Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
moro i šitum odlični. ovaj bugar isto kurac od trenera. niti jedna uigrana akcija u napadu. i stalno ta igra bez prave špice
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
bratko nije dobio niti jednu jaku tekmu. niti jedan gol nismo zabili u tim tekmama. znači 4 poraza u ligi prvaka i 2 remija doma sa hajdukom i rijekom. i još je kiksao sa istrom. moćni bratko
2015-08-19
jedino kaj je napomenuo da on vidi drugačiju viziju igre dinama. za to mu pretpostavljam treba drugačiji profil igrača i pojačanja. pa ajde da to pričekamo pa bumo vidjeli jel kurac od trenera
2015-08-19
U proljece najveci hrvatski klub predvoden eduardom melje sve pred sobom
Možda nije kurac od trenera, ali definitivno je kurac od trenera za Dinamo. Ni Jurčić, ni Ivanković, ni Kranjčar i slični, nisu kurac od trenera, ali su kurac od trenera za Dinamo. Ako me razumiješ o čemu pričam, svi ti treneri mogu uspješno voditi bilo koji klub u Hrvatskoj i u ligama slične snage k'o HNL, ali Dinamo je ipak malo viši nivo kojemu svi ti treneri nisu dorasli.
Zeko-
2015-08-26
Obožavan kako Zeko udara po svom i ustrajava da je Dinamo 'veliki klub i visi nivo' hahaga...
Cisti primjer pretjerivanja s tripovima...
:8)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Obožavan kako Zeko udara po svom i ustrajava da je Dinamo 'veliki klub i visi nivo' hahaga...
Za HNL je svemirski brod u svakom pogledu. Rijeka se počela približavat tom nivou. Ne mislim tu samo na rezultate.
Guest- Guest
I navijači su vam svemirski brod...
Tj. jos samo nisu ubijali sa svemirskim brodom...
:^O
Guest- Guest
Nije vrag da je horvatincivC bio na tekmi protiv talijana?
Vise ljudi u jadranu ubije on nego morski psi
Vise ljudi u jadranu ubije on nego morski psi
Niche, jeli osuđen, jeli išao u zatvor? Samo uvjetno, znači nije kriv...fridrih_niche wrote:
I navijači su vam svemirski brod...
Tj. jos samo nisu ubijali sa svemirskim brodom...
:^O
Guest- Guest
Je, Tomek je beleca od momka...
Al vidi mu ove Anice sta ga voli...
Tako ga ja i na jahti volila...
;)
Al vidi mu ove Anice sta ga voli...
Tako ga ja i na jahti volila...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
Da nije financija i novaca koji dobiju za ulazak u LP, bolje bilo ne igrati nego se ovako sramotiti...
Guest- Guest
amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:
Da nije financija i novaca koji dobiju za ulazak u LP, bolje bilo ne igrati nego se ovako sramotiti...
Guest- Guest
Jebe se Savjetnika za sramotu kluba...
Glavno da se opere desetak milja € godišnje priko Doyena i sl. firmi...
A jesi vidija kako je Lukica loše odigra?
Stisli ga porezni problemi...
Guest- Guest
Ovo boldano je točno. On je ionako došao u Dinamo da pere lovu i sebi osigura značajnu financijsku dobit, skompa s s Bandićem koji je sve ove godine financira njegov projekt (i još mnogim drugim mutnim tipovima) i uspio čovjek . Nikad neće otkriti svu lovu koju je zamračija, a dobit će neku kaznicu koji će odslužiti, ako i to. I sve 5. Lipa naša silovana...fridrih_niche wrote:Jebe se Savjetnika za sramotu kluba...
Šta se lukice tiće ne brinem ja za njega po pitanju izvedbi na terenu. Neće ga to puno pogoditi, jebe se njega za to. On je Modrić, kapetan reprezentacije, igrač Reala, svjedok pokajnik i neće mu pasti dlaka s glave... A grižnju savjest ionako nema...
Guest- Guest
amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:
da nije tog "sramoćenja" transferi igrača iz dinama bili bi na razini transfera ostalih igrača u hnl-u.
sramoćenjem protiv juventusa čorić si je vjerojatno udvostručio cijenu, a u izlogu su bili i moro i knežević i gojak i livaković pa i šitum.
ukupno se tako u utakmici lige prvaka "sramotilo" sedam (7) hrvatskih igrača, dok je kod juvea broj talijanskih igrača bio dvostruko veći od broja hrvatskih igrača koji su nastupali za juve...
sitting_bull-
2015-09-28
- Ovo je kraj Dinamove sezone i ja bih iskoristio ovu situaciju da se ispričam dvojici igrača, Pivariću i Schildenfeldu koje sam pretjerano iskritizirao nakon utakmice protiv Seville. Mislim da sam stvarno pretjerao, stvarno je bilo neprimjereno od mene i ja im se ispričavam. Kritike da, ali vrijeđanje ne. Ja sam tu da komentiram isključivo nogomet i nogometne situacije.
-Joško Jeličić
Da se nije jela provoza u gepeku?
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ovo boldano je točno. On je ionako došao u Dinamo da pere lovu i sebi osigura značajnu financijsku dobit, skompa s s Bandićem koji je sve ove godine financira njegov projekt (i još mnogim drugim mutnim tipovima) i uspio čovjek :D: . Nikad neće otkriti svu lovu koju je zamračija, a dobit će neku kaznicu koji će odslužiti, ako i to. I sve 5. Lipa naša silovana...fridrih_niche wrote:Jebe se Savjetnika za sramotu kluba...
Šta se lukice tiće ne brinem ja za njega po pitanju izvedbi na terenu. Neće ga to puno pogoditi, jebe se njega za to. On je Modrić, kapetan reprezentacije, igrač Reala, svjedok pokajnik i neće mu pasti dlaka s glave... :D: A grižnju savjest ionako nema... :D:
ne more svatko pošteno ka uprave hajduka.
zato jer ste tako pošteni imate i poštene dugove koje ćete pošteno i vratiti ako prije ne nastupi zastara...
sitting_bull-
2015-09-28
Koliko je juve ima igraca van EU,a koliko dinamo? koliko je plavih tića,nase dice bilo u prvih 11?
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50