M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 18 of 26
Page 18 of 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
živio sam ja s titom dovoljno dugo, jebem njega i konja na kojem je dojahao
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nisi skuzio nasu beticu?marcellus wrote:M wrote:ja sam prije iverson ... po visini :D
fakat hudfaq are you, stari nick?
2014-12-30
jastreb wrote:Ja mislim da Mercello nije ni imao namjeru staviti kravatu,ali budući je neki dan napao neke političare koji nose odijelo i sako bez krevate,nije to smatrao principijalnim.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
ma kako rekoh, ustvrdio sam da na TV ne izgledam dobro bez odijela i kravate, niko zapravo na TV u političkoj emisiji ne izgleda dobro u majici i trapericama.
veber wrote:nisi skuzio nasu beticu?marcellus wrote:M wrote:ja sam prije iverson ... po visini :D
fakat hudfaq are you, stari nick?
i ja se pitam, a bas je bilo ocito ...
betty.boop-
2015-01-23
Pa tko te je priječio da odeš na Zapad i hitiš se na tršite?marcellus wrote:živio sam ja s titom dovoljno dugo, jebem njega i konja na kojem je dojahao
Kaj si mazohist? More biti da te bulinka po ritici krvnički mlati a ti svršavaš?
Trebal si biti gol ko od majke rođen. To bi bilo gledano.marcellus wrote:jastreb wrote:Ja mislim da Mercello nije ni imao namjeru staviti kravatu,ali budući je neki dan napao neke političare koji nose odijelo i sako bez krevate,nije to smatrao principijalnim.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
ma kako rekoh, ustvrdio sam da na TV ne izgledam dobro bez odijela i kravate, niko zapravo na TV u političkoj emisiji ne izgleda dobro u majici i trapericama.
marcellus wrote:živio sam ja s titom dovoljno dugo, jebem njega i konja na kojem je dojahao
Pa onda pustite Istru koju vam je Tito poklonio. Bilo bi fer zar ne ili ti je Tito samo selektivno mrzak? Ustvari kad se o Istri radi, ti voliš Tita, svi vi volite druga Tita.
Guest- Guest
A da, strava.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
Sve modni stilisti, dobronamjerni naravno.
Najbolje s neopeglanom kosuljom, sad mu i zenu kritiziraju:)
dijagram-
2015-08-09
a mene bi baš zanimalo što srbi misle o onom na kraju emisije, zadnjih nekoliko minuta
dijagram wrote:A da, strava.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
al nitko ne stavi svoju sliku...ono, kao primjer stila i "dobrog" ukusa
obični lajavci.
Guest- Guest
marcellus wrote:a mene bi baš zanimalo što srbi misle o onom na kraju emisije, zadnjih nekoliko minuta
zbog njih mi ovo sve i radimo
crvenkasti-
2014-04-17
Curac misle... Nisu toliko izdržali. Deseci njih su i prije toga zrezali žile. A ostalih 5 koji su gledali emisiju su spašeni nastojanju da se bace sa Savskog mosta. Uostalom to su Srbi... Oni imaju šiljate glave i uopće ne znaju razmišljati. Pitaj Đodana... Ups! Sorry... Đodan nije živ.marcellus wrote:a mene bi baš zanimalo što srbi misle o onom na kraju emisije, zadnjih nekoliko minuta
Noor wrote:dijagram wrote:A da, strava.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
obični lajavci.
men' glavno da punica nije imala primjedbi...
provocator wrote:Curac misle... Nisu toliko izdržali. Deseci njih su i prije toga zrezali žile. A ostalih 5 koji su gledali emisiju su spašeni nastojanju da se bace sa Savskog mosta. Uostalom to su Srbi... Oni imaju šiljate glave i uopće ne znaju razmišljati. Pitaj Đodana... Ups! Sorry... Đodan nije živ.marcellus wrote:a mene bi baš zanimalo što srbi misle o onom na kraju emisije, zadnjih nekoliko minuta
dobro vidim da ni ti nisi odgledo
marcellus wrote:Noor wrote:dijagram wrote:A da, strava.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
obični lajavci.
Zar ti je punica Srpkinja??
crvenkasti-
2014-04-17
A iz kog bi razloga mi ostali stavljali svoje slike? Pa nismo mi sami sebe reklamirali? Nismo mi javne osobe koje nastupaju u medijima? Nismo mi oni koji smo poput marcellusa desetljećima trpjeli torturu druga Tita.Noor wrote:
obični lajavci.
Bilo bi i bolje da si ju pozdravio preko ekranamarcellus wrote:Noor wrote:dijagram wrote:A da, strava.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
obični lajavci.
Pozdrav u duboki nakolon stovanoj i najdrazoj punici
dijagram-
2015-08-09
Pa odgledal sam ja prvih tri minute a onda sam zaspal.marcellus wrote:provocator wrote:Curac misle... Nisu toliko izdržali. Deseci njih su i prije toga zrezali žile. A ostalih 5 koji su gledali emisiju su spašeni nastojanju da se bace sa Savskog mosta. Uostalom to su Srbi... Oni imaju šiljate glave i uopće ne znaju razmišljati. Pitaj Đodana... Ups! Sorry... Đodan nije živ.marcellus wrote:a mene bi baš zanimalo što srbi misle o onom na kraju emisije, zadnjih nekoliko minuta
dobro vidim da ni ti nisi odgledo
Ali bilo je zanimljivo.
marcellus wrote:Noor wrote:dijagram wrote:A da, strava.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
obični lajavci.
Guest- Guest
provocator wrote:A iz kog bi razloga mi ostali stavljali svoje slike? Pa nismo mi sami sebe reklamirali? Nismo mi javne osobe koje nastupaju u medijima? Nismo mi oni koji smo poput marcellusa desetljećima trpjeli torturu druga Tita.Noor wrote:
obični lajavci.
hehe, paa..rekoh, kao uzor, kad već pljujete.
Guest- Guest
dijagram wrote:Bilo bi i bolje da si ju pozdravio preko ekranamarcellus wrote:Noor wrote:dijagram wrote:A da, strava.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
obični lajavci.
Pozdrav u duboki nakolon stovanoj i najdrazoj punici
oženjeni znaju kako gospođu punicu treba oslovljavati.
Last edited by marcellus on 31/10/2016, 11:45; edited 1 time in total
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 18 of 26