Caffe Venus :P
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Da....odi s nama i bit ćemo 3 cool žene. ...;)
Došao sejk od lješnjaka. ...pomiješala sam njega,pekan orase, konopljin protein,med,goji bobice....odličan je....
Došao sejk od lješnjaka. ...pomiješala sam njega,pekan orase, konopljin protein,med,goji bobice....odličan je....
Guest- Guest
toliko svirki sam propustio tako da ću vrlo vjerojatno i ovu, sve se izjalovi u zadnji tren kod mene :D
kak mulja mala......nije te dzepna pitala?Lady_D wrote:Eto Kic i tebe zovu samo mene nitko :p
Guest- Guest
Lady_D wrote:Eto Kic i tebe zovu samo mene nitko :p
Ti si premlada ... :D To je "žensko" druženje. Još moraš malo narasti :)))
Guest- Guest
Ma, zapravo sam željela reći, kada se nađu zrelije žene, mlađe generacije ih znaju čudno gledati :))))
Želim reći da imaju energije u koju mlađahni itekako sumnjaju ;)
Želim reći da imaju energije u koju mlađahni itekako sumnjaju ;)
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Kakve veze imaju godine? Ja sam plesala sa mladjom ekipom zadnji put..
I ja..hahahhaah...Moj zadnji, dulji izlazak, je bio takav da sam s rođacima izašla. (bila im vozač) Prosjek godina 18. I oni napali na neke disko cajke (prvi puta otišla), ajd da i ja to vidim. Na ulazu sam odmah napravila smijeh jer su ovi mladi ispred mene išli i ja zadnja, daju oni karte, a pitam ja tog na vratima : a, jel imate kakav popust za umirovljenike :D (onaj se pukao smijati)
Oni sve pjesme znaju, plešu, a ja šta ću, nemam pojma niti jednu, al ajd ritam nije bio loš...Mada na to nitko ne pleše, nego više drže ruke u zraku i čudno se gegaju :D
Guest- Guest
Imam znatno mlađu kolegicu i ja učim od nje da budem opuštena i ne preoprezna, a ona da bude opreznija i da pažljivo bira iskustva. Godine su manje bitne. Ja se više naplešem od nje kad izađemo. Ona jedva hoda u onim brodovima od cipela!
Guest- Guest
dzepna_venera wrote: Ja se više naplešem od nje kad izađemo.
E, to sam željela reći :)))
A ja da mogu, radije bih otišla pogledati Lord of the Dance, više me to privlači od valjka...
Guest- Guest
Zapravo su zrelije zene odlicno drustvo i uvijel nesto poduce ove mladje
Super ste! E da bar mogu s vama :\
Super ste! E da bar mogu s vama :\
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50