Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
dobro,nazvao sam te Umnom,sto i mislim...Triny wrote:Kukičati i plesti?bogomdani wrote:upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Ako hoćete da su vam žene doma, prvo osigurajte dom, parkirajte SUV ispred kuće (da žena ime čime razvoziti svu tu djecu po engleskom i raznoraznim aktivnostima) i jedan manji iza, vama dosta.
Treba imati spremačicu i kuharicu jer mora biti odmorna za bračne dužnosti.
Za frižider se pobrinite da je uvijek pun delicijama jer to je ionako samo za vašu guzicu, žene jedu light i malo.
Ja sam prva za.
jedno pitanje..Kako su zene prije,dakle starije generacije zena sVE nabrojano odradjivale,bez nekih preseravajucih benefita..?
Konkretno mislim na DVA SUV-a i kutjnu pomocnicu(inace obiljezje upravo onih sa viskom slobodna vremena) Obicne zene su dizale po 3-4 vero djece,eto moja mater troje..stari radio,stara cijeli zivot domacica,ja se sa starim budio u 5.15 i odvozo me do vrtica,potom isao na posao,mater u to doba kuhala rucak,prala vec,okopavala bastu,a popodne skupa nakon rucka radili sve sto je bilo teze..
I jos san navecer morao usi zabijati u jastuk da ne cuje stravicen zvuke koji dolaze iz spavace sobe.,.,.
Guest- Guest
deda wrote:Morat ćemo naseljavati druge narode
Stručnjaci su zabrinuti zbog odlaska cijelih obitelji te mladog i radno sposobnog stanovništva.
"Pitat ćemo se za kojih 10-20 godina tko će nam u stvari uplaćivati mirovine i slično", ističe Drago Župarić iz Instituta za migracije i narodnosti, a panel rasprava u Vukovaru potvrdila je kako će Hrvatska, uz ovakav trend, morati naseljavati druge narode.
"Problem je samo koliko smo mi kao društvo spremni prihvatiti razlike", navodi Stjepan Prutki iz Državnog arhiva u Vukovaru.
Masovni egzodus iz Slavonije i ostatka Hrvatske nastavlja biti porazna realnost zemlje u kojoj mladi i stari u potrazi za sretniju budućnošću odlaze u inozemstvo. Isprva su odlazili muškarci, a sada za sobom povlače i ostatak obitelji, javlja Dnevnik Nove TV. Na alarmantno stanje stručnjaci su upozorili u Vukovaru.
Stručnjaci upozoravaju kako će ovakav trend iseljavanja srušiti hrvatski porezni i mirovinski sustav.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/upozorenje-strucnjaka-egzodus-hrvata-srusit-ce-mirovinski-sustav-moramo-naseljavati-nove-narode/929887.aspx
Vratit će se Srbi na svoja vekovna ognjišta.
Guest- Guest
Mislio sam da ćeš si teniskog trenera izabrat, ono Enrique Iglesias.Triny wrote:Ti biraj spremačicu, ja šofera za SUV.udba wrote:Sve stoji, jedino je problem tko će birat spremačicu, ti ili ja. Ja bi onu francusku s istoimenom uniformom, a ti bi onu Mrak Dark Taritaš.Triny wrote:
Ako hoćete da su vam žene doma, prvo osigurajte dom, parkirajte SUV ispred kuće (da žena ime čime razvoziti svu tu djecu po engleskom i raznoraznim aktivnostima) i jedan manji iza, vama dosta.
Za frižider se pobrinite da je uvijek pun delicijama jer to je ionako samo za vašu guzicu, žene jedu light i malo.
Ja sam prva za.
Dobit ćeš google-auto bezšoferni.
Svetac mislim da je Trinty SUV spomenila u kontekstu auta večih gabarita za prijevoz robe i namirnica. To nije problem. Muž uzme takvi obiteljski auto za obitelj ( zajedničko vlasništvo ) , digne kredit , odbija mu se od plače i na takvo auto nema porez i to je to.
To je lako riješit. Teško je riješit mentalne sklopove pa čemo imat tvrdoglavost dok sve ne ode u tri pm.
To je lako riješit. Teško je riješit mentalne sklopove pa čemo imat tvrdoglavost dok sve ne ode u tri pm.
Last edited by RayMabus on 4/11/2016, 09:37; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
prvo bi ona meni dobila preko guze,presamitita preko koljena...udba wrote:Mislio sam da ćeš si teniskog trenera izabrat, ono Enrique Iglesias.Triny wrote:Ti biraj spremačicu, ja šofera za SUV.udba wrote:Sve stoji, jedino je problem tko će birat spremačicu, ti ili ja. Ja bi onu francusku s istoimenom uniformom, a ti bi onu Mrak Dark Taritaš.Triny wrote:
Ja sam prva za.
danasnje zene su se previse powampirile..
Guest- Guest
Pa eto, kažeš stari radio, mater bila doma ,a ti u vrtiću.bogomdani wrote:dobro,nazvao sam te Umnom,sto i mislim...Triny wrote:Kukičati i plesti?bogomdani wrote:upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Ja sam prva za.
jedno pitanje..Kako su zene prije,dakle starije generacije zena sVE nabrojano odradjivale,bez nekih preseravajucih benefita..?
Konkretno mislim na DVA SUV-a i kutjnu pomocnicu(inace obiljezje upravo onih sa viskom slobodna vremena) Obicne zene su dizale po 3-4 vero djece,eto moja mater troje..stari radio,stara cijeli zivot domacica,ja se sa starim budio u 5.15 i odvozo me do vrtica,potom isao na posao,mater u to doba kuhala rucak,prala vec,okopavala bastu,a popodne skupa nakon rucka radili sve sto je bilo teze..
I jos san navecer morao usi zabijati u jastuk da ne cuje stravicen zvuke koji dolaze iz spavace sobe.,.,.
Tko si to danas može priuštiti?
Trinity-
2014-04-17
I šofera i fitness trenera.udba wrote:Mislio sam da ćeš si teniskog trenera izabrat, ono Enrique Iglesias.Triny wrote:Ti biraj spremačicu, ja šofera za SUV.udba wrote:Sve stoji, jedino je problem tko će birat spremačicu, ti ili ja. Ja bi onu francusku s istoimenom uniformom, a ti bi onu Mrak Dark Taritaš.Triny wrote:
Ja sam prva za.
Trinity-
2014-04-17
e upravo sam mislio time poceti...SUV je jedno..Mamamobil sasvim drugo..eno polovna Mazda 5 3000 Ojra,7 siceva,pa sthantzajmo djecu..kucna pomocnica...ajd ti curo sama zavrni rukave.,.RayMabus wrote:Svetac mislim da je Trinty SUV spomenila u kontekstu auta večih gabarita za prijevoz robe i namirnica. To nije problem. Muž uzme takvi obiteljski auto za obitelj ( zajedničko vlasništvo ) , digne kredit , odbija mu se od plače i na takvo auto nema porez i to je to.
Guest- Guest
Trinty nečete imat ništa.
Krahirat če sve.
Krahirat če sve.
2014-04-11
Pa ove koje nisu otišle za Irsku nije teško zadržat u kući, daš daljinski, a turske serije idu po 6 sati dnevno.
Mda..I jos dfigao kutju katnicu od te jedne platje..Triny wrote:Pa eto, kažeš stari radio, mater bila doma ,a ti u vrtiću.bogomdani wrote:dobro,nazvao sam te Umnom,sto i mislim...Triny wrote:Kukičati i plesti?bogomdani wrote:upravo tako Longi..no onda se treba pozabaviti zenskim duznostima,jerbo da polira picu dok nije mjuza doma,nema logike..svakoj napraviti najmanje 3-4 djece,nauciti je kukičati i plesti,saditi povrce i odrzavati ga...i tako,smisliti svakodnevne aktivnosti koje lijece necistu dusu i jacaju tijelo...
Ja sam prva za.
Tko si to danas može priuštiti?
Ma poslozili bi smo se nas Dvoje...neb nam nicega falilo..
Guest- Guest
Onda lijepo jogging do trgovine i škole pa ti ne treba ni fitness ni chauffair. Motiku u ruke i malo pomlatarat tamo onu zemlju i gledat da nešto izraste. Tenis ću ti ja dat. One loptice.Triny wrote:
I šofera i fitness trenera.
udba wrote:Pa ove koje nisu otišle za Irsku nije teško zadržat u kući, daš daljinski, a turske serije idu po 6 sati dnevno.
Eto sad znamo i imamo dokaze zašto hrvati nikada nisu imali državu.
Guest- Guest
Mentalni sklopovi su problem. Znaš ti kad sam ti ja podhebavao s ovim temama na forumu, hr a sve neke moderatorice pa me baniralo. Lijepo otišao. Zato ti sad pušem ovdje na ženske koje moderiraju. To ti je twrdoglavo i samo ih šaka u glawu može otriznit.bogomdani wrote:e upravo sam mislio time poceti...SUV je jedno..Mamamobil sasvim drugo..eno polovna Mazda 5 3000 Ojra,7 siceva,pa sthantzajmo djecu..kucna pomocnica...ajd ti curo sama zavrni rukave.,.RayMabus wrote:Svetac mislim da je Trinty SUV spomenila u kontekstu auta večih gabarita za prijevoz robe i namirnica. To nije problem. Muž uzme takvi obiteljski auto za obitelj ( zajedničko vlasništvo ) , digne kredit , odbija mu se od plače i na takvo auto nema porez i to je to.
Šaka u glawu je sad owdje metafora za krah sistema a to je owo šta je u temi početnoj.
PA PA
2014-04-11
RayMabus wrote:Mentalni sklopovi su problem. Znaš ti kad sam ti ja podhebavao s ovim temama na forumu, hr a sve neke moderatorice pa me baniralo. Lijepo otišao. Zato ti sad pušem ovdje na ženske koje moderiraju. To ti je twrdoglavo i samo ih šaka u glawu može otriznit.bogomdani wrote:e upravo sam mislio time poceti...SUV je jedno..Mamamobil sasvim drugo..eno polovna Mazda 5 3000 Ojra,7 siceva,pa sthantzajmo djecu..kucna pomocnica...ajd ti curo sama zavrni rukave.,.RayMabus wrote:Svetac mislim da je Trinty SUV spomenila u kontekstu auta večih gabarita za prijevoz robe i namirnica. To nije problem. Muž uzme takvi obiteljski auto za obitelj ( zajedničko vlasništvo ) , digne kredit , odbija mu se od plače i na takvo auto nema porez i to je to.
Šaka u glawu je sad owdje metafora za krah sistema a to je owo šta je u temi početnoj.
PA PA
Thomas Carlylee je napisao: "Najveća od svih pogrešaka je, rekao bih, ne biti svjestan ni jedne!"
Guest- Guest
Jebo državu, samo zajebancija s tim. Bolje dat Srbima ili Austrijancima da izmišljaju zakone ko za Juge ili AU, a mi da gledamo kako ćemo ih zajebat. Ovako mrzimo sami sebe.Gnječ wrote:udba wrote:Pa ove koje nisu otišle za Irsku nije teško zadržat u kući, daš daljinski, a turske serije idu po 6 sati dnevno.
A ne znam šta da ti kažem. Ja osobno twrdim da nije samo problem u jednoj strani nego 50%50% međutim ti kad s muškima pričaš oni su konstruktiwni a owe odma jes udario na njih wrata zatwaraju.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Mentalni sklopovi su problem. Znaš ti kad sam ti ja podhebavao s ovim temama na forumu, hr a sve neke moderatorice pa me baniralo. Lijepo otišao. Zato ti sad pušem ovdje na ženske koje moderiraju. To ti je twrdoglavo i samo ih šaka u glawu može otriznit.bogomdani wrote:e upravo sam mislio time poceti...SUV je jedno..Mamamobil sasvim drugo..eno polovna Mazda 5 3000 Ojra,7 siceva,pa sthantzajmo djecu..kucna pomocnica...ajd ti curo sama zavrni rukave.,.RayMabus wrote:Svetac mislim da je Trinty SUV spomenila u kontekstu auta večih gabarita za prijevoz robe i namirnica. To nije problem. Muž uzme takvi obiteljski auto za obitelj ( zajedničko vlasništvo ) , digne kredit , odbija mu se od plače i na takvo auto nema porez i to je to.
PA PA
Thomas Carlylee je napisao: "Najveća od svih pogrešaka je, rekao bih, ne biti svjestan ni jedne!"
Nema tu rasprawe , to triba krahirat.
Te moderatorice swe negdje rade a kad krahira penzionerski sistem jest če gowna pa nek onda pametuju šta god oče.
2014-04-11
udba wrote:Jebo državu, samo zajebancija s tim. Bolje dat Srbima ili Austrijancima da izmišljaju zakone ko za Juge ili AU, a mi da gledamo kako ćemo ih zajebat. Ovako mrzimo sami sebe.Gnječ wrote:udba wrote:Pa ove koje nisu otišle za Irsku nije teško zadržat u kući, daš daljinski, a turske serije idu po 6 sati dnevno.
Lijepo vam je drug Tito govorio: Prije će Sava poteći uzvodno negoli će Hrvatska postati samostalna država.
Guest- Guest
A da stavimo na Bajakovo natpis "Germany"? Možda bi ostali Arapi, ionako većina nije bila nikad u Njemačkoj šta oni znaju kako je tamo.
udba wrote:A da stavimo na Bajakovo natpis "Germany"? Možda bi ostali Arapi, ionako većina nije bila nikad u Njemačkoj šta oni znaju kako je tamo.
A da vi hrvati jednostavno ubrzate stvar i ovo mučenje skratite pa napravite kolektivni suicid? Ja bih vam to preporučio jer jebote vi ste zaista, u to sam se uvjerio u ovih zadnjih 26 godina vašeg hrvatovanja i samoupravljanja, niškoristi i štetočine.
Guest- Guest
dobro,ne bih nijednu curu ovdje na Forumu opizdijo,kao ni inace,mozda samo onu quju Bo..RayMabus wrote:Mentalni sklopovi su problem. Znaš ti kad sam ti ja podhebavao s ovim temama na forumu, hr a sve neke moderatorice pa me baniralo. Lijepo otišao. Zato ti sad pušem ovdje na ženske koje moderiraju. To ti je twrdoglavo i samo ih šaka u glawu može otriznit.bogomdani wrote:e upravo sam mislio time poceti...SUV je jedno..Mamamobil sasvim drugo..eno polovna Mazda 5 3000 Ojra,7 siceva,pa sthantzajmo djecu..kucna pomocnica...ajd ti curo sama zavrni rukave.,.RayMabus wrote:Svetac mislim da je Trinty SUV spomenila u kontekstu auta večih gabarita za prijevoz robe i namirnica. To nije problem. Muž uzme takvi obiteljski auto za obitelj ( zajedničko vlasništvo ) , digne kredit , odbija mu se od plače i na takvo auto nema porez i to je to.
PA PA
jednostavno bih napravio ovo..curo,SVE prepusti meni na organiziranje i slusaj me bespogovorno mjesec dana..Ako ti i tada ne bude dobro,slobodna si...no,imam zestok filing da bi joj se taj moj stil previse svidio,i dobro bi se osjecala,osigurano i ugodno,pa bi se vremenom privikla ne na totrturu,nego bi shvatila da joj njen ego ne donosi nis korisno i dobro...ljudi moraju biti jedno za drugo,a ne se nadhebavati i takmiciti...partneri smo ne suparnici..
Guest- Guest
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
Page 3 of 15