Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku
šteta za 3 godine bi ja onda za tebe glasovao.... ;))))Gnječ wrote:Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Imaš sreće da je Pernar, da sam ja tamo tek onda bi ti čuo tirade ponestalo bi ti kisika bio bi na aparatima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:šteta za 3 godine bi ja onda za tebe glasovao.... ;))))Gnječ wrote:Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Imaš sreće da je Pernar, da sam ja tamo tek onda bi ti čuo tirade ponestalo bi ti kisika bio bi na aparatima.
Zabranjujem ustašama da glasuju za mene.
Guest- Guest
A i udbašima isto a i kaptolskom kleru pogotovo a božesačuvaj da za mene glasa dijaspora iz ercegovine.
Guest- Guest
A Desimiri? Da li bi za tebe mogli glasati Desimiri?Gnječ wrote:A i udbašima isto a i kaptolskom kleru pogotovo a božesačuvaj da za mene glasa dijaspora iz ercegovine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:A Desimiri? Da li bi za tebe mogli glasati Desimiri?Gnječ wrote:A i udbašima isto a i kaptolskom kleru pogotovo a božesačuvaj da za mene glasa dijaspora iz ercegovine.
NE. U principu mogu oni svi glasovati za mene ali jedino na vlastitu odgovornost jer poslije glasovanja nema kajanja.
Guest- Guest
Ja neću za tebe glasat jer znam kakvo si đubre kad imaš ovlasti, Esco.
Guest- Guest
Eva wrote:Ja neću za tebe glasat jer znam kakvo si đubre kad imaš ovlasti, Esco.
Tebe nisam nikad banirao. Ili jesam? Ne sjećam se znam da je Mximusdecimusmiridije zadnji kojeg sam banirao i izbrisao mu account. To je bio payback za sva ona baniranja koja je on meni ni krivom ni dužnom spičio.
Guest- Guest
Nisi mene osobno, kad sam ja anđeo. Ali, ne volim nepravdu i boli me i tuđi ban kao da je moj.
Guest- Guest
Zato, svaka čast tebi, ali nisi za vladara.
Guest- Guest
Eva wrote:Nisi mene osobno, kad sam ja anđeo. Ali, ne volim nepravdu i boli me i tuđi ban kao da je moj.
Ti si anđeo? Nemoj mene zajebavat molim te, tebe bole tuđi banovi? Boli tebe pička za sve banove ovog svijeta.
Guest- Guest
sad si najebo..napao si jedinu osobu koja ti je saveznik na ovom forumu..Gnječ wrote:Eva wrote:Nisi mene osobno, kad sam ja anđeo. Ali, ne volim nepravdu i boli me i tuđi ban kao da je moj.
Ti si anđeo? Nemoj mene zajebavat molim te, tebe bole tuđi banovi? Boli tebe pička za sve banove ovog svijeta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:sad si najebo..napao si jedinu osobu koja ti je saveznik na ovom forumu..Gnječ wrote:Eva wrote:Nisi mene osobno, kad sam ja anđeo. Ali, ne volim nepravdu i boli me i tuđi ban kao da je moj.
Nemam ja saveznika na ovom forumu.
Guest- Guest
Mene se ne shvaća ozbiljno nikad, to je moje prokletstvo.
Guest- Guest
Eva wrote:Mene se ne shvaća ozbiljno nikad, to je moje prokletstvo.
Pa ni mene se ne shvaća ozbiljno nikad. Barem imamo nešto zajedničko ipak.
Guest- Guest
Pa daj nam ti pojasni posljedice našega otkidanja vazalstva Americi? Kako bismo se nekažnjeno izvukli? Ono, "Plenkovićevo NE anglosaskom imperijalizmu".epikur37 wrote:Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Evo jedan prdnuo u saboru kmetovi se odmah uplašili :)
e šta ti je mentalitet
Dobro, recimo da odbijemo vazalstvo Americi, na čem smo? Tko nas štiti od odmazde ili ćemo "pasti travu"?asilovski wrote:S obzirom da smo vjerna gubernija naš položaj unutar i van je nikad gori, zapravo Hrvata neće biti za 30 godina toliko je dobroRegoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Regoč wrote:Pa daj nam ti pojasni posljedice našega otkidanja vazalstva Americi? Kako bismo se nekažnjeno izvukli? Ono, "Plenkovićevo NE anglosaskom imperijalizmu".epikur37 wrote:Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Evo jedan prdnuo u saboru kmetovi se odmah uplašili :)
e šta ti je mentalitet
Sve 5 ali onda molim lijepo izbacite ono Republika Hrvatska a pogotovo Neovisna i samostalna republika hrvatska jer samo time radite klaunove i retarde od sebe. Usto raspustite sabor, vladu, sudstvo i sva ministarstva koji će vam to kurac kad i tako sve odlučuje Buzin.
Guest- Guest
Nije samo dug u pitanju, nego geopolitička pozicija. Okruženi smo američkim vazalima, kako bismo se izvukli iz toga zagrljaja? Da ne spominjemo "meki" državni udar (već viđen u Karamarkovu rušenju) preko "nevladinih" organizacijah i "neovisnih"medijah.vuksadinare wrote:....lako bi se mi presaltali na rusku,kinesku,japansku,burkina fasio stranu da nam ovi oce sav dug vratiti....ali nece...
I koja je korist od tvojih tiradah? One će nam povećati BDP? Zaposlit će ikoga? Vratiti iseljeništvo?Gnječ wrote:Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Đubre je i inače, mogu ga tek zamisliti s ovlastima.Eva wrote:Ja neću za tebe glasat jer znam kakvo si đubre kad imaš ovlasti, Esco.
Eva wrote:Zato, svaka čast tebi, ali nisi za vladara.
Jedan kineski mudrac je rekao: 不要在这个世界上,没有人知道关于你的不满。为什么你认为你是如此重要,你应该知道吗? 当你真的那么重要,不要去想它,他们会找出你。 I ovo: 选择你所爱的工作,你将永远不会有一天在你的生活工作。
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» osramotio-pusicku-poslusaj-pricu-o-mom-djedu
» Svinja u blatu
» Mlada napala pijanog mladoženju pa uletio kum koji je napao njene sestre i mater, a mladu je vukao za vinčanicu niz skale
» dva komunisticka prasca valjaju se u blatu
» pronadji razliku
» Svinja u blatu
» Mlada napala pijanog mladoženju pa uletio kum koji je napao njene sestre i mater, a mladu je vukao za vinčanicu niz skale
» dva komunisticka prasca valjaju se u blatu
» pronadji razliku
Page 4 of 7