Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:Starhemberg wrote:
Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.
kad im zatreba, vrate se oni, ne brini.
Sad si napisala da su hrvati smutljivci, manipulatori, oportunisti, muljatori to valjda mjeriš po sebi jer i ti si dio tog naroda pa je nemoguće da si ti poprave čista i poštena. Ili je moguće jer sa svakim ali baš svakim hrvatom i hrvaticom s kojim sam pričao svi oni pljuju po hrvatima ali nekim čudom sebe izostave, nekakvim se čudnim mentalnim metafizičkim alatima distanciraju od krda kome pripadaju.
jesam, napisala sam to za one koji odu i seru izdaleka
ja nikuda nisam otišla...iako kritiziram ono što treba. ali, baš zato na to imam pravo.
nego, nisi mi odgovorio na post prije.
koja je tvoja država esco i kakvo je stanje tamo?
Gle, drži se teme. koja je moja država??? Ha, ja bih volio imati svoju državu a tko ne bi? Ti ne bi voljela biti ponosni vlasnik države?
pa držim se teme...na kojoj ističeš da nisi hrvat i o hrvatskoj pišeš "vaša" država...zato te i pitam, koja je tvoja? koja?
Guest- Guest
e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
Gle, drži se teme. koja je moja država??? Ha, ja bih volio imati svoju državu a tko ne bi? Ti ne bi voljela biti ponosni vlasnik države?
AU jer je Esco mix svih naroda ex monarhije.
Guest- Guest
pa i ako doprinosi nekoj drugoj, nek kaže...kojoj?udba wrote:e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
Guest- Guest
Ja nemam, dapače punim proračun a ne uživam niš osim zraka kad dođemo u HR.udba wrote:e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
Guest- Guest
Forum gestapo naredil:)Noor wrote:pa i ako doprinosi nekoj drugoj, nek kaže...kojoj?udba wrote:e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
Guest- Guest
Nije istina, neki smo i dalje ostali komunisti i nismo postali lizači oltara. Znamo da nas neki u Istri ne vole jer smo ih otrgli od Italije, da je bilo po Ustašama, Istra bi sad bila talijanska bogata regija, daleko do Balkana i balkanskih plemena. Tito zajebo stvar.Gnječ wrote:
Stvari se nisu promijenile niti malo. Svi ste vi u SFRJ bili veliki komunisti i preko noći postali lizači oltara i krenuli pljuvati po onima kakvi ste bili. I tako ima pregršt sličnih primjera ako idemo u dublju povijest to lako možemo dokazati.
Dakle što se to mijenja po tebi? Daj me prosvjetli. Ali naprije se ti i većina hrvata probudite iz narkoze iz koje se ne budite još od 1991. a neki su pod narkozom još od 1941.
Kad im zatreba što? Jedino ako su ostavili obitelj, drugo osim nezaposlenosti i besparice nema. Eh da i poreza...Noor wrote:Starhemberg wrote:Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
Guest- Guest
To znamo, ti podrivaš austrijsku ekonomiju.Eva wrote:Ja nemam, dapače punim proračun a ne uživam niš osim zraka kad dođemo u HR.udba wrote:e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
Eva wrote:Forum gestapo naredil:)Noor wrote:pa i ako doprinosi nekoj drugoj, nek kaže...kojoj?udba wrote:e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
heh, zakaj bi to bilo gestapovski :D
gestapo bi ga uhapsil i mučil ga dok ne prizna...ja samo uljudno pitam, kad ni u jednom postu ne zaboravi napisati da nit je hrvat, nit je hrvatska njegova država :)
Guest- Guest
Nema veće domoljupke od mene na forumu.udba wrote:To znamo, ti podrivaš austrijsku ekonomiju.Eva wrote:Ja nemam, dapače punim proračun a ne uživam niš osim zraka kad dođemo u HR.udba wrote:e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
Guest- Guest
Svi smo mi domoljubi, samo svaki na svoj način. Ja sam domoljub time što podržavam stožernu stranku hrvatskog naroda - HDZ s cijelim rukovodstvom.Eva wrote:Nema veće domoljupke od mene na forumu.udba wrote:To znamo, ti podrivaš austrijsku ekonomiju.Eva wrote:Ja nemam, dapače punim proračun a ne uživam niš osim zraka kad dođemo u HR.udba wrote:e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
Sad si napisala da su hrvati smutljivci, manipulatori, oportunisti, muljatori to valjda mjeriš po sebi jer i ti si dio tog naroda pa je nemoguće da si ti poprave čista i poštena. Ili je moguće jer sa svakim ali baš svakim hrvatom i hrvaticom s kojim sam pričao svi oni pljuju po hrvatima ali nekim čudom sebe izostave, nekakvim se čudnim mentalnim metafizičkim alatima distanciraju od krda kome pripadaju.
ja nikuda nisam otišla...iako kritiziram ono što treba. ali, baš zato na to imam pravo.
pa držim se teme...na kojoj ističeš da nisi hrvat i o hrvatskoj pišeš "vaša" država...zato te i pitam, koja je tvoja? koja?
Moja država može biti samo ona u kojoj vladaju red, rad i disciplina država koja je sekularna, pravedna koja ima uređeno pravosuđe i nema korupcije, država kojom ne vladaju nepotizam, korupcija, pljačka, kriminal, gdje većina ljudi ne mogu živjeti od svoga rada itd. itd. država u kojoj se crkva ne miješa u sve i svašta ) vidi pod sekularna i još bih mogao tako nabrajati do d dej after jestrdej. a RH sve to nije i ne prepoznajem RH da ima ikakve atribute države.
Guest- Guest
a ne znam ja što, očito nešto što ih vuče. ljepota prirode? napuštena rodna gruda?Starhemberg wrote:Kad im zatreba što? Jedino ako su ostavili obitelj, drugo osim nezaposlenosti i besparice nema. Eh da i poreza...Noor wrote:Starhemberg wrote:Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
da, možda i ostavljena obitelj.
Guest- Guest
Moj klijent uljudno izbjegava odgovor, što mu jamči i hrvatski ustav na koncu.Noor wrote:Eva wrote:Forum gestapo naredil:)Noor wrote:pa i ako doprinosi nekoj drugoj, nek kaže...kojoj?udba wrote:e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.Gnječ wrote:
gestapo bi ga uhapsil i mučil ga dok ne prizna...ja samo uljudno pitam, kad ni u jednom postu ne zaboravi napisati da nit je hrvat, nit je hrvatska njegova država :)
Guest- Guest
Eventualno obitelj. Ništa više. "Ne dirajte mi ravnicu" , "Dalmacija u mom oku" i "Ajme meni bez tebe Krajino" više ne piju vodu.Noor wrote:a ne znam ja što, očito nešto što ih vuče. ljepota prirode? napuštena rodna gruda?Starhemberg wrote:Kad im zatreba što? Jedino ako su ostavili obitelj, drugo osim nezaposlenosti i besparice nema. Eh da i poreza...Noor wrote:Starhemberg wrote:Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
da, možda i ostavljena obitelj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
drugim riječima nekim čudom sebe izostavlja, nekakvim se čudnim mentalnim metafizičkim alatima distancira od krda kome pripada.Eva wrote:Moj klijent uljudno izbjegava odgovor, što mu jamči i hrvatski ustav na koncu.Noor wrote:Eva wrote:Forum gestapo naredil:)Noor wrote:pa i ako doprinosi nekoj drugoj, nek kaže...kojoj?udba wrote:
e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.
dobro...sad idealiziraš, a dobro znaš da je to utopija.Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:
Moja država može biti samo ona u kojoj vladaju red, rad i disciplina država koja je sekularna, pravedna koja ima uređeno pravosuđe i nema korupcije, država kojom ne vladaju nepotizam, korupcija, pljačka, kriminal, gdje većina ljudi ne mogu živjeti od svoga rada itd. itd. država u kojoj se crkva ne miješa u sve i svašta ) vidi pod sekularna i još bih mogao tako nabrajati do d dej after jestrdej. a RH sve to nije i ne prepoznajem RH da ima ikakve atribute države.
znači, ipak je hr tvoja.
Guest- Guest
kaj si mu ti dežurni advokat?Eva wrote:Moj klijent uljudno izbjegava odgovor, što mu jamči i hrvatski ustav na koncu.Noor wrote:Eva wrote:Forum gestapo naredil:)Noor wrote:pa i ako doprinosi nekoj drugoj, nek kaže...kojoj?udba wrote:
e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.
sve više klijenata imaš
Guest- Guest
Ne . Ne. Gnječ se ponaša upravo onako kako su se mnogi od vas ponašali 1990-te. Distanciranjem od Jugoslavije. Prvi su s time počeli Slovenci.udba wrote:
drugim riječima nekim čudom sebe izostavlja, nekakvim se čudnim mentalnim metafizičkim alatima distancira od krda kome pripada.
Isto to se događa i u Hrvatskoj danas. S time da su ulogu Slovenaca preuzeli Istrijani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da, meni je to micva.Noor wrote:kaj si mu ti dežurni advokat?Eva wrote:Moj klijent uljudno izbjegava odgovor, što mu jamči i hrvatski ustav na koncu.Noor wrote:Eva wrote:Forum gestapo naredil:)Noor wrote:
pa i ako doprinosi nekoj drugoj, nek kaže...kojoj?
sve više klijenata imaš
Guest- Guest
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
Page 6 of 15