Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku
Noor prska po monitoru. Skoro.dva brata wrote:Pernar prska po antifašizmu i ADZu
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
umaloRegoč wrote:Noor prska po monitoru. Skoro.dva brata wrote:Pernar prska po antifašizmu i ADZu
Guest- Guest
Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Evo jedan prdnuo u saboru kmetovi se odmah uplašili :)
e šta ti je mentalitet
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
S obzirom da smo vjerna gubernija naš položaj unutar i van je nikad gori, zapravo Hrvata neće biti za 30 godina toliko je dobroRegoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Kermit-
2014-04-17
pitao bi tebe da ti dolazi cek od par milijardi dolara na naplatu..o's se bunit a'k se bunis jos ti idu dva ceka od par milijardi na naplatu...a kad neces dopbioti mirovinu,placu,socijalu kog ces za vrat copiti amera ili ministra financijaepikur37 wrote:Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Evo jedan prdnuo u saboru kmetovi se odmah uplašili :)
e šta ti je mentalitet
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...da mi nemamo duga bar ne velikoga i mi bi siljili kitu..al kad imas jebiga..htjela raja na visokoj nozi zivjeti ali na tuđi racun
2015-09-08
sad rajo primaj cuske a lovu moras vratiti
2015-09-08
....lako bi se mi presaltali na rusku,kinesku,japansku,burkina fasio stranu da nam ovi oce sav dug vratiti....ali nece...
2015-09-08
...jer ako oces da vam vratimo dug morate nesto cvrsto dati kao garanciju..recimo jadran..luke..ravnicu..a tko se to usudi...
2015-09-08
jer ako ovima das opet na koncu nisi gazda svoga....vec te sad opet drugi samara i tako ukrug..dug los drug..uvijek bilo
2015-09-08
nevjerojatno kako se lik sprda sa nečijim "strahovima" a on sam zasran od straha do pol leđa.... predmnijevam da ni gnječ nije tolika kukavelj ko što je epikur.... ma šta, ma siguran sto od sto...koji ološ će nazivat kmetovima ljude koji su mu pružili utočište.... pa taj i takav ološ...
2015-08-08
.....i onda s ebuni kad ga prozoves da mrzi hrvate u hrvatskoj i da mu ej hrvatska perecija..pa hajde sinko tamo di mislis da ce ti biti bolje i di mislis da ces biti to sto zelis biti..a zadar je ipak u hrvatskoj a niti u srpskoj niti u rusiji.....michaellcmacha wrote:nevjerojatno kako se lik sprda sa nečijim "strahovima" a on sam zasran od straha do pol leđa.... predmnijevam da ni gnječ nije tolika kukavelj ko što je epikur.... ma šta, ma siguran sto od sto...koji ološ će nazivat kmetovima ljude koji su mu pružili utočište.... pa taj i takav ološ...
2015-09-08
ne dirajte epija taman je stigao sa dodjele plakete mladom od Radovana, Treći na nikad jačim nogama
2014-04-15
..i onda se izvlaci na ono..more,sunce,brod..pa toga imas i u grckoj,rusiji,italiji,spanjolskoj..ali jbg nema u 'srpskoj' i to ej to...a ima u hercegovini u neumu...ali to ej federacija pa nece...
2015-09-08
provocator-
2015-08-11
......dobro rezonira pernar ali fakat mu nije trebalo ovo sa ukrajinom..sad plenki se hvali kako mu je kontrirao kvalitetno
2015-09-08
rekao je pernar krim je pripao rusiji voljom krimljana ispoljenih na referendumu..a referendumska volja se treba postivati..e jbg moj pernaru onda smo mi trebali postivati po tom pitanju volju srba u sao krajini koji su iskazali na svom referendumu da ne zele biti u hrvatskoj...treba pernaru nekad razmisliti pa reci hop..
2015-09-08
za siriju je u pravu...ali ej fulao ovo sa ukrajinom i krimom zaboravivsi da smo mi imali istu ili priblizno istu situaciju sa srao krajinom ko ukrajina sa krimom...
2015-09-08
Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Imaš sreće da je Pernar, da sam ja tamo tek onda bi ti čuo tirade ponestalo bi ti kisika bio bi na aparatima.
Guest- Guest
šteta za 3 godine bi ja onda za tebe glasovao.... ;))))Gnječ wrote:Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?
Imaš sreće da je Pernar, da sam ja tamo tek onda bi ti čuo tirade ponestalo bi ti kisika bio bi na aparatima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» osramotio-pusicku-poslusaj-pricu-o-mom-djedu
» Svinja u blatu
» Mlada napala pijanog mladoženju pa uletio kum koji je napao njene sestre i mater, a mladu je vukao za vinčanicu niz skale
» dva komunisticka prasca valjaju se u blatu
» pronadji razliku
» Svinja u blatu
» Mlada napala pijanog mladoženju pa uletio kum koji je napao njene sestre i mater, a mladu je vukao za vinčanicu niz skale
» dva komunisticka prasca valjaju se u blatu
» pronadji razliku
Page 3 of 7