Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
hahaha...muckodjubre wrote:navlačio u 1.p za rijeku,a u 2.p za dinamo...
da je sudio kako treba dinamo bi u 1.p riješio pitanje pobjednika
Nije mu čudo što ti uopće ne znaš što znači navlačiti za neku momčad (ti ni ne znaš da je Bruno Marić oštetio Hajduk, to misle samo navijači i simpatizerini Hajduka ), a ja sam ti lipo napisa da u drugom poluvrimenu pričamo o 20 situacija di je pokaza različiti kriterij.
A šta se tiće toga da je,kako ti kažeš "sudio kako treba dinamo bi u 1.p riješio pitanje pobjednika" to si zaključija na osnovu ničega. U prvom redu priča se u ruci Bradarića, a o tome bi se dalo raspravljati jer igrač je napucan u ruku, u skoku gdje niti ima mogučnost niti gleda u tom pravcu da je može izmaknuti. No eto recimo da je ruka bila i penal, ne znam kako možeš reći da bi utakmica bila rješenja. Prvo penal treba zabiti, a i 1:0 na poluvrimenu ne garantira da je utakmica gotovo,daleko od toga. Pišeš, kao po običaju, gluposti.
I ako spominješ 1-2 greške suca, ne pričamo o očiglednom navlačenju ko što je bija slučaj u 2 poluvrimenu...
Guest- Guest
I koji je cilj suca u toj tvojoj priči? Kakav je odnos snaga bio u prvom poluvremenu "kada nije takav kriterij ima u prvom poluvrimenu"?amper1950 wrote:Uopće vam nije jasno o čem se tu radi i priča. Jednu grešku suca i možeš nekako prihvatiti, ali kad je izmasakrira s svojim kriterijem to je automatski da mu se oduzme svilarić za uvik jer ono ne može biti slučajno. Neće mu se ništa dogoditi jer tako mora suditi.muckodjubre wrote:za dinamo bi bilo bolje da im je svirao penal u 1.p nego što im je oprostio 3-4 faul,onda do svega ovoga ne bi došlo jer je skroz druga igra kada dinamo vodi 1-0 pa rijeka mora krenuti naprijed a ne čekati
Zanimljivo kako nije takav kriterij ima u prvom poluvrimenu, je u drugom i pogotovo nakon gola Rijeke. Pametnom dosta...
sat2-
2015-09-28
penal i crveni karton i više nego dovoljno...amper1950 wrote:hahaha...muckodjubre wrote:navlačio u 1.p za rijeku,a u 2.p za dinamo...
Nije mu čudo što ti uopće ne znaš što znači navlačiti za neku momčad (ti ni ne znaš da je Bruno Marić oštetio Hajduk, to misle samo navijači i simpatizerini Hajduka ), a ja sam ti lipo napisa da u drugom poluvrimenu pričamo o 20 situacija di je pokaza različiti kriterij.
A šta se tiće toga da je,kako ti kažeš "sudio kako treba dinamo bi u 1.p riješio pitanje pobjednika" to si zaključija na osnovu ničega. U prvom redu priča se u ruci Bradarića, a o tome bi se dalo raspravljati jer igrač je napucan u ruku, u skoku gdje niti ima mogučnost niti gleda u tom pravcu da je može izmaknuti. No eto recimo da je ruka bila i penal, ne znam kako možeš reći da bi utakmica bila rješenja. Prvo penal treba zabiti, a i 1:0 na poluvrimenu ne garantira da je utakmica gotovo,daleko od toga. Pišeš, kao po običaju, gluposti.
I ako spominješ 1-2 greške suca, ne pričamo o očiglednom navlačenju ko što je bija slučaj u 2 poluvrimenu...
muckodjubre wrote:Ja vam sad neću pričati o dojmu, već o činjenicama. A one govore da smo u derbiju oštećeni mi. Dakle, jedanaesterac je bio očit, isti kakav je bio dosuđen za Češku protiv Hrvatske na Euru. A tada smo se svi složili da je čisti penal, zar ne? Druga stvar, pa možda je Mišić mogao dobiti i crveni karton zbog starta na našem golmanu. Sve je to bilo kod 0:0, s te dvije odluke bila bi to potpuno drugačija utakmica. I nije da se mi sad ljutimo ili žalimo, suci griješe, u većim i jačim ligama griješe i više nego u HNL-u, tome smo stalno svjedoci.kuracodigraca wrote:haha ko da sam prozvao ove naše debilčeke u upravi:
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/video-u-dinamu-nasli-situaciju-i-snimku-vatrenih-koja-mijenja-cijelu-pricu-o-kontrovernznom-penalu-mi-smo-osteceni-to-je-cinjenica/5347075/
muckodjubre wrote:penal i crveni karton i više nego dovoljno...amper1950 wrote:hahaha...muckodjubre wrote:navlačio u 1.p za rijeku,a u 2.p za dinamo...
Ok, za penal ajmo reći da je bio (iako nije neko očigledno ni namjerno igranje rukom, nego napucana lopta dok igrač gleda u nekom drugom smjeru, iako eto i ja sam bliži tome da je penal), šta ti oćeš stvarno reći da bi ono dao crveni karton?!? Ono uklizivanje na loptu di je golman doša prvi? Ono je za žuti, ali ako ćeš ono davati crveni onda jebiga...
Guest- Guest
Dobro je rekao jelicic, mislim puno je ljudi to reklo....vidio je ruku na poluvremenu i onda poceo kompenzirat sta je najgore sta sudac moze napravit
nowitzki-
2014-04-27
Možda i to, ali da završim priču. U prvom poluvrimenu je, koliko sam vidija ima,po meni, 3 greške. Jedna protiv Dinama (taj penal):nowitzki wrote:Dobro je rekao jelicic, mislim puno je ljudi to reklo....vidio je ruku na poluvremenu i onda poceo kompenzirat sta je najgore sta sudac moze napravit
https://streamable.com/80ye
dvi protiv Rijeke:
https://streamable.com/yb41
nije da žuti karton Soudani-u (zbog sličnog prekršaja Gorgon u 2-om dobija drugi žuti)
https://streamable.com/fh82
svira ovo čisto uzimanje lopte od Vesovića ko prekršaj i zaustavlja izglednu priliku.
I to je to za prvo poluvrime. Ne možeš pričati o nekakvoj namjeri i nejadnakom kriteriju jer se radi o 3 situacije.
U drgom poluvrimenu druga priča, nalipija sam par situacija ( a moga bi još) di je cilo poluvrime ima različit kriterij.
Guest- Guest
Što se daljnje priče oko sudaca tiče, Dinamo se, kaže Svetina, neće ni u što miješati.
- To je pitanje HNS-a, hoće li išta poduzeti. Iako, suci ne kreiraju ni borbu za naslov ni borbu za ostanak, nisu oni taj presudan faktor. A što se nas tiče, ako Rijeka i Hajduk žele sami delegirati suce, mogu i to, mi s tim nemamo problema - zaključio je Svetina.
Kakvo pljuvanje Svetine po malenoj riječici i još manjem hajdučiću.
- To je pitanje HNS-a, hoće li išta poduzeti. Iako, suci ne kreiraju ni borbu za naslov ni borbu za ostanak, nisu oni taj presudan faktor. A što se nas tiče, ako Rijeka i Hajduk žele sami delegirati suce, mogu i to, mi s tim nemamo problema - zaključio je Svetina.
Kakvo pljuvanje Svetine po malenoj riječici i još manjem hajdučiću.
Zeko-
2015-08-26
Baš se popiša, mi ćemo izabrati suce koji će suditi prvu ligu,a vi ih delegirajte... hahahaha
Guest- Guest
Valjda budete našli jednog-dvojicu koji ne vole Dinamo i ne mrze Hajduk. Evo, riječica je našla suca koji im je oprostio crveni i penal. Nije vrag da hajdučića baš svi mrze.
Zeko-
2015-08-26
I to je to...nowitzki wrote:Dobro je rekao jelicic, mislim puno je ljudi to reklo....vidio je ruku na poluvremenu i onda poceo kompenzirat sta je najgore sta sudac moze napravit
Dinamu nije sviralo penale i zato je Rijeka bila sudački masakrirana...
I daj Boze da se taj trend nastavi...
:D
Guest- Guest
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/hajduk-protiv-inozemnih-sudaca.html
dok su se kaletu sudili penali nije bilo nikih problema
dok su se kaletu sudili penali nije bilo nikih problema
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/zelimo-se-boriti-za-nas-dres-do-kraja
kak ne, skinut ćete gaće već na plesu
kak ne, skinut ćete gaće već na plesu
2015-08-19
kakav je sad žuti dobio portugalac zbog faula nad rogom. onaj drugi žuti od gorgona je za ovo masakr
2015-08-19
Pa onaj žuti Gorgona i je masakr u svim ligama svijeta,osim u HNL-u a pogotovo ako je isključen igrač kluba koji igra protiv Dinama. A Dinamo je među najoštećenijim klubovima HNL-a, samo kaj mi ne larmamo o sudačkim previdima na našu štetu, dok riječica i hajdučić laju na suce čak i nakon utakmica u kojima njima bodove donesu. To je neki morski sindrom, izgleda da ih jebe prevelika koncentracija soli u zraku.
Zeko-
2015-08-26
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamovi-juniori-oprostili-se-od-lige-prvaka-pobjedom-u-torinu/936546.aspx
sat2-
2015-09-28
lijeposat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/dinamovi-juniori-oprostili-se-od-lige-prvaka-pobjedom-u-torinu/936546.aspx
2015-08-19
Nije on, Lukina punica je kriva za malverzacije...kuracodigraca wrote:kaj mislite da li je gospodin mamić lopov?
Tako kaze glupavi Zeko...
Guest- Guest
kurva jednafridrih_niche wrote:Nije on, Lukina punica je kriva za malverzacije...kuracodigraca wrote:kaj mislite da li je gospodin mamić lopov?
Tako kaze glupavi Zeko...
2015-08-19
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50