Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Što se tiče useljavanja drugih naroda tu bi se trebalo držati one Čačićeve. Trebalo bi puštati one narode koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:
- jezik blizak hrvatskom
- relativna blizina, da ne moraju dugo putovati
- kršćani
- da znaju latinicu, ako koriste neko drugo svoje pismo
- kulturološki bliski (glazba, serije, filmovi, reality emisije)
evo recimo, Aboriđini ili Burkina Fasovani ne bi zadovoljavali ove uvjete, neki drugi bi.
- jezik blizak hrvatskom
- relativna blizina, da ne moraju dugo putovati
- kršćani
- da znaju latinicu, ako koriste neko drugo svoje pismo
- kulturološki bliski (glazba, serije, filmovi, reality emisije)
evo recimo, Aboriđini ili Burkina Fasovani ne bi zadovoljavali ove uvjete, neki drugi bi.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Nek odlaze ...sve dok ne krahira matrijahalna imperija.
Žene nesmiju radit nego moraju rađat djecu. Svaka žena koja radi uzima jedno radno mjesto muškome , snižava cijenu rada , ona sama postaje neovisnija dakle i prgavija , gradi karijeru a ne djecu.
Žene nesmiju radit nego moraju rađat djecu. Svaka žena koja radi uzima jedno radno mjesto muškome , snižava cijenu rada , ona sama postaje neovisnija dakle i prgavija , gradi karijeru a ne djecu.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:
Žene nesmiju radit nego moraju rađat djecu.
Uzalud ako rodi tu pa svejedno ode vanka.
catabbath-
2015-08-22
Koliko čete vi kao društvo profitirat od njihovog rada ( to šta one rade ) govori i podatak da če vam uskoro krahirat i proračun i penzioni sistem i da se svake godine iz proračuna sve više i više para daje u mirovinski sustav da ne krahira.RayMabus wrote:Nek odlaze ...sve dok ne krahira matrijahalna imperija.
Drugim riječima žena koja radi NE ZARAĐUJE ....ona UNIŠTAVA.
Last edited by RayMabus on 4/11/2016, 09:06; edited 1 time in total
2014-04-11
Neče zato jer ako rodi jedno muško i jedno žensko dijete onda taj muški ima posla jer mu je osiguran a to vidiš po tome da sad kad bi potirao žene odma bi se oslobodila hrpa radnih mjesta za muške a ovo žensko dite i onako nesmi nigdje radit .....znači ovo pravilo bi trebalo donit na razini Europe i šire.dawson wrote:RayMabus wrote:
Žene nesmiju radit nego moraju rađat djecu.
Uzalud ako rodi tu pa svejedno ode vanka.
2014-04-11
STOP d Ćiken fajt..da mogu reci kojoj da je tutlek,ali ne mogu,sve ste prilicno umne,a tu se ko djeca svadite..
Dakle, ako Mlađ i Obitelj odlazi,to je RED ALERT,jasan znak da nesto nije u redu sa druzavom,odnosno vladajucim aparatom,zakonima i ostalim..
TKO MISLI da je lijepo odlaziti sa obiteljskog ognjista,iz poznate i prijateljske okoline,od ljudi sa kojima ste odrastali i koji su vam vise kao obitelj,E TAJ JE NE TUTLEK;NEGO JEBENI IDJOT..
No nebitno..nek uzivaju oni koji su ostali ,bili uhljebi,bili parazitska birokracija ili uprava ili cisto oportunisti koji se trljaju uz potkoljenice nekih lovatora,lokalpoliticara i ostalihod kojih mogu zgrecati kakav interes.....
Izgleda da su iseljenici ipak ostali jedina svjetla tocka "drzavi",jer ih pokusava nelegalno opljackati putem poreza,koji nigdje drugdje ne postoje...
E dao bog da onima koji budu koristili taj novac,prisjedne kao i njihovom potomstvu,jer je to ukraden novac,a oteto je prokleto,pa nek su prokleti i oni koji otimaju od vrijednih ljudi...EJ-MEN!!!
Dakle, ako Mlađ i Obitelj odlazi,to je RED ALERT,jasan znak da nesto nije u redu sa druzavom,odnosno vladajucim aparatom,zakonima i ostalim..
TKO MISLI da je lijepo odlaziti sa obiteljskog ognjista,iz poznate i prijateljske okoline,od ljudi sa kojima ste odrastali i koji su vam vise kao obitelj,E TAJ JE NE TUTLEK;NEGO JEBENI IDJOT..
No nebitno..nek uzivaju oni koji su ostali ,bili uhljebi,bili parazitska birokracija ili uprava ili cisto oportunisti koji se trljaju uz potkoljenice nekih lovatora,lokalpoliticara i ostalihod kojih mogu zgrecati kakav interes.....
Izgleda da su iseljenici ipak ostali jedina svjetla tocka "drzavi",jer ih pokusava nelegalno opljackati putem poreza,koji nigdje drugdje ne postoje...
E dao bog da onima koji budu koristili taj novac,prisjedne kao i njihovom potomstvu,jer je to ukraden novac,a oteto je prokleto,pa nek su prokleti i oni koji otimaju od vrijednih ljudi...EJ-MEN!!!
Guest- Guest
Kako god okreneš morat češ naprawit prelaz iz društva gdje žene rade u društvo gdje žene nerade. To je bolje napraviti namjerno , smišljeno , sistematski nego zabiti glavu u pijesak i čekat da sistem eskplodira ( WW3 ).
Nema vam budučnosti tamo gdje žena radi i uzima muškom ulogu hranitelja obitelji.
Nema vam budučnosti tamo gdje žena radi i uzima muškom ulogu hranitelja obitelji.
2014-04-11
upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Guest- Guest
Jebi ga, i u muslimanski zemljama je baba zamotana i nema emancipacije i isto hrle u lijevoliberalnu Švabiju i Englesku. Nema vilozofije, stvar je u parama, svi vole paru i konzervativni i liberalni i emančipirani i samo čipirani. Imajte privredu i neće niko otić.
Cuj odavno je trebalo zabranit ženama da upisuju fakultete jer da se to napravilo prije deset godina ti sad nebi imao na tržištu rada toliko njih sa fakultetom koje če ti ovakvu ideju u pravilu odbit jer šta sam ja onda studirala koji kuraz i te šeme i u biti je u pravu.bogomdani wrote:upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Međutim recimo ja bi zabranio budučima da mogu ič studirat a ovo šta sad ima fakultet bi ostavio no ti bi za pet godina koliko traje prosječan fakultet dobio ovo šta ja pričam : sve manje njih da ulaze na tržišta rada.
2014-04-11
udba wrote:Jebi ga, i u muslimanski zemljama je baba zamotana i nema emancipacije i isto hrle u lijevoliberalnu Švabiju i Englesku. Nema vilozofije, stvar je u parama, svi vole paru i konzervativni i liberalni i emančipirani i samo čipirani. Imajte privredu i neće niko otić.
Eroo- Posts : 78898
2016-07-22
a ja..no lakse je napaljivat istranacke navijace,koji su se nekak zgrebali pa arlaucu za ove ili protiv onijah,jer su tulavi pa ne kuze da politicari samo zavadjaju dva blesava ćukca,dok oni nisu sposobni nis napravitinego samo rasprodati obiteljsku srebrninu i zlato...udba wrote:Jebi ga, i u muslimanski zemljama je baba zamotana i nema emancipacije i isto hrle u lijevoliberalnu Švabiju i Englesku. Nema vilozofije, stvar je u parama, svi vole paru i konzervativni i liberalni i emančipirani i samo čipirani. Imajte privredu i neće niko otić.
Guest- Guest
RayMabus wrote: ima posla jer mu je osiguran
Pa u večini slučajeva može i sada naći posao za 2000 kn.
slazem se..moramo nes uraditi po tom pitanju..isto i jako bitno Obitelj se mora vratiti u "rustikalne i seoske" dijelove,bogate zemljom i sa velikim potencijalom za stocarstvo,bitnim granama za stvaranje preduvjete razvoja prehrambenih i vezanih industrija..Samo proizvodnja moze potaknuti razvoj u istom omjeru svih bransi..RayMabus wrote:Cuj odavno je trebalo zabranit ženama da upisuju fakultete jer da se to napravilo prije deset godina ti sad nebi imao na tržištu rada toliko njih sa fakultetom koje če ti ovakvu ideju u pravilu odbit jer šta sam ja onda studirala koji kuraz i te šeme i u biti je u pravu.bogomdani wrote:upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Međutim recimo ja bi zabranio budučima da mogu ič studirat a ovo šta sad ima fakultet bi ostavio no ti bi za pet godina koliko traje prosječan fakultet dobio ovo šta ja pričam : sve manje njih da ulaze na tržišta rada.
I da,zakone o placanju limitirati na 230 dana,pa ti baja,ako si sposoban,otvori biznis,ako nisi,e pa radi za onog sposobnijeg..
Zdrav rad,uredno placanje,jos malo zakonodavstvo dovesti u red i ..jebote,pa bio bi mali Raj na planetu..
Guest- Guest
Kukičati i plesti?bogomdani wrote:upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Ako hoćete da su vam žene doma, prvo osigurajte dom, parkirajte SUV ispred kuće (da žena ime čime razvoziti svu tu djecu po engleskom i raznoraznim aktivnostima) i jedan manji iza, vama dosta.
Treba imati spremačicu i kuharicu jer mora biti odmorna za bračne dužnosti.
Za frižider se pobrinite da je uvijek pun delicijama jer to je ionako samo za vašu guzicu, žene jedu light i malo.
Ja sam prva za.
Trinity-
2014-04-17
spizdim na gluposti u subotnjem motanju po Media Marktu i saturnu..TO nije placa..dawson wrote:RayMabus wrote: ima posla jer mu je osiguran
Pa u večini slučajeva može i sada naći posao za 2000 kn.
Guest- Guest
Svetac u današnje vrijeme superbrzih vlakova stvarno je nebitna udaljenost posebno u maloj Hr a posebno tamo gdje je ravnica tj moguče je napraviti brzu prugu.
2014-04-11
Sve stoji, jedino je problem tko će birat spremačicu, ti ili ja. Ja bi onu francusku s istoimenom uniformom, a ti bi onu Mrak Dark Taritaš.Triny wrote:
Ako hoćete da su vam žene doma, prvo osigurajte dom, parkirajte SUV ispred kuće (da žena ime čime razvoziti svu tu djecu po engleskom i raznoraznim aktivnostima) i jedan manji iza, vama dosta.
Za frižider se pobrinite da je uvijek pun delicijama jer to je ionako samo za vašu guzicu, žene jedu light i malo.
Ja sam prva za.
Nije problem ukinit porez za veliki volumen auto po sistemu jedna obitelj jedan takvi auto koji se neoprezuje al samo taj i tog tipa i jedan komad po obitelji.Triny wrote:Kukičati i plesti?bogomdani wrote:upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Ja sam prva za.
Nisu to stvari koje su problem nego mentalni sklop ljudi koji neče da shvate da društvo u kojem muškarac gubi svoju ulogu hranitelja : NESTAJE.
2014-04-11
Ti biraj spremačicu, ja šofera za SUV.udba wrote:Sve stoji, jedino je problem tko će birat spremačicu, ti ili ja. Ja bi onu francusku s istoimenom uniformom, a ti bi onu Mrak Dark Taritaš.Triny wrote:
Ja sam prva za.
Trinity-
2014-04-17
dobro,nazvao sam te Umnom,sto i mislim...Triny wrote:Kukičati i plesti?bogomdani wrote:upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Ja sam prva za.
jedno pitanje..Kako su zene prije,dakle starije generacije zena sVE nabrojano odradjivale,bez nekih preseravajucih benefita..?
Konkretno mislim na DVA SUV-a i kutjnu pomocnicu(inace obiljezje upravo onih sa viskom slobodna vremena) Obicne zene su dizale po 3-4 vero djece,eto moja mater troje..stari radio,stara cijeli zivot domacica,ja se sa starim budio u 5.15 i odvozo me do vrtica,potom isao na posao,mater u to doba kuhala rucak,prala vec,okopavala bastu,a popodne skupa nakon rucka radili sve sto je bilo teze..
I jos san navecer morao usi zabijati u jastuk da ne cuje stravicen zvuke koji dolaze iz spavace sobe.,.,.
Guest- Guest
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
Page 2 of 15