Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
fridrih_niche wrote:Zolja, kad je zdrav, je najbolji napadač lige...
On i Soudani su klase...
;)
Da je zdrav nebi bio u Hajduku, odnosno HNL-u.
Guest- Guest
da bi bio zdraviji mora smršaviti
Ti nemaš bipolarni poremećaj, ti si generalno poremećen.nowitzki wrote:Amper i zeko su ista osoba sa onim bipolarnim poremecajem ili kako se vec to zove
Zeko-
2015-08-26
Naravno da je glupo, ja sam u prvom postu samo nalipija što je HNS napravija i postavija pitanje zašto je to napravija, a o tome nisu javno pričali, niti svim klubovima dali prijedlog, nego su takoreći tajno promjenili propozicije za ovu sezonu. A onda je počelo kako je to radi Hajduka promjenjeno, što je naravno smiješno.fridrih_niche wrote:Ma isti kurac...
Ionako je ova vaša prepiska u vezi stranaca upilala...
Iako, Amper je u pravu, odluka je donesena samo zbog Dinama...
Al glupo je o tome iti raspravljat...
;)
I naravno da pojedine tupoglupave osobe o tome neće raspravljati, a ako razlog navesti da ja nisam normalan pa kao nemaju oni što s menom raspravljati, ali uredno odgovaraju s nekakvom ironijom i pokušajem vrijeđanja mene jer eto, moj je grijeh što to uopće lipim tu po forumu (kako samo mogu ). No nema veze, maksimalni domet tih likova je jedino tu piskarati kako su skoro Pernara prebili, ili se ulogirati na forum i napisati post u stilu:"pobjedio jučer prijatelje na pikadu" (vauuuuuuu ) što je jako vezano za ovaj dio foruma (NOGOMET), a ja koji pišem o problemima u nogometu, o tome kako i što radi krovna nogometna organizacija u Hrvatskoj, jebiga nisam normalan. Pa naravno da za takve jadnike nisam normalan,ništa drugo ni ne očekujem od njih. Kad im postanem normalan, zabrinut ću se...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Dinamo s četiri stranca u prvih 11. Di je onaj debil da nam objasni za koga je pravilo.
Dobro, pet. Gledam tenis, ja sam vidio drugi sastav na netu u kojem je Moro umjesto Jonasa.
O bože redikula i jadnika...
Nek ti frend demo objasni, on tvrdi da je pravilo promjenjeno radi Hajduka koji u kadru ima 4 stranca, i za kojeg su u svim utakmicama dosadašnjeg prvenstvu (sezona 2016/17) nastupila 4 stranca (Ismajli, Jeff, Barry, zolja). S druge strane Dinamo u kadru ima 8 stranaca, i u svim utakmicama dosadašnjeg prvenstva (sezona 2016/17) za Dinamo su nastupila 8 stranaca (Sigali, Jonas, Ali Karimi, Gojak, Fernandes, Soudani, Henriquez, Hodžić). Promjenom propozicija HNS je omogučio Dinamu da može nastupiti s svih ovih 8 igrača u JEDNOJ utakmici...
No ja, bože mi prosti, nisam normalan, pa nek ti prijatelj demo objasni kako je to HNS promjenio propozicije radi Hajduka (vjerujem da ćeš njegovo objašnjenje, s obzirom na inteligenciju koju imaš, bolje razumiti)
Guest- Guest
amper1950 wrote:Tommy Ramone wrote:Dinamo s četiri stranca u prvih 11. Di je onaj debil da nam objasni za koga je pravilo.
Dobro, pet. Gledam tenis, ja sam vidio drugi sastav na netu u kojem je Moro umjesto Jonasa.
No ja, bože mi prosti, nisam normalan:;):
Nisi ti kriv, ali svjestan si toga. I to je nešto.
Guest- Guest
Nek ti prijatelj demo objasni... Jadan..Tommy Ramone wrote:amper1950 wrote:Tommy Ramone wrote:Dinamo s četiri stranca u prvih 11. Di je onaj debil da nam objasni za koga je pravilo.
O bože redikula i jadnika...
Nek ti frend demo objasni, on tvrdi da je pravilo promjenjeno radi Hajduka koji u kadru ima 4 stranca, i za kojeg su u svim utakmicama dosadašnjeg prvenstvu (sezona 2016/17) nastupila 4 stranca (Ismajli, Jeff, Barry, zolja). S druge strane Dinamo u kadru ima 8 stranaca, i u svim utakmicama dosadašnjeg prvenstva (sezona 2016/17) za Dinamo su nastupila 8 stranaca (Sigali, Jonas, Ali Karimi, Gojak, Fernandes, Soudani, Henriquez, Hodžić). Promjenom propozicija HNS je omogučio Dinamu da može nastupiti s svih ovih 8 igrača u JEDNOJ utakmici...
No ja, bože mi prosti, nisam normalan, pa nek ti prijatelj demo objasni kako je to HNS promjenio propozicije radi Hajduka (vjerujem da ćeš njegovo objašnjenje, s obzirom na inteligenciju koju imaš, bolje razumiti)
Nisi ti kriv, ali svjestan si toga. I to je nešto.
Guest- Guest
ova odredba je omogućila hajduku da nastavi sa svojom politikom tuđa dica,crni tići kad su već odustali od svoje politike naša dica bili tići
muckodjubre wrote:ova odredba je omogućila hajduku da nastavi sa svojom politikom tuđa dica,crni tići kad su već odustali od svoje politike naša dica bili tići
Eto, objašnjenje taman za nivo inteligencije razbijača Pernara, pardon skoro razbijača...
A sad činjenice. Jučer u utakmici protiv Osijeka, Dinamo u zapisniku ima 7 stranaca. 5 stranaca započinje utakmicu. Već u 25-oj minuti utakmice u igru ulazi Henriquez i Dinamo jučerašnju utakmicu nastupa s 6 stranaca. Hodžić je ostao na klupi, ali jasno je da kad si u konkurenciji postoji mogućnost da ćeš uči.
Dakle,prije promjena propozicija za OVU sezonu, dozvoljen je bio nastup 6 stranaca, sad je dozvoljeno 8 stranaca.
6,znači ko i prije ove odredbe...kao što rekoh dinamu svejedno...
Da je svejedno nebi imao 7 stranaca u zapisniku, i ako se ne varam (nisam siguran, triba provjeriti) prvi put da imaju više od 6 stranaca u zapisniku za jednu utakmicu ove sezone.muckodjubre wrote:6,znači ko i prije ove odredbe...kao što rekoh dinamu svejedno...
Samo me zanima što ćeš pisati kad Dinamo zaista zaigra s više od 6 stranaca, koja će onda izlika biti (za što postoji realna mogućnost da se dogodi)...
Guest- Guest
Nije ni Istri svejedno, bogami. I oni su na zadnjoj utakmici imali u zapisniku 7 stranaca, ali su nastupili samo sa 5. Nije mi jasno zašto je jedino Dinamu i Istri HNS dozvolio više od 6 stranaca. Privilegija, jer svi koji imaju više od 4 krše propise, jer trebalo bi biti normalno da je maksimalni broj stranaca u klubovima HNL-a onoliko koliko ih ima Hajduk i to bi jedino bilo pošteno.
Zeko-
2015-08-26
Skidate gaće prije ili poslije Lučkog ...nowitzki wrote:Kakva je ekipa ovaj cmarosijek ako izgubi sa hendikepom od dinama
sat2-
2015-09-28
Koji bude od sudaca sad dobio čast da pokrade Rijeku ? Kako god čovjek odsudio, ako Dinamo to dobije bude: ukralo, pokralo, prevarilo, otelo, Mamić vladar kuće nogometa namjestio, Šuker blagoslovio i koji sve kurac tu nebude. Zato bi bilo najbolje da Dinamo to izgubi i onda nebude kmečao nitko.
Zeko-
2015-08-26
muckodjubre wrote:6,znači ko i prije ove odredbe...kao što rekoh dinamu svejedno...
Guest- Guest
hoće li najveći hrvatski klub pobjediti povampirene goste s kvarnera i približiti im se na -3?
boli me kurac ako ih pokrademo i da kmeči čitav kvarner i hrvatska na najjače, samo da uzmemo ta 3 bodaZeko wrote:Koji bude od sudaca sad dobio čast da pokrade Rijeku ? Kako god čovjek odsudio, ako Dinamo to dobije bude: ukralo, pokralo, prevarilo, otelo, Mamić vladar kuće nogometa namjestio, Šuker blagoslovio i koji sve kurac tu nebude. Zato bi bilo najbolje da Dinamo to izgubi i onda nebude kmečao nitko.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jebat ćemo im majku u pičkumuckodjubre wrote:hoće li najveći hrvatski klub pobjediti povampirene goste s kvarnera i približiti im se na -3?
2015-08-19
kuracodigraca wrote:jebat ćemo im majku u pičkumuckodjubre wrote:hoće li najveći hrvatski klub pobjediti povampirene goste s kvarnera i približiti im se na -3?
Guest- Guest
dinamo opet oštećen, poništen čisti gol ćorića zbog nepostojećeg zaleđa i to kod najopasnijeg rezultata 2:0
2015-08-19
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50