Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Još najbolje na mene...fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
Na Svetinu mislin...
;)
Neprocjenjivo...
A jedini čekamo da nam glupan nalipi kako Benfica (ili neki drugi ozbiljan klub) djeli ulaznice za LP uz kupljene novine, ili uz ulaznicu za LP besplatno za domače prvenstvo. Kad je već, glup koliko je, zadija nosom u govno ko svaki put...
Guest- Guest
[size=56]CASUALS JAKNA[/size]
[size=30]929,00KN [/size]
Zeko-
2015-08-26
Btw. otiša malo baciti oko na Bayern-ov shop i moran primjetiti da sam se sam iznenadija. Zna sam da imaju svega, no toliko artikala s klupskim grbom... Ne možeš sve ni pogledati, imaju jebeni toster s grbom kluba:
Mogu misliti da Hajduk ovakvo nešto izbaci, kako bi se budale rugale.
https://fcbayern.com/shop/en/accessoires/
I da ne zaboravim, samo za glupu budalu koja se ruga Hajduku (zbog proizvoda s klupskim grbom) japanke su isto naravno tu, da nebi bilo zabune:
Mogu misliti da Hajduk ovakvo nešto izbaci, kako bi se budale rugale.
https://fcbayern.com/shop/en/accessoires/
I da ne zaboravim, samo za glupu budalu koja se ruga Hajduku (zbog proizvoda s klupskim grbom) japanke su isto naravno tu, da nebi bilo zabune:
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
Na Svetinu mislin...
;)
misliš?!
čime???
sitting_bull-
2015-09-28
Uz dužno poštovanje prema meni samom, mislim da spomenuti piša sam po sebi. Kod njega je problem da što god kritiziraš, odma okriće na Hajduk. Kad se spomenilo ovo blamiranje s kartama, onda je okrenija na Hajduk s pričom o japankama, jogurtu i slično (što jedno s drugim nema veze). A da pritom, glup kako je, ne zna da veliki klubovi vanka prodaju sve i svašta s logom grba, i te toliko spomenute japanke ima svaki ozbiljan klub vanka s svojim logom jer se to dobro prodaje. Stvarno je glup...fridrih_niche wrote:Koje pišanje Ampera po sirotinji...
:D
Guest- Guest
Podvojena je ličnost, oprosti mu...amper1950 wrote:Uz dužno poštovanje prema meni samom, mislim da spomenuti piša sam po sebi. Kod njega je problem da što god kritiziraš, odma okriće na Hajduk. Kad se spomenilo ovo blamiranje s kartama, onda je okrenija na Hajduk s pričom o japankama, jogurtu i slično (što jedno s drugim nema veze). A da pritom, glup kako je, ne zna da veliki klubovi vanka prodaju sve i svašta s logom grba, i te toliko spomenute japanke ima svaki ozbiljan klub vanka s svojim logom jer se to dobro prodaje. Stvarno je glup...fridrih_niche wrote:Koje pišanje Ampera po sirotinji...
Guest- Guest
velika utakmica je na rasporedu negdje početkom 12.mjeseca jer najveći hrvatski klub ugošćava rijeku...u interesu je HNLa da najveći hrvatski klub-dinamo osvoji ligu jer će imati veće šanse za plasman u LP i time će opet zaraditi velike novce za sve prvoligaše
amper1950 wrote:Uz dužno poštovanje prema meni samom, mislim da spomenuti piša sam po sebi. Kod njega je problem da što god kritiziraš, odma okriće na Hajduk. Kad se spomenilo ovo blamiranje s kartama, onda je okrenija na Hajduk s pričom o japankama, jogurtu i slično (što jedno s drugim nema veze). A da pritom, glup kako je, ne zna da veliki klubovi vanka prodaju sve i svašta s logom grba, i te toliko spomenute japanke ima svaki ozbiljan klub vanka s svojim logom jer se to dobro prodaje. Stvarno je glup...fridrih_niche wrote:Koje pišanje Ampera po sirotinji...
je. ali hajduk prodaje samo jogurte, japanke i farbu za krečenje.
dobro, mogli bi patentirati i zamrzivače s hajdukovim grbom i opcijama zamrzavanja od -6 do -32...
sitting_bull-
2015-09-28
muckodjubre wrote:velika utakmica je na rasporedu negdje početkom 12.mjeseca jer najveći hrvatski klub ugošćava rijeku...u interesu je HNLa da najveći hrvatski klub-dinamo osvoji ligu jer će imati veće šanse za plasman u LP i time će opet zaraditi velike novce za sve prvoligaše
i interesu je hrvatskog fudbala da neko drugi ko barem ima publiku igra u LS...
Guest- Guest
da,kad bi se taj drugi plasirao...ali teško...dinamo tu ima najbolje šanse,a samim time donosi velike novce svim klubovima u ligi...Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:velika utakmica je na rasporedu negdje početkom 12.mjeseca jer najveći hrvatski klub ugošćava rijeku...u interesu je HNLa da najveći hrvatski klub-dinamo osvoji ligu jer će imati veće šanse za plasman u LP i time će opet zaraditi velike novce za sve prvoligaše
Koliki su to veliki novci? Koja cifra?muckodjubre wrote:
da,kad bi se taj drugi plasirao...ali teško...dinamo tu ima najbolje šanse,a samim time donosi velike novce svim klubovima u ligi...
Vidim da Cibalija i Split od tih novaca žive ka bubrek u loju...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:da,kad bi se taj drugi plasirao...ali teško...dinamo tu ima najbolje šanse,a samim time donosi velike novce svim klubovima u ligi...Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:velika utakmica je na rasporedu negdje početkom 12.mjeseca jer najveći hrvatski klub ugošćava rijeku...u interesu je HNLa da najveći hrvatski klub-dinamo osvoji ligu jer će imati veće šanse za plasman u LP i time će opet zaraditi velike novce za sve prvoligaše
dinamo je volsebno ove godine prosao i 3 i 4 kolo kvalifikacija...
Guest- Guest
hoćeš reći da klubovi HNLa nisu dobili novce od dinamovog sudjelovanja u Lp?amper1950 wrote:Koliki su to veliki novci? Koja cifra?muckodjubre wrote:
da,kad bi se taj drugi plasirao...ali teško...dinamo tu ima najbolje šanse,a samim time donosi velike novce svim klubovima u ligi...
Uefa daje nagradu klubovima lige čije predstavnik uđe u LP. Pitam te koji je to novac, pričaš o velikom novcu?muckodjubre wrote:hoćeš reći da klubovi HNLa nisu dobili novce od dinamovog sudjelovanja u Lp?amper1950 wrote:Koliki su to veliki novci? Koja cifra?muckodjubre wrote:
Guest- Guest
dinamo krade bogatima u europi da bi dao siromašnima u hnl-u. zato je najkatolički klub
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Jedina istina je Uefa daje klubovima, a upravo je Hajduk klub koji ponajviše puni proračun Uefe. Hvala navijačima, heroji...
Guest- Guest
mene osobno i ne smeta toliko. kupim godišnju za 500 kn što je fakat bagatela a i to su novci koje sam već prije uračunao u svoj neki trošak i nije mi žao. ali nije u redu općenito da se to radi zbog drugih i zbog neke pravednostifridrih_niche wrote:Na mistu Rajkana i sličnih ljudi koji non stop idu bi ispalija kad bi vidija kako se karte dobijaju...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Iznos solidarne uplate za klubove HNS-a ove će godine iznositi značajnih 3.526.823 eura, zahvaljujući plasmanu zagrebačkog Dinama u prošlosezonsku Ligu prvaka.
Dinamo je doveo do toga da svaki naš klub ove godine dobije po tri milijuna kuna, a ta će sredstva biti veća iduće godine jer smo i ove sezone u Ligi prvaka
i ako nije skorz točna cifra sigurno je više dinamo zaradio za razvoj naše dice bilih tića nego jogurti i japanke
Dinamo je doveo do toga da svaki naš klub ove godine dobije po tri milijuna kuna, a ta će sredstva biti veća iduće godine jer smo i ove sezone u Ligi prvaka
i ako nije skorz točna cifra sigurno je više dinamo zaradio za razvoj naše dice bilih tića nego jogurti i japanke
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50