nije bila nikad u Njemačkoj šta oni znaju kako je tamo.
A da vi hrvati jednostavno ubrzate stvar i ovo mučenje skratite pa napravite kolektivni suicid? Ja bih vam to preporučio jer jebote vi ste zaista, u to sam se uvjerio u ovih zadnjih 26 godina vašeg hrvatovanja i samoupravljanja, niškoristi i štetočine.
Ja nisam hrvat.
Ja nisam hrvat. Hrvati imaju takav mentalni obrazac ponašanja kakav si opisao.
Guest- Guest
Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:udba wrote:Gle, kad te za nekog boli kurac i ne znaš da on postoji, nit te zanima kako mu je nit te briga. No, ako izražavaš nezadovoljstvo zbog nečije loše situacije, znači da ti nije svejedno i da ga voliš svim srcem samo to pokazuješ na drugačiji način. Kao kad se ljutiš na dijete jer ima slabe ocjene. Tako i on kritizira, ali duboko u duši bi nas sve zagrlio i reko "za dom - spremni".Noor wrote:
naravno, ma voli esko hrvate i hrvatsku, da nije tako i on bi petama dao vjetra
:)
Ja ipak imam nešto urođeno a što vi nemate a to je osjećaj za pravdu. Ja znam razlikovati dobro i zlo i to je jedini indikator nečijeg zdravog mentalnog stanja. Oni koji neznaju razlikovati što je dobro a što je zlo, su oni koji su izgubili doticaj sa realnošću i nisu baš mentalno zdravi.
Šteta je da ste sami sebi prokockali povijesnu šansu da imate uređenu normalnu poštenu pravnu državu. Državu vam vode kriminalci.
esco, a kakvo je stanje u tvojoj državi?
Sunčano.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:udba wrote:
Gle, kad te za nekog boli kurac i ne znaš da on postoji, nit te zanima kako mu je nit te briga. No, ako izražavaš nezadovoljstvo zbog nečije loše situacije, znači da ti nije svejedno i da ga voliš svim srcem samo to pokazuješ na drugačiji način. Kao kad se ljutiš na dijete jer ima slabe ocjene. Tako i on kritizira, ali duboko u duši bi nas sve zagrlio i reko "za dom - spremni".
:)
Ja ipak imam nešto urođeno a što vi nemate a to je osjećaj za pravdu. Ja znam razlikovati dobro i zlo i to je jedini indikator nečijeg zdravog mentalnog stanja. Oni koji neznaju razlikovati što je dobro a što je zlo, su oni koji su izgubili doticaj sa realnošću i nisu baš mentalno zdravi.
Šteta je da ste sami sebi prokockali povijesnu šansu da imate uređenu normalnu poštenu pravnu državu. Državu vam vode kriminalci.
esco, a kakvo je stanje u tvojoj državi?
Sunčano.
što si tako škrt na riječima...pa valjda zaslužuje bar toliko koliko istipkaš kad pišeš o hrvatskoj.
Guest- Guest
Tako je, a ti voliš svoje susjede. Kad ja kažem da nas voliš i nije ti drago kad se patimo oni se smiju.Gnječ wrote:udba wrote:Pa onda super za tebe, bolje da drugi krepavaju nego tvoj vlastiti narod koji god to bio. Da bi nekom bilo dobro, drugom mora bit loše. Di'š boljih vijesti.Gnječ wrote:udba wrote:Može, ti prvi.Gnječ wrote:
A da vi hrvati jednostavno ubrzate stvar i ovo mučenje skratite pa napravite kolektivni suicid? Ja bih vam to preporučio jer jebote vi ste zaista, u to sam se uvjerio u ovih zadnjih 26 godina vašeg hrvatovanja i samoupravljanja, niškoristi i štetočine.
Ja nisam hrvat.
udba wrote:Tako je, a ti voliš svoje susjede. Kad ja kažem da nas voliš i nije ti drago kad se patimo oni se smiju.Gnječ wrote:udba wrote:Pa onda super za tebe, bolje da drugi krepavaju nego tvoj vlastiti narod koji god to bio. Da bi nekom bilo dobro, drugom mora bit loše. Di'š boljih vijesti.Gnječ wrote:udba wrote:
Može, ti prvi.
Ja nisam hrvat.
Vi ste hrvati mali ljudi a mali ljudi imaju sve malo osim mržnje i pohlepe. To je vaša dijagnoza s kojom morate živjeti. Problem nastane kada nemate ili izgubite korektiv, nekoga tko će vam u facu reći: ej majstori ne ide to tako, jebeno opasno ste zastranili.
Recimo primjer da se ti voziš busom od točke A do točke B. Bus je krcat putnicima a šofer mrtav pijan legne na gas i vozi slalom 150kmh tamo gdje je ograničenje 50kmh i tebi sine misao jebote pa lik će nas sve ubit. I ti kreneš to saznanje reći prvom putniku do tebe i on te glatko otpili štoviše još nahuška pola putnika da si smeće od čovjeka koji eto sjebava njihovo uživanje u vožnji busom. Ako i dalje upozoravaš na potencijalnu havariju, putnici će te optužiti da si njihov neprijatelj i terorista, jugonostalgičar, iredenta, orjunaš, luđak, itd.
Guest- Guest
Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
kad im zatreba, vrate se oni, ne brini.
Guest- Guest
Malo su se promijenile stvari ako pratiš. Prije je svaka i najmanja kritika hdz-a i Sanadera odnosno Karamarka bila tretirana kao rušenje države i obnavljanje Jugoslavije, sada je upravo hdz na meti domoljuba, a Zoki preko noći iz srbofila i jugoslava postao karakterni političar sa svojim ja koji nije plesao po naputcima Brisela. Drugo, a šta ti misliš, pa normalno da onaj ko živi od politike će svaku kritiku svoje strane doživjeti kao osobni napad i denuncirati te etiketiranjem jer mu otimaš kruh iz usta.Gnječ wrote:
Recimo primjer da se ti voziš busom od točke A do točke B. Bus je krcat putnicima a šofer mrtav pijan legne na gas i vozi slalom 150kmh tamo gdje je ograničenje 50kmh i tebi sine misao jebote pa lik će nas sve ubit. I ti kreneš to saznanje reći prvom putniku do tebe i on te glatko otpili štoviše još nahuška pola putnika da si smeće od čovjeka koji eto sjebava njihovo uživanje u vožnji busom. Ako i dalje upozoravaš na potencijalnu havariju, putnici će te optužiti da si njihov neprijatelj i terorista, jugonostalgičar, iredenta, orjunaš, luđak, itd.
crvenkasti wrote:Da, lako je biti Hrvat u Njemačkoj i Australiji, to može svaka budala.
Ali ajde ostani ti ovdje, pa tu budi Hrvat, da vidimo koliko ćeš izdržat!
2014-04-12
Noor wrote:Starhemberg wrote:Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
Sad si napisala da su hrvati smutljivci, manipulatori, oportunisti, muljatori to valjda mjeriš po sebi jer i ti si dio tog naroda pa je nemoguće da si ti poprave čista i poštena. Ili je moguće jer sa svakim ali baš svakim hrvatom i hrvaticom s kojim sam pričao svi oni pljuju po hrvatima ali nekim čudom sebe izostave, nekakvim se čudnim mentalnim metafizičkim alatima distanciraju od krda kome pripadaju.
Guest- Guest
Dobro veli.maggie13 wrote:crvenkasti wrote:Da, lako je biti Hrvat u Njemačkoj i Australiji, to može svaka budala.
To ja kažem kad su mi se 90-tih znali kurčit povratnici iz emigracije. Ja sam bio u njemačkoj i ondje se borio protiv Jugoslavije.
Ma šta si se ti borio matora budalo (Hrg se prezivao) da si neka velika Hrvatina ostao bi tu sa svojim narodom u svojoj zemlji. Ti si se borio.
Da će zvat policiju. Samo ti zovi. Antonija,donesi mi još jednu pivu!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro još vama ide, jako dobro.Gnječ wrote:Noor wrote:Starhemberg wrote:Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
Sad si napisala da su hrvati smutljivci, manipulatori, oportunisti, muljatori to valjda mjeriš po sebi jer i ti si dio tog naroda pa je nemoguće da si ti poprave čista i poštena. Ili je moguće jer sa svakim ali baš svakim hrvatom i hrvaticom s kojim sam pričao svi oni pljuju po hrvatima ali nekim čudom sebe izostave, nekakvim se čudnim mentalnim metafizičkim alatima distanciraju od krda kome pripadaju.
Gnječ wrote:Noor wrote:Starhemberg wrote:Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
jesam, napisala sam to za one koji odu i seru izdaleka
ja nikuda nisam otišla...iako kritiziram ono što treba. ali, baš zato na to imam pravo.
nego, nisi mi odgovorio na post prije.
koja je tvoja država esco i kakvo je stanje tamo?
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Da, lako je biti Hrvat u Njemačkoj i Australiji, to može svaka budala.
udba wrote:Malo su se promijenile stvari ako pratiš. Prije je svaka i najmanja kritika hdz-a i Sanadera odnosno Karamarka bila tretirana kao rušenje države i obnavljanje Jugoslavije, sada je upravo hdz na meti domoljuba, a Zoki preko noći iz srbofila i jugoslava postao karakterni političar sa svojim ja koji nije plesao po naputcima Brisela. Drugo, a šta ti misliš, pa normalno da onaj ko živi od politike će svaku kritiku svoje strane doživjeti kao osobni napad i denuncirati te etiketiranjem jer mu otimaš kruh iz usta.Gnječ wrote:
Stvari se nisu promijenile niti malo. Svi ste vi u SFRJ bili veliki komunisti i preko noći postali lizači oltara i krenuli pljuvati po onima kakvi ste bili. I tako ima pregršt sličnih primjera ako idemo u dublju povijest to lako možemo dokazati.
Dakle što se to mijenja po tebi? Daj me prosvjetli. Ali naprije se ti i većina hrvata probudite iz narkoze iz koje se ne budite još od 1991. a neki su pod narkozom još od 1941.
Guest- Guest
Nego gdje je bard hrvatskog novinarstva marcellus?
On će nam, po tko zna koji puta, objasniti kako nikada nismo živjeli bolje nego danas.
On će nam, po tko zna koji puta, objasniti kako nikada nismo živjeli bolje nego danas.
Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:Starhemberg wrote:Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
ja nikuda nisam otišla...iako kritiziram ono što treba. ali, baš zato na to imam pravo.
Gle, drži se teme. koja je moja država??? Ha, ja bih volio imati svoju državu a tko ne bi? Ti ne bi voljela biti ponosni vlasnik države?
Guest- Guest
Vuk ima svoju državu, Pešču.
Guest- Guest
previše generaliziraš...Gnječ wrote:udba wrote:Malo su se promijenile stvari ako pratiš. Prije je svaka i najmanja kritika hdz-a i Sanadera odnosno Karamarka bila tretirana kao rušenje države i obnavljanje Jugoslavije, sada je upravo hdz na meti domoljuba, a Zoki preko noći iz srbofila i jugoslava postao karakterni političar sa svojim ja koji nije plesao po naputcima Brisela. Drugo, a šta ti misliš, pa normalno da onaj ko živi od politike će svaku kritiku svoje strane doživjeti kao osobni napad i denuncirati te etiketiranjem jer mu otimaš kruh iz usta.Gnječ wrote:
Stvari se nisu promijenile niti malo. Svi ste vi u SFRJ bili veliki komunisti i preko noći postali lizači oltara i krenuli pljuvati po onima kakvi ste bili. I tako ima pregršt sličnih primjera ako idemo u dublju povijest to lako možemo dokazati.
Dakle što se to mijenja po tebi? Daj me prosvjetli. Ali naprije se ti i većina hrvata probudite iz narkoze iz koje se ne budite još od 1991. a neki su pod narkozom još od 1941.
Dread_Pirate_Roberts wrote:previše generaliziraš...Gnječ wrote:udba wrote:Malo su se promijenile stvari ako pratiš. Prije je svaka i najmanja kritika hdz-a i Sanadera odnosno Karamarka bila tretirana kao rušenje države i obnavljanje Jugoslavije, sada je upravo hdz na meti domoljuba, a Zoki preko noći iz srbofila i jugoslava postao karakterni političar sa svojim ja koji nije plesao po naputcima Brisela. Drugo, a šta ti misliš, pa normalno da onaj ko živi od politike će svaku kritiku svoje strane doživjeti kao osobni napad i denuncirati te etiketiranjem jer mu otimaš kruh iz usta.Gnječ wrote:
Kod vas hrvata je uvijek nešto previše kad vam nešto ne odgovara a uvijek vam je pre malo kad vam nešto odgovara.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:Starhemberg wrote:
Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.
Gle, drži se teme. koja je moja država??? Ha, ja bih volio imati svoju državu a tko ne bi? Ti ne bi voljela biti ponosni vlasnik države?
pa držim se teme...na kojoj ističeš da nisi hrvat i o hrvatskoj pišeš "vaša" država...zato te i pitam, koja je tvoja? koja?
Guest- Guest
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
Page 5 of 15