Caffe Venus :P
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Meni bljedunjav. Kod glumaca je bitna moć transformacije, da zaboraviš sve ono što je prije glumio. No, ja to kod njega ne vidim. Zbog fizičkih karakteristika....
Guest- Guest
Meni je Leo odličan,transformacije i gluma su mu vrhunske i on u ulogama daje sebe...sad cekam taj neki novi film mu gdje glumi osobu sa nekoliko ličnosti u sebi...to će mu biti izazov....
Kevin Spaceya isto volim...taj lik kao da nije sa ovoga svijeta.....
Kevin Spaceya isto volim...taj lik kao da nije sa ovoga svijeta.....
Guest- Guest
ja sam si isto poceo kupovati kikiriki koji moras ljustit, 3kn = 100g, cisti protein.
Danas sam ok :Ddzepna_venera wrote:Ljubav je uvijek intrigantna i zahvalna tema..
LadyĆ pa di si ti meni kaksikaj danas?
Kako si ti?
Joj navukle ste me na taj film. Sutra ga gledam pa dam komentar
Guest- Guest
Bravo za kikiriki moje iskustvo je da je najgora kupnja neljuštenog u konzumu u rinfuzi. Najbolja je bila u prod.zdrave hrane, okus sasvim nešto deseto. Ljuskica mora dobro izgledati; nije svejedno kako ga skladište. Najjeftinije što sam kupovala je bilo 2,80kn/100gr.
Zag, jesi gledala Kevina u House of Cards? Čovjek je rasturio! Davno me je već kupio glumom u American Beauty onom scenom u Mc'Donaldsu..poslije stavim klip :))
Zag, jesi gledala Kevina u House of Cards? Čovjek je rasturio! Davno me je već kupio glumom u American Beauty onom scenom u Mc'Donaldsu..poslije stavim klip :))
Guest- Guest
House of cards nisam,nisam vidjela te serije kod nas....mene je osvojio prvo u 7,pa u K-Pax i najzad u Shrink...on u svakom filmu krade slavu koju god ulogu preuzeo...
Guest- Guest
Wohohhoo...moraš gledati House of Cards...predobar je kao US predsjednik, a prvu damu glumi Robin Wright.
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50