M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 11 of 26
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Parfeme bas i ne nosim, dobivam ih za rodjendan i skladistim.
Volim biti cist, dezodorans nakon tusiranja sa gelom, losion nakon brijanja i to je to.
Volim biti cist, dezodorans nakon tusiranja sa gelom, losion nakon brijanja i to je to.
Guest- Guest
Znači IT hehekolerik wrote:Parfeme bas i ne nosim, dobivam ih za rodjendan i skladistim.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Znači IT hehekolerik wrote:Parfeme bas i ne nosim, dobivam ih za rodjendan i skladistim.
??
Guest- Guest
Kompjuteraškolerik wrote:asilovski wrote:Znači IT hehekolerik wrote:Parfeme bas i ne nosim, dobivam ih za rodjendan i skladistim.
??
Kermit-
2014-04-17
Ak ti bude usput, daj objasni da mi je on effing permanent, lifelong ignore.
Danke Deutschland!
Danke Deutschland!
Guest- Guest
asilovski wrote:Kompjuteraškolerik wrote:asilovski wrote:Znači IT hehekolerik wrote:Parfeme bas i ne nosim, dobivam ih za rodjendan i skladistim.
??
Kako si dosao do tog zakljucka na temelju gorenapisanog? :)
Guest- Guest
Pa kompjuteraši su vrlo rijetko kicoši i redom ne vole parfemekolerik wrote:asilovski wrote:Kompjuteraškolerik wrote:asilovski wrote:Znači IT hehekolerik wrote:Parfeme bas i ne nosim, dobivam ih za rodjendan i skladistim.
??
Kako si dosao do tog zakljucka na temelju gorenapisanog? :)
Kermit-
2014-04-17
Ajde dobro, ne znam kako, ovo je majka svih logickih pogresaka, ali dosao si jako blizu.
Guest- Guest
Ne serikolerik wrote:Ajde dobro, ne znam kako, ovo je majka svih logickih pogresaka, ali dosao si jako blizu.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ne serikolerik wrote:Ajde dobro, ne znam kako, ovo je majka svih logickih pogresaka, ali dosao si jako blizu.
1. Kompjutorasi ne vole parfeme (?) i oni su jedina skupina koja ne voli parfeme (?) (iako to nema nikakve veze sa zanimanjem)
2. Kolerik ne voli parfeme
3. Ergo, kolerik je kompjutoras.
Srecom pa si pravnik. :)
A zamisli da mi kazes da bi volio voziti Passat, pa ti ja ispalim ''ti mora da si odvjetnik''.
Guest- Guest
Preseravaš se, ali ajmo redom ti si naveo da ne voliš parfeme, ja sam u šali (pošto je moj šogor kompjuteraš) napisao IT i upitnike, ti nisi znao što je IT pa sam naveo kompjuteraš, ti si opetovano pokazivao znakove da niti to ne razumiješ a onda sam ja naveo da kompjuteraši većinom su geekovi koji među ostalim ne koriste parfeme. Sama činjenica da ovo sve objašnjavam više govori o tebi nego o pravnicimakolerik wrote:asilovski wrote:Ne serikolerik wrote:Ajde dobro, ne znam kako, ovo je majka svih logickih pogresaka, ali dosao si jako blizu.
1. Kompjutorasi ne vole parfeme (?) i oni su jedina skupina koja ne voli parfeme (?) (iako to nema nikakve veze sa zanimanjem)
2. Kolerik ne voli parfeme
3. Ergo, kolerik je kompjutoras.
Srecom pa si pravnik. :)
A zamisli da mi kazes da bi volio voziti Passat, pa ti ja ispalim ''ti mora da si odvjetnik''.
Kermit-
2014-04-17
Valjda svatko zna sto je IT asila, ti si samo to iznebuha istresao usred razgovora da sam pitao cist da znam da mislimo na isto.
Mislim vrati se usred razgovora o parfemima, ti me pitas za struku na temelju primjera iz obitelji.
To ne da nije logika, to je predrasuda i blebetanje, naglo skakanje sa teme na temu.
Mislim vrati se usred razgovora o parfemima, ti me pitas za struku na temelju primjera iz obitelji.
To ne da nije logika, to je predrasuda i blebetanje, naglo skakanje sa teme na temu.
Guest- Guest
I uostalom, sad kad razmislim, ja jesam jednom napisao koja mi je i struka i cime se bavim. Razvijam iskljucivo SW, dakle razvoj i istrazivanje (change, ne run po ITIL-u), racunalom se koristim u poslu koliko i ostala celjad, samo na drukciji nacin ("kako misle da nije prosao UAT?").
Guest- Guest
Lojeri voze Volvoe..bar je tako bilo u filmovima iz 80tih
Guest- Guest
Zavrsila je poljoprivredna sezona. Ja, ja der Herbst ist da...
Guest- Guest
prošlo je vrijeme neurednih, dugokosih i obraslih geekova koji sjede za računalima cijele dane, jedu junk-food i tipkaju masnim prstimaasilovski wrote:da kompjuteraši većinom su geekovi koji među ostalim ne koriste parfeme.
ovi danas su većinom 'korporativni' clean cut, uredni kao da su u vojsci, dobro odjeveni, fit i nabildani :)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Tako je seko...klimatizirana bajta,chiefsessel od 500 Ojrova,stakleni tiš,dva-tri 27 incna elcedeja na njemu,u kutku stolic sa aparatom za kofi,kauc za brzo povaljivanje neke suradnice i bog te veselijo..Neve wrote:prošlo je vrijeme neurednih, dugokosih i obraslih geekova koji sjede za računalima cijele dane, jedu junk-food i tipkaju masnim prstimaasilovski wrote:da kompjuteraši većinom su geekovi koji među ostalim ne koriste parfeme.
ovi danas su većinom 'korporativni' clean cut, uredni kao da su u vojsci, dobro odjeveni, fit i nabildani :)
Guest- Guest
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 11 of 26