Caffe Venus :P
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Caffe Venus :P
uvijek taj hentai, a u stvari se radi o jednoj od najdirljivijih scena povijesti animea kad sazna da je ubio kao kolateralnu zrtvu oca cure koja ga obozava u svom masterplanu da promijeni drustveni rezim i osveti smrt svoje majke, i tako se sve backfirealo u nj lice, everythig is a eternal circle, and it repeats itself..bo_peep wrote:kic wrote:pa isti princip, mala izvanjska promjena utjece kako dozivljavam sebe, a kamo li nece druge, evo ja se s ovim avom osjecam neutralno i tiho..
Meni sada djeluješ kao da spremaš neki ispit. Avatar prije kao da voliš hentai, ili , ili, igrice u japanskoj režiji (al to je to) I ja se osjećam drugačije s ovim avatarom, nickom. Pitanje: što nas to uistinu pokreće?
kic wrote:meni je ovo dreamy verzija~
Meni se jako sviđa ova curka sa zvijezdom gore:)
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
Meni se jako sviđa ova curka sa zvijezdom gore:)
Misliš s zvijezdanim nebom?!
Guest- Guest
Je Povuče te u sanjarenje..Onako, opušteno...Poput meni jako dragih mjehurića od sapunice
Guest- Guest
bo_peep wrote:dzepna_venera wrote:Dream Warrior wrote:bo peep koji ti je nick bio na net.hr?
Viš ti ovog galeba, moja ti...
Kad skuži koja sam, brzo će odletjeti
hahaha ma zašto bi :sleazy:
dobra je mativka
Guest- Guest
Dream Warrior wrote:dobra je mativka
Hahahhahaha, nasmijao si me..hahhahaha...
Guest- Guest
Dream Warrior wrote:baš lijepo da smo svi na okupu , kao da net forum nije ni umro ^^ xD
Guest- Guest
Dream Warrior wrote:baš lijepo da smo svi na okupu , kao da net forum nije ni umro ^^ xD
Kako si ti jedno krasno stvorenje!
Guest- Guest
bogomdani wrote:glavom i papcima...Dream Warrior wrote:ja_svetac?
sviđa mi se tvoja lokacija
mativka, hm ne bi to baš svi rekli
tnx inače
Guest- Guest
uhhh,kolega..zna nekad biti jako zamorno po psihu...Dream Warrior wrote:bogomdani wrote:glavom i papcima...Dream Warrior wrote:ja_svetac?
sviđa mi se tvoja lokacija
mativka, hm ne bi to baš svi rekli
tnx inače
Guest- Guest
bogomdan wrote:uhhh,kolega..zna nekad biti jako zamorno po psihu...
Hvalospjevac,!
Guest- Guest
Ponizno priznajem postojanje eventualnih problema..bo_peep wrote:bogomdan wrote:uhhh,kolega..zna nekad biti jako zamorno po psihu...
Hvalospjevac,!
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ponizno priznajem postojanje eventualnih problema..bo_peep wrote:bogomdan wrote:uhhh,kolega..zna nekad biti jako zamorno po psihu...
Hvalospjevac,!
Ali to si TI! Dakako da ću uvijek nametnuti u tom smislu. Ne znači uvijek nužno loše. Samo sam iskrena....
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50