bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 44
Page 38 of 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Re: bundes
operw wrote:boze kramaric vodi hoffenhaim u ligu prvaka
nowitzki salje cestitke na kramin lazni facebook profil
darth_vader-
2014-04-17
SLAVEN BILIĆ trebao bi postati novi trener Eintrachta, objavio je portal sge4ever.de, stranica koja okuplja navijače kluba iz Frankfurta.
"Normalno je da nećemo komentirati takva nagađanja", stigao je odgovor iz kluba, ali navijači tvrde da imaju saznanja kako je s bivšim hrvatskim izbornikom sve dogovoreno.
Podsjetimo, Niko Kovač će u subotu odraditi posljednju utakmicu na klupi Eintrachta, nakon čega će preuzeti Bayern, klub protiv kojeg Eintracht upravo igra u finalu Kupa.
Bilić se već mjesecima povezuje s Eintrachtom. Bez posla je otkako je dobio otkaz West Hamu prošle godine. Nijemci navode da bi Bilić trebao potpisati ugovor na dvije ili tri godine i da bi trebao biti predstavljen nakon finala Kupa.
I Bild navodi da je Bilić glavni favorit za poziciju Kovačeva nasljednika. U konkurenciji su, tvrdi Bild, i Ralph Hasenhüttl i David Wagner.
"Normalno je da nećemo komentirati takva nagađanja", stigao je odgovor iz kluba, ali navijači tvrde da imaju saznanja kako je s bivšim hrvatskim izbornikom sve dogovoreno.
Podsjetimo, Niko Kovač će u subotu odraditi posljednju utakmicu na klupi Eintrachta, nakon čega će preuzeti Bayern, klub protiv kojeg Eintracht upravo igra u finalu Kupa.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Bilić se već mjesecima povezuje s Eintrachtom. Bez posla je otkako je dobio otkaz West Hamu prošle godine. Nijemci navode da bi Bilić trebao potpisati ugovor na dvije ili tri godine i da bi trebao biti predstavljen nakon finala Kupa.
I Bild navodi da je Bilić glavni favorit za poziciju Kovačeva nasljednika. U konkurenciji su, tvrdi Bild, i Ralph Hasenhüttl i David Wagner.
Kovac-Nachfolger gefunden | Offiziell! Hütter wird neuer Frankfurt-Trainer
Naši opet kasne.
Austrijanac Adi Hütter je novi trener Eintrachta. Ugovor do 2021. Prije nekoliko sati je još Bilić bio top favorit, ali klub je objavio Hüttera.
Tri sezone vodio je Young Boyse, a ove sezone i do prve titule prvaka Švicarske u zadnjih 32 godine.
Der Nachfolger von Niko Kovac ist gefunden! Adi Hütter wird die Adler ab der kommenden Saison trainieren. Herzlich willkommen! #SGE https://t.co/rcvYdoqw0w
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) May 16, 2018
Guest- Guest
Inače je trener RB Leipziga, Austrijanac Ralf Hasenhüttl završio prijevremeno svoj mandat u Leipzigu sporazumnim otkazom.
Skupo je platio ona 4 tjedna katastrofe u Bundesligi gdje je na kraju od LP spašavao EL.
Skupo je platio ona 4 tjedna katastrofe u Bundesligi gdje je na kraju od LP spašavao EL.
Guest- Guest
Fénix wrote:
Kovac-Nachfolger gefunden | Offiziell! Hütter wird neuer Frankfurt-Trainer
Naši opet kasne.
Austrijanac Adi Hütter je novi trener Eintrachta. Ugovor do 2021. Prije nekoliko sati je još Bilić bio top favorit, ali klub je objavio Hüttera.
Tri sezone vodio je Young Boyse, a ove sezone i do prve titule prvaka Švicarske u zadnjih 32 godine.Der Nachfolger von Niko Kovac ist gefunden! Adi Hütter wird die Adler ab der kommenden Saison trainieren. Herzlich willkommen! #SGE https://t.co/rcvYdoqw0w
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) May 16, 2018
imao je cast da ga iz evrope izbaci najveci klub sa ovih prostora...
Guest- Guest
Svaka mu čast, bas je as...kic wrote:Rebić as
A odlično se slaže s mojim rodjakom...
Mogli bi njih dvojica u budućnosti bit moćni...
;)
Guest- Guest
I tako Bayern ponovio Real Madrid. No glavno je da Ribery i Robben će i iduće sezone biti na raspolaganju za nove velike pobjede kao ova večeras... Ups, bio je poraz, a krila nisu postojala.
Bayern ni sjena onog što je bio kad se igra pogleda, greške su užasne poput te Jamesove na svojoj polovici kod prvog gola, u prilike se jako teško dolazi, Alaba 3 godine ne zna za formu na lijevom beku a ima samo 25 godina, spomenuta krila ne postoje, sve sporo i pročitano.
Kovač doslovno spasio sezonu s ovim kupom jer je u 7 kola bio u slobodnom padu i od borbe za LP završio na 8. mjestu van mjesta za EL pošto je Stuttgart u zadnjem kolu došao do 7. mjesta koje vodi u Europu(ako Eintracht ne osvoji kup), a on je to napravio večeras i izbacio Švabe iz igre za Europu.
Rebićeva velika utakmica i skok na naslovnice. 2 komada spremio u mrežu, igrao je baš borbeno i rastrčano, vidi se da zna i može, hitar i egzekutor. Kovač je u njega vjerovao još u HR reprezentaciji prije 4 i pol godine, a isto tako i u Eintrachtu. Samo ta Serie A je zlo i naopako za svakog mladog i perspektivnog Hrvata koji potpiše i ode tamo, jer propast mu je zagarantirana jednako kao i samim Talijanima u vlastitoj zemlji i ligi koja se ne sjeća kad je zadnji put izbacila svjetskog igrača.
Ne sviđa mi se u kojem smjeru ide Bayern, ali kad tako uprava želi i radi onda će tako i biti.
Ovo s VAR-om je vrlo zanimljivo; nije bilo igranja ruke Boatenga kod drugog gola, nije bilo kaznenog udarca kod duela s Alabom i nije bilo kaznenog udarca nakon udarca u nogu Martineza u sudačkoj nadoknadi. Nešto od toga je sigurno bilo, pitanje je hoće li sudac ikome morati objašnjvati svoje odluke, ali Pokal ide u Frankfurt na Majni.
Uglavnom, čestitke Eintrachtu.
Guest- Guest
Namjestio Bayern...vidite kakvu smo mangu od trenera kupili...sad će imati koji mjesec mira s medijima i eventualno skeptičnim navijačima...:)
darth_vader-
2014-04-17
kovač pobjednički u bayern...bojim se da će u bayernu imati velikih problema,posebno sa starijim igračima
pa dolazi goretzka + onaj đamajkanac.. još može sam dovesti 2-3 igrača.. slatke brige su njegov problem od kojega kluba će oteti igrača..muckodjubre wrote:kovač pobjednički u bayern...bojim se da će u bayernu imati velikih problema,posebno sa starijim igračima
End- Posts : 21177
2015-08-25
gotov je, pod guardiolom je to bila druga priča, drugi igrač..fridrih_niche wrote:A i Lewu bi isti sekund proda...
;)
prodat ga u loreal za 100 mil.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 38 of 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 44