ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 33 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 24/11/2016, 22:01

muckodjubre wrote:lako moguće,stalno idu hajduku niz dlaku

Kos je potegao veze kod svog zeme Šukera jer se planira slijetanje jata crnih tića u zimskom prijelaznom roku.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 24/11/2016, 22:02

kad je ovih 8 dinamovih stranaca igralo zajedno u 1 tekmi ove sezone?  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:06

kuracodigraca wrote:kad je ovih 8 dinamovih stranaca igrala zajedno u 1 tekmi ove sezone?  :coffee

Sad će sigurno igrat. :popcorn
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:06

Nije ni moglo do promjene pravila, a sad mogu...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 24/11/2016, 22:09

a pazi ti naslove po portalima, kao da su promjenili pravilo da su 3 kornera penal. kbk za 6 ili 8 stranaca
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 24/11/2016, 22:12

Tommy Ramone wrote:

Kos je potegao veze kod svog zeme Šukera jer se planira slijetanje jata crnih tića u zimskom prijelaznom roku.
Dinamo Zagreb - Page 33 Johnston0215nek igraju dica

Dinamo Zagreb - Page 33 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 33 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 33 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:13

Najbolje da nisu ni objavili ovo, ko što je HNS promjenio te propozicije a da nitko nije ni znao takoreći (skrivali od očiju javnosti) dok ekipa iz N+ prije par dana nije otkrila, pa je trebalo par dana da i ostali mediji to skuže...

Za hrvatski nogomet to nije dobro, pa ni za Hajduk ako misli to iskoristiti na zimu (iako ja sam siguran da neće). Pročita sam da se kao i Hajduk složio s tim, bar tako pričaju iz HNS-a. To ćemo provjeriti i postaviti pitanje onome kome treba...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:14

muckodjubre wrote:
Tommy Ramone wrote:
muckodjubre wrote:nek igraju dica
8:4...  ;)  Ne tribamo čekati proliće i zimski prijelazni rok, već si poija govno...  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 24/11/2016, 22:16

Dinamo Zagreb - Page 33 _92614255_scoreboard

Dinamo Zagreb - Page 33 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 33 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 33 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko 24/11/2016, 22:16

malo je licemjerno usmjeriti tu odluku prema dinamu. znači stranci su svi oni koji nemaju eu putovnicu. samo ti kradu mjesta našoj djeci/dici. matel ili machado nisu stranci isto tako niti said ili memola sa dvojnim državljanstvima. i dinamo i hajduk su puni stranaca, a sad ispada da ovi sa eu putovnicama kao nisu stranci. mislim pravno nisu ali nemojmo biti licemjeri
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 24/11/2016, 22:17

sve su to nečija dica.neka igraju dica a ne plaćenici i legija stranaca

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:18

nek igraju dica, rezultat ionako nije bitan tko još gleda rezulat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:18

daj da budemo zajedno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:25

muckodjubre wrote:
Tommy Ramone wrote:

Dinamo Zagreb - Page 33 Johnston0215nek igraju dica

Kosovi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:26

O jebem te živote... Ja sam napisa tko je za mene stranci, da su to i Memolla i Said u Hajduku, ne pričamo o tome. Dozvoljeno je imati koliko god oćeš igrača s EU putovnicom, i sad triba dozvoliti još i 8 stranaca bez EU putovnice, pa gdje sve to vodi?

I pričamo o tome zašto HNS mijenja propozicije u SRED sezone, a kad Dinamo ima najviše tih stranaca bez EU putovnice logično je da se usmjeri odluku prema Dinamu, jebiga...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:28

Triba im svima uzet putovnice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 24/11/2016, 22:32

amper1950 wrote:O jebem te živote... Ja sam napisa tko je za mene stranci, da su to i Memolla i Said u Hajduku, ne pričamo o tome. Dozvoljeno je imati koliko god oćeš igrača s EU putovnicom, i sad triba dozvoliti još i 8 stranaca bez EU putovnice, pa gdje sve to vodi?

I pričamo o tome zašto HNS mijenja propozicije u SRED sezone, a kad Dinamo ima najviše tih stranaca bez EU putovnice logično je da se usmjeri odluku prema Dinamu, jebiga...
pa jel svejedno ak imaš 10 stranaca iz eu-a ili 5 iz eu-a i 5 van eu-a. meni je to svejedno. a ovih 8 dinamovih van eu-a nikad nije igralo zajedno u prvenstvu
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 22:35

Da završim tu priču, jebe mi se koliko će Dinamo imati stranaca i oće li ovo koristiti, ja sam se samo osrvnija na kako HNS tajno mijenja propozicije i činjenicu da Dinamo ima najviše stranaca,kao mogući odgovor zašto To sve govori o HNS-u, a ja iskreno smatram da to nije dobro ni za Hajduk ni za bilo koji drugi klub, ni za naš nogomet. I po meni Hajduk i sad ima previše stranaca, što s eu što bez eu putovnice, prije su brojali kad bi bilo 3-4 stranca, a ova nova Uprava je u lito radila prijelazni rok kako je, ja samo mogu reći da ili će napraviti zaokret ili neće dugo biti tu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 24/11/2016, 22:36

a najbolje kak sve te promjene, propise itd hns objaljuje u svojim Glasnicima hns-a koje uredno stoje na stranicama hns-a tako i ovaj dokument. pa zar netko u hajduku ili belupu ne čita te glasnike pa čak da ih hns i ne obavijesti. ja u svojoj firmi također imam novosti na svojim službenim stranicama i moram to redovno čitati i kontrolirati jer mi je vezano za posao

http://hns-cff.hr/hns/propisi-i-dokumenti/
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 24/11/2016, 22:38

amper1950 wrote:Da završim tu priču, jebe mi se koliko će Dinamo imati stranaca i oće li ovo koristiti, ja sam se samo osrvnija na kako HNS tajno mijenja propozicije i činjenicu da Dinamo ima najviše stranaca,kao mogući odgovor zašto To sve govori o HNS-u, a ja iskreno smatram da to nije dobro ni za Hajduk ni za bilo koji drugi klub, ni za naš nogomet. I po meni Hajduk i sad ima previše stranaca, što s eu što bez eu putovnice, prije su brojali kad bi bilo 3-4 stranca, a ova nova Uprava je u lito radila prijelazni rok kako je, ja samo mogu reći da ili će napraviti zaokret ili neće dugo biti tu...
ja sam osobno protiv gomilanja stranaca ali pošto svi naši klubovi moraju prodavati i igrači odlaze sve mlađi, jednostavno nemamo dovoljno mladih igrača da nadomjestimo taj gubitak. i zato svi traže strance ak imaju imalo love. ustvari za neke i ne trebaš ništa više nego za domaće. jasno ubosti pravog je većinom lutrija s obzirom da si ograničen lovom. pod lovom ne mislim samo direktnu lovu za odštetu i plaći igrača nego i za neku skautsku mrežu itd. pa tko bi vama sad igrao u napadu umjesto saida, zolje ili futača? mastelić, vojković? pa da i to budu to jednog dana vrhunski napadači ti moraš tog mulca čekati da se razvije 2-3 godine a kad se razvije i nekja pokaže odmah će doći ponuda za pokoju milju eura i morat ćeš ga prodati. da ga čak i ne moraš isti taj će sam htjeti ići van.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 23:34

Još samo ovo (samo za tebe demo ;) ):

Prvi nam se javio Hajduk koji je neugodno iznenađen ovakvom odlukom i načinom na koji je donešena. 

"Apsurdno i neobjašnjivo je da HNS usred sezone, bez ikakve najave i šire rasprave, promijeni pravilo o povećanju broja stranih nogometaša u momčadi. Ne samo da se Hajduk nije složio s takvom odlukom, nego čak prethodno nismo bili upoznati niti s prijedlogom promjene pravila

:coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics