Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
udba, sjedni 5...s tim da nije gnječ jedini u popovanju s visine...udba wrote:
e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Eh da, modni detalj desna ručica na srčeku dok svira himna, radi lajkova od Rvata.
Guest- Guest
Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Pa baš zato. Jer kaj je još HR osim grba, zastave i himne? Malo stadaNoor wrote:Eva wrote:
Nema veće domoljupke od mene na forumu.
pa ti se čak ni ne deklariraš ko hrvatica
hehee...o tvom domoljublju nitko ovdje bolje ne bi napisao
Hahaha, prava domoljupka nalijepi tri broja veće trepavice, ispod kojih tu i tam pred kamerama pusti obredno suzu, izbifla napamet naučen text, troši proračun kao pijana grofica, ne ispuni obećanja, utovi muža na 150 kila na državni račun, voda ga svijetom kao slijepca, pa ga izrezuje sa slika prije objave na fb, i tak kaj sve još ne čine prave Rvatice. Ja sam luk i voda, samo plaćam porez a niš ne trošim iz proračuna.
ne znam jesi li primjetila...vratila je trepuše na 2D, skinula 15-ak kila i odmah izgleda odlično.
Guest- Guest
Još 200 domoljubnih bodova od strane rvatskog stada je dobila.Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Pa baš zato. Jer kaj je još HR osim grba, zastave i himne? Malo stadaNoor wrote:
pa ti se čak ni ne deklariraš ko hrvatica
Hahaha, prava domoljupka nalijepi tri broja veće trepavice, ispod kojih tu i tam pred kamerama pusti obredno suzu, izbifla napamet naučen text, troši proračun kao pijana grofica, ne ispuni obećanja, utovi muža na 150 kila na državni račun, voda ga svijetom kao slijepca, pa ga izrezuje sa slika prije objave na fb, i tak kaj sve još ne čine prave Rvatice. Ja sam luk i voda, samo plaćam porez a niš ne trošim iz proračuna.
ne znam jesi li primjetila...vratila je trepuše na 2D, skinula 15-ak kila i odmah izgleda odlično.
Guest- Guest
Noor wrote:Gnječ wrote:maggie13 wrote:Istina oslobađa, makar i bila tužna.Gnječ wrote:maggie13 wrote:
kako sam vas samo navela na pravi zaključak..profesionalna deformacija
Evo, Jastreb je dobro i sažeto to napisao. @ udba: Paradoksalno ali istinito a u isto vrijeme i jako tužno.
Zašto?
Jer simbolizira završetak neznanja i obmane, a početak otkrivenja i novih mogućnosti.
U kojem god društvu bio i živio nebitno da li si se u tom društvu našao rođenjem ili si kasnije doselio, moraš biti aktivni član društva a ne pasivni, držati do sebe i etičkih i moralnih načela i talent za pravednost kao i znati razlikovati dobro i zlo je imperativ. Meni. A trebao bi biti svima vama a nije ili nije onima koje ste izabrali u parlament što ne umanjuje vašu odgovornost jer vi ste te kriminalce i veleizdajnike izabrali. Gnječe vas na brutalne sofisticirane sadističke sve moguće i nemoguće načina a vi odobravate. Jer i šutnja je odobravanje.
E, a ja vam takav nisam i sasut ću drito u facu Iovi et Bovi što im spada. Kritički surovo bez okolišanja kalkulacija iskreno a onda vam to moje ponašanje gnječi vaše botune pa pizdite: nemoj nemoj boli nas ajmo o leptirićima razgovarat...
ok, ako je tako, a nema razloga da ti ne vjerujem...zašto se politički ne angažiraš?? s toliko energije vjerojatno bi pokrenuo neke stvari.
Eh, pokrenuo sam se ja još u SFRJ ali su me brzo makli sa bine i to ne neki ortodoksni komunisti i oficiri jna oni su mi čak davali podršku i to veliku, nego su me sa pozornice makli upravo ovi zločinci koji danas vladaju Hrvatskom.
Guest- Guest
pa I moja naravnoNoor wrote:prckov wrote:ma drzava vam je najljepsa na svijetu, ljudi malo stekaju, naime sve sto rade da je od zajednickog interesa, rade prekokurca
a koja je tvoja?
@Udba ...ajmo i ovog sredit
2014-04-19
Eva wrote:Još 200 domoljubnih bodova od strane rvatskog stada je dobila.Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:
Pa baš zato. Jer kaj je još HR osim grba, zastave i himne? Malo stada
znači i od tebe...ti si najveća domoljupka :P
Guest- Guest
prckov wrote:pa I moja naravnoNoor wrote:prckov wrote:ma drzava vam je najljepsa na svijetu, ljudi malo stekaju, naime sve sto rade da je od zajednickog interesa, rade prekokurca
a koja je tvoja?
a jbt, što se tako brzo predaješ....Gnječ nam je dozvolio da ga gnječimo cca 2 sata
Guest- Guest
Jok, nisam Hrvatica. Jesi ti dementna?Noor wrote:Eva wrote:Još 200 domoljubnih bodova od strane rvatskog stada je dobila.Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
Noor wrote:prckov wrote:pa I moja naravnoNoor wrote:prckov wrote:ma drzava vam je najljepsa na svijetu, ljudi malo stekaju, naime sve sto rade da je od zajednickog interesa, rade prekokurca
a koja je tvoja?
a jbt, što se tako brzo predaješ....Gnječ nam je dozvolio da ga gnječimo cca 2 sata
Prckova je prc.
Guest- Guest
Eva wrote:Jok, nisam Hrvatica. Jesi ti dementna?Noor wrote:Eva wrote:Još 200 domoljubnih bodova od strane rvatskog stada je dobila.Noor wrote:Eva wrote:
ne, al ti jesi
Eva wrote:
Guest- Guest
bogomdani wrote:esko,ova tvoja se negdje pogubila..b-em li je smrknutu..
Miranda Leonhardt (* 11. September 1975 in Split, SR Kroatien, Jugoslawien, als Miranda Čondić-Kadmenović) ist eine deutsche Schauspielerin kroatischer Herkunft. Seit 2013 benutzt sie das Pseudonym Mimi Fiedler.
Ein Sommer in Kroatien (2012 TV Movie)
After her wedding plans fall trough, Graz (Austria) luxury restaurant manager Ena finds old, unanswered letters from her Croatian grandmother Carmela, whom mother kept her apart from, and uses her three weeks 'honeymoon' to visit her native Istrian port Rovinj. There she finds grandma runs a hopelessly old-fashioned restaurant and accepts to stand in when Carmela breaks a leg, to th crone's daughter Tereza's fury. Meanwhile Ena slowly admits falling in love with handsome fisherman Matej, who helps keeping the near-bankrupt restaurant afloat while aspiring clam cultivation.
Last edited by Gnječ on Fri 4 Nov - 12:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
U IzraeluNoor wrote:Eva wrote:Jok, nisam Hrvatica. Jesi ti dementna?Noor wrote:Eva wrote:Još 200 domoljubnih bodova od strane rvatskog stada je dobila.Noor wrote:
ne, al ti jesiEva wrote:
Guest- Guest
Eva wrote:U IzraeluNoor wrote:Eva wrote:Jok, nisam Hrvatica. Jesi ti dementna?Noor wrote:Eva wrote:
Još 200 domoljubnih bodova od strane rvatskog stada je dobila.
ne, al ti jesiEva wrote:
jeftine izvlakuše ne berem
a IL ti nikad nije bil nit bude dom
Last edited by Noor on Fri 4 Nov - 12:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Tako je. Kad pomre obitelj , više ne dolaze.jastreb wrote:Eventualno obitelj. Ništa više. "Ne dirajte mi ravnicu" , "Dalmacija u mom oku" i "Ajme meni bez tebe Krajino" više ne piju vodu.Noor wrote:a ne znam ja što, očito nešto što ih vuče. ljepota prirode? napuštena rodna gruda?Starhemberg wrote:Kad im zatreba što? Jedino ako su ostavili obitelj, drugo osim nezaposlenosti i besparice nema. Eh da i poreza...Noor wrote:Starhemberg wrote:
Pazi što želiš, vrlo lako se i ostvari.
kad im zatreba, vrate se oni, ne brini.
da, možda i ostavljena obitelj.
Kakva ljepota prirode, rodna gruda bla bla...
Trinity-
2014-04-17
heheheh nije problem razlog odlaska već je problem tko će plaćati porez "stručnjacima" da ne govorim da mi uopće nije jasno što će "drugi narodi" raditi ako nema posla? živjeti od socijale i puniti mirovinski fond, stvarno sa ovakvim stručnjacima ne treba ti neprijatelj
Kermit-
2014-04-17
Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:maggie13 wrote:Istina oslobađa, makar i bila tužna.Gnječ wrote:
Evo, Jastreb je dobro i sažeto to napisao. @ udba: Paradoksalno ali istinito a u isto vrijeme i jako tužno.
Zašto?
Jer simbolizira završetak neznanja i obmane, a početak otkrivenja i novih mogućnosti.
U kojem god društvu bio i živio nebitno da li si se u tom društvu našao rođenjem ili si kasnije doselio, moraš biti aktivni član društva a ne pasivni, držati do sebe i etičkih i moralnih načela i talent za pravednost kao i znati razlikovati dobro i zlo je imperativ. Meni. A trebao bi biti svima vama a nije ili nije onima koje ste izabrali u parlament što ne umanjuje vašu odgovornost jer vi ste te kriminalce i veleizdajnike izabrali. Gnječe vas na brutalne sofisticirane sadističke sve moguće i nemoguće načina a vi odobravate. Jer i šutnja je odobravanje.
E, a ja vam takav nisam i sasut ću drito u facu Iovi et Bovi što im spada. Kritički surovo bez okolišanja kalkulacija iskreno a onda vam to moje ponašanje gnječi vaše botune pa pizdite: nemoj nemoj boli nas ajmo o leptirićima razgovarat...
ok, ako je tako, a nema razloga da ti ne vjerujem...zašto se politički ne angažiraš?? s toliko energije vjerojatno bi pokrenuo neke stvari.
Eh, pokrenuo sam se ja još u SFRJ ali su me brzo makli sa bine i to ne neki ortodoksni komunisti i oficiri jna oni su mi čak davali podršku i to veliku, nego su me sa pozornice makli upravo ovi zločinci koji danas vladaju Hrvatskom.
ne daj se, Ines
Guest- Guest
Mogu da nasele Šiptare. To je ionako isto.
BU, bu, s Plivom smo krenuli. Step by step i cijela HR bu naša.Noor wrote:Eva wrote:U IzraeluNoor wrote:Eva wrote:Jok, nisam Hrvatica. Jesi ti dementna?Noor wrote:
ne, al ti jesiEva wrote:
jeftine izvlakuše ne berem
a IL ti nikad nije bil nit bude dom
Guest- Guest
jastreb wrote:To je sasvim suvišno. I ja volim svoju kuću pa kad me netko nazove i pita gdje sam;kažem da sam kod kuće.Noor wrote:
još samo da počneš pisati...mi u našoj hrvatskoj...naša hrvatska je ....i sve 5
A ne ističem da sam kod svoje kuće,a još manje da bih nekome rekao "Evo me u mojoj jedinoj,vječnoj,voljenoj i neovisnoj kući!"
slažem se, al nisi skužio....i riječ "vaša" je suvišna jednako tako.
a da sad ne tražim post o obitelji i rodnoj grudi, to je bila ironija, što isto nisi primjetio...a ni triny također
Guest- Guest
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
Page 10 of 15