Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
hahaha, cigani kao nece da prodaju igraca dinamu-a imaju 60 miliona duga i samo ih milostinja pickoustog psihopate cuva katanca...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Izgleda i vjerovatno da je ovaj tvoj upis glup... Ako izgleda i vjerovatno, onda valjda nije sigurno pa da zaključiš da "nećemo" A ako ovi i odu, netko će valjda i doći. Kad prijelazni rok prođe, vidit ćemo (a ovo sve su špekulacije) Iz HNS-a su ipak uspili dati neku informaciju, pa kažu da je Rijeka to tražila što je pomalo i komično (osim ako ne misle napuniti momčad strancima). A i nisam zna da tako nešto eto zatražiš i HNS usvoji bez problema...Tommy Ramone wrote:Izgleda da Soudani ipak odlazi. Vraća se i Jonas. Ići će vjerojatno i Hodžić nekud. Znači da nećemo imat više od 6 stranaca izvan EU.
Btw. sasvim slučajno naišao sam na podatak da Dinamo ove sezone nema 6, nego 7 igrača stranaca u kadru igrača izvan EU. Igrač na kojeg nisam računao je Ali Karimi, nastupio u 5-om kolu protiv Intera.
A Boga ti draga. Mislim da se mogu počet bavit pecanjem, vidim da mi to dobro ide. Otkriveni talent.
Guest- Guest
Jesi upecao sam sebe ili?Tommy Ramone wrote:
A Boga ti draga. Mislim da se mogu počet bavit pecanjem, vidim da mi to dobro ide. Otkriveni talent.
Moga bi se početi baviti, za raspravu na forumu si onako glup...
Guest- Guest
Glup si ti. I to neizmjerno, samo ne shvaćaš. Namjerno sam napisao takav post jer sam znao da će redikul poput tebe se upecati i pokrenuti besmislenu raspravu. Ustvari, tebi ima smisla jer nemaš pametnijeg posla u životu.amper1950 wrote:Jesi upecao sam sebe ili?Tommy Ramone wrote:
Moga bi se početi baviti, za raspravu na forumu si onako glup...
Guest- Guest
A što je tebi smislena rasprava? Kad tamo na temi o španjolskoj primeri danima se prepiru jeli veči peder Ronaldo ili Messi?Tommy Ramone wrote:
Glup si ti. I to neizmjerno, samo ne shvaćaš. Namjerno sam napisao takav post jer sam znao da će redikul poput tebe se upecati i pokrenuti besmislenu raspravu. Ustvari, tebi ima smisla jer nemaš pametnijeg posla u životu.
Kad ja na temi o HNL-u napišem da je HNS prominija propozicije u sred natjecanja i dozvolija veči broj stranaca to je besmisleno? A ko si ti da kažeš da je to besmisleno, koji si ti uopće kurac? I zašto onda ne zaobilaziš mene i moje postove, a dok sam primjerice s onim vukom raspravlja na temi o Hajduku, eto opet tebe koji si se pojavija pametovati da on misli svojom glavom iako je u par postova napisa ko zna koliko neistina?
Guest- Guest
Boli me kita za tvoju raspravu s Vukom. To je bilo čisto da se malo potpiri vatra, da ne bude dosadno.
Guest- Guest
Dižu cijenu ...Rad'iša Trajković wrote:hahaha, cigani kao nece da prodaju igraca dinamu-a imaju 60 miliona duga i samo ih milostinja pickoustog psihopate cuva katanca...
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Dižu cijenu ...Rad'iša Trajković wrote:hahaha, cigani kao nece da prodaju igraca dinamu-a imaju 60 miliona duga i samo ih milostinja pickoustog psihopate cuva katanca...
mogu da dizu koliko god zele, njihova reputacija je toliko srozana da mogu da se sutiraju u dupe ako dobiju preko 2 miliona za bilo kojeg igraca...
Guest- Guest
Dobro što imaš svoju ulogu na forumu... Svaka čast...Tommy Ramone wrote:Boli me kita za tvoju raspravu s Vukom. To je bilo čisto da se malo potpiri vatra, da ne bude dosadno.
Guest- Guest
[size=31]Incident na Interliberu: Na učenike zadarske srednje škole nasrnulo 30 BBB-ovaca[/size]
taj profil ljudi na koji insinuiraš tj.tominjo brani bidu ženu a sigurno bi i dicu,a takvi kao ti ismijavaju čovjeka koji je stao u zaštitu bidne djevojke što znači da bi ismijavao i onoga tko bi stao da obrani bidnu dicu...
muckodjubre wrote:taj profil ljudi na koji insinuiraš tj.tominjo brani bidu ženu a sigurno bi i dicu,a takvi kao ti ismijavaju čovjeka koji je stao u zaštitu bidne djevojke što znači da bi ismijavao i onoga tko bi stao da obrani bidnu dicu...
skače samom sebi u usta.
bože dragi, koja gluperda.
Guest- Guest
Odvjetniće, zašto si prepoznao cijenjenog forumaša tominja u mom postu? Uostalom, zar nije bitno tu samo podjebavati da se malo potpiri vatra, da ne bude dosadno, jeli tako?muckodjubre wrote:taj profil ljudi na koji insinuiraš tj.tominjo brani bidu ženu a sigurno bi i dicu,a takvi kao ti ismijavaju čovjeka koji je stao u zaštitu bidne djevojke što znači da bi ismijavao i onoga tko bi stao da obrani bidnu dicu...
Guest- Guest
A jesi i ti glup ka kurac... Ne vidiš zašto sam to napisa.Rad'iša Trajković wrote:
skače samom sebi u usta.
bože dragi, koja gluperda.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Samo za demu (mediji su napokon otkrili da je HNS promjenio propozicije ):
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/kako-je-moguce-da-gotovo-nitko-u-hrvatskoj-nije-cuo-za-ovo-hns-donio-drasticnu-odluku-i-sve-prikrio-od-javnosti/5303591/
Dakle, nisam zna da im i ovaj mali Gojak stranac (bosanac)-moja srdačna isprika:
DINAMO - 8
Gojak, Hodžić (BiH), Fernandes, Henriquez (Čile), Soudani (Alžir), Sigali (Argentina), Jonas (Brazil), Ali Karimi (Iran)
Demo, jeli još stojiš iza toga da je HNS promjenio propozicije radi Hajduka?
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/kako-je-moguce-da-gotovo-nitko-u-hrvatskoj-nije-cuo-za-ovo-hns-donio-drasticnu-odluku-i-sve-prikrio-od-javnosti/5303591/
Dakle, nisam zna da im i ovaj mali Gojak stranac (bosanac)-moja srdačna isprika:
DINAMO - 8
Gojak, Hodžić (BiH), Fernandes, Henriquez (Čile), Soudani (Alžir), Sigali (Argentina), Jonas (Brazil), Ali Karimi (Iran)
Demo, jeli još stojiš iza toga da je HNS promjenio propozicije radi Hajduka?
Guest- Guest
lako moguće,stalno idu hajduku niz dlaku
hahamuckodjubre wrote:lako moguće,stalno idu hajduku niz dlaku
Dakle, Dinamo 8 stranaca, Hajduk 4, pravilo je bilo: dozvoljeno 6 stranaca koji mogu nastupiti, prominili pravilo na 8 stranaca,a idu Hajduku niz dlaku.... Logika ti je jaka
Guest- Guest
muckodjubre wrote:lako moguće,stalno idu hajduku niz dlaku
Kos je potegao veze kod svog zeme Šukera jer se planira slijetanje jata crnih tića u zimskom prijelaznom roku.
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50