bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 44
Page 39 of 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: bundes
gotov je, pod guardiolom je to bila druga priča, drugi igrač..fridrih_niche wrote:A i Lewu bi isti sekund proda...
;)
prodat ga u loreal za 100 mil.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:pa dolazi goretzka + onaj đamajkanac.. još može sam dovesti 2-3 igrača.. slatke brige su njegov problem od kojega kluba će oteti igrača..muckodjubre wrote:kovač pobjednički u bayern...bojim se da će u bayernu imati velikih problema,posebno sa starijim igračima
bojim se da će imati velikih problema s autoritetom prema starosjediocima prvenstveno ribery i robben...ne znam baš kako će uspjeti plivati u svemu tome jer jedno je raditi u malom klubu gdje nema očekivanja rezultata i gdje igrači slijede tvoje zamisli i spartanski dril,a drugo je kada dođeš u klub kao bayern koji priznaje samo vrhunski rezultat i gdje imaš dosta zvijezda s velikim egom...
u svakom slučaju biti će zanimljivo vidjeti kako će sve to ispasti...iskreno ja sam pomalo skeptičan,nadam se da griješim
Serbia Strong wrote:Partizan treba porpasti, kao jedan 3 stuba zla fudbala...
darth_vader-
2014-04-17
Treba I srbija propasti
Ili na srbima iskusavatI boginje
I zarazne bolesti.
Ionako od te stoke nemozes dobra ocekivati
Da se mene pita zapovid bi bila jedna
ISTRIJEBIT STOKU
Ili na srbima iskusavatI boginje
I zarazne bolesti.
Ionako od te stoke nemozes dobra ocekivati
Da se mene pita zapovid bi bila jedna
ISTRIJEBIT STOKU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kovač i 'Braco' u klinču, Rebić opasno prijeti Perišiću: Na vratima prvih 11 Vatrenih!
Kovač s Vatrenima u Bayernu juriša na krov Europe i postaje najveći hrvatski trener ikad!?
Može li netko ovog teškog degenerika Ivicu Medu s Nove TV zaustaviti u njegovoj nezaustavljivoj lavini maštovite retardacije?
Guest- Guest
Maaa nisu... Uli i Karl kažu još jednu godinu ugovora iako je 2017. njima bila plafon. Kakva nova pojačanja na krilima i vrhu napada kad je sve ovo za 5.fridrih_niche wrote:Ribery i Robben su past tense...
A i Lewu bi isti sekund proda...
;)
Zato i jesu Kovača doveli jer doslovno zadnje 2 i pol godine nitko nema pojma što radi u Bayernu.
Guest- Guest
To mi je čudno za Bayern...
Mislim da su na raskrižju...
Počet pucat ogromne cifre za igrače ili nastavit po svome...
;)
Mislim da su na raskrižju...
Počet pucat ogromne cifre za igrače ili nastavit po svome...
;)
Guest- Guest
Pa neće i to stalno Uli ponavlja, a problem je što ni u Bundesligi nema igrača koje bi sad mogli uzeti za 'kikiriki'(cifre između 20-50 mil. €) jer su svi igrači praktički otišli u Premier ligu, nešto malo Primeru, sitno u Serie A i eventualno u PSG, a s druge strane bundesligaši praktički više ništa kvalitetno i zvjezdano ne mogu dovesti jer su sirotinja za engleske i španjolske klubove, dok BVB-u igrači stalno okreću leđa kao što je to Dembele zadnji napravio.
Ima kao mladi krilni igrač Bailey koji je iza sebe ima samo ovu odličnu sezonu u Leverkusenu, a i njega treba platiti nekih 60 mil. €, s druge strane Rudi Völler ne prodaje već 7 godina igrače Bayernu kao što je to bio slučaj s Vidalom i opet puca da tog istog Baileyja uvali u Premier ligu za 80-100 milijuna eura.
Nijemci nemaju svoje podneblje kao što to imaju Španjolci i Portugalci u Latinskoj Americi, pa čak i Talijani i Francuzi.
7 godina nijednog igrača Bayern nije izbacio iz svoje škole, a omladinski treneri napuštaju Bayern i kritiziraju klub kako nema uopće viziju kako uvoditi mladiće u prvu ekipu, pa ni taj Jugend Kampus koji su napravili i otvorili ništa po sebi ne znači.
Bayernu već 2 godine treba nova i jača liga da bi se trošilo, kupovalo, moglo igrati s najjačima i riješilo tog usranog gubitničkog mentaliteta kojeg su dobili zadnje 3-4 godine što se u Europi stalno ponavlja.
Najsretniji bih bio da Nijemci, Francuzi i Talijani formiraju zajedničku ligu i naprave izvrsno natjecanje s 20-22 kluba u elitnom razredu. To tržište bi bilo izvrsno.
Nije mi jasno zašto u ovo doba kancerogenog nogometa slabije i male lige nisu opet počele razmišljati o regionalnim i zajedničkim ligama jer dalo bi se tu toga dosta okrupniti i ponuditi paravan usranoj Uefinoj LP koja je sve totalno sjebala s EU i Bosmanom na nacionalnom planu.
Jebote, čini mi se da sam pročitao da je Borna Sosa rekord transfer Stuttgarta. Onda moš' si misliti koji je to očaj kad je igrač iz HNL-a u jednoj od top 5 liga rekorder jednoj sredini kao Stuttgart.
Ima kao mladi krilni igrač Bailey koji je iza sebe ima samo ovu odličnu sezonu u Leverkusenu, a i njega treba platiti nekih 60 mil. €, s druge strane Rudi Völler ne prodaje već 7 godina igrače Bayernu kao što je to bio slučaj s Vidalom i opet puca da tog istog Baileyja uvali u Premier ligu za 80-100 milijuna eura.
Nijemci nemaju svoje podneblje kao što to imaju Španjolci i Portugalci u Latinskoj Americi, pa čak i Talijani i Francuzi.
7 godina nijednog igrača Bayern nije izbacio iz svoje škole, a omladinski treneri napuštaju Bayern i kritiziraju klub kako nema uopće viziju kako uvoditi mladiće u prvu ekipu, pa ni taj Jugend Kampus koji su napravili i otvorili ništa po sebi ne znači.
Bayernu već 2 godine treba nova i jača liga da bi se trošilo, kupovalo, moglo igrati s najjačima i riješilo tog usranog gubitničkog mentaliteta kojeg su dobili zadnje 3-4 godine što se u Europi stalno ponavlja.
Najsretniji bih bio da Nijemci, Francuzi i Talijani formiraju zajedničku ligu i naprave izvrsno natjecanje s 20-22 kluba u elitnom razredu. To tržište bi bilo izvrsno.
Nije mi jasno zašto u ovo doba kancerogenog nogometa slabije i male lige nisu opet počele razmišljati o regionalnim i zajedničkim ligama jer dalo bi se tu toga dosta okrupniti i ponuditi paravan usranoj Uefinoj LP koja je sve totalno sjebala s EU i Bosmanom na nacionalnom planu.
Jebote, čini mi se da sam pročitao da je Borna Sosa rekord transfer Stuttgarta. Onda moš' si misliti koji je to očaj kad je igrač iz HNL-a u jednoj od top 5 liga rekorder jednoj sredini kao Stuttgart.
Guest- Guest
niko zabio kajlu budućem poslodavcu i to bayernu. vidi se da nije rođen u dortmundu
Čmayern toliko para ima da bi mogli da pokupuju sve najbolje igrače sveta-ali džaba kada niko neće da ogra u klošarskom klubu i ligi...
Guest- Guest
ovaj fenix uvijek pretjeruje s ovim bayernom, da nemaju svoje područje, osim cijele srednje i istočne europe, tko im kriv što su škrti na plaće i guraju škart od starih igrača nauštrb svojih pulena, otimaju uvijek drugim budensligašima i uništavaju ligu tako, i onda im normalno domaće prvenstvo nije više dovoljno, pa treneri imaju nenormalan pritisak, a eksperiment s guardiolom i njegovim sustavom te posljedice će još dugo osjećati..
kic wrote:
ovaj fenix uvijek pretjeruje s ovim bayernom, da nemaju svoje područje, osim cijele srednje i istočne europe, tko im kriv što su škrti na plaće i guraju škart od starih igrača nauštrb svojih pulena, otimaju uvijek drugim budensligašima i uništavaju ligu tako, i onda im normalno domaće prvenstvo nije više dovoljno, pa treneri imaju nenormalan pritisak, a eksperiment s guardiolom i njegovim sustavom te posljedice će još dugo osjećati..
Kakvo pišanje po osiječkom demagogu...
Pazi-kuka se kako nemački klubovi nemaju para, kako su jadni itd. Zna se zašto i zbog koga su jadni, majorizovani i obezvređeni...
Guest- Guest
Page 39 of 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 44