ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku - Page 6 Empty Re: Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku

Post by Guest 27/10/2016, 13:23

jasambrend wrote:
Noor wrote:
dijagram wrote:barem pola forumasa bili bi  veci govornici od ovog pernara
ne trebam sad nabrajati, znamo nase sveznalice:)

skoro sam monitor pošpricala :^0

Valjda znaš kako je to sad zazvučalo... :W

nemam ja pojma šta se u tvojoj mašti dešava :roll

Guest
Guest

Back to top Go down

Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku - Page 6 Empty Re: Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku

Post by Guest 27/10/2016, 13:24

Dread_Pirate_Roberts wrote:
jasambrend wrote:
Noor wrote:
dijagram wrote:barem pola forumasa bili bi  veci govornici od ovog pernara
ne trebam sad nabrajati, znamo nase sveznalice:)

skoro sam monitor pošpricala :^0

Valjda znaš kako je to sad zazvučalo... :W
:^0

evo ...i ti B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by BB-8 27/10/2016, 13:30

kaj i ja? pa prost je onaj koji prosto misli... :D

2016-01-25

Back to top Go down

Post by Regoč 27/10/2016, 15:19

Gnječ wrote:
Regoč wrote:
Gnječ wrote:
Regoč wrote:
Gnječ wrote:

Sve 5 ali onda molim lijepo izbacite ono Republika Hrvatska a pogotovo Neovisna i samostalna republika hrvatska jer samo time radite klaunove i retarde od sebe. Usto raspustite sabor, vladu, sudstvo i sva ministarstva koji će vam to kurac kad i tako sve odlučuje Buzin.
Ne možemo, hoće gazda da imamo sve to i glumimo da smo mu partneri, a ne vazali.

A teško vas hrvate kompleksaše natjerati da glumite ono što niste.
Pognutu glavu sablja ne sieče!

Pa onda ste mogli ostati u SFRJ uzdignute glave. Nije rata trebalo ni suza ni mrtvih ni razjebanih generacija.
Ukazala se prilika za slobodu od Srbije. I ostvarila se!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 15:26

Regoč wrote:
epikur37 wrote:
Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?

Evo jedan prdnuo u saboru kmetovi se odmah uplašili   :)

e šta ti je mentalitet
Pa daj nam ti pojasni posljedice našega otkidanja vazalstva Americi? Kako bismo se nekažnjeno izvukli? Ono, "Plenkovićevo NE anglosaskom imperijalizmu".

Hrvatska bi u najmanju ruku trebala voditi uravnoteženiju vanjsku politiku a ne biti toliko duboko u američkom šupku...sabor treba raspustiti pored ovakve politike dovoljno je imati mejsni odbor ili općinu.

Slovenija, Slovačka, Mađarska mogu jedino Hrvatska prva trči pred rudo da se dokaže dobrim i poslušnim vazalom....jadno, čisto čovjeklu neprijatno.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:28

epikur37 wrote:
Regoč wrote:
epikur37 wrote:
Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?

Evo jedan prdnuo u saboru kmetovi se odmah uplašili   :)

e šta ti je mentalitet
Pa daj nam ti pojasni posljedice našega otkidanja vazalstva Americi? Kako bismo se nekažnjeno izvukli? Ono, "Plenkovićevo NE anglosaskom imperijalizmu".

Hrvatska bi u najmanju ruku trebala voditi uravnoteženiju vanjsku politiku a ne biti toliko duboko u američkom šupku...sabor treba raspustiti pored ovakve politike dovoljno je imati mejsni odbor ili općinu.

Slovenija, Slovačka, Mađarska mogu jedino Hrvatska prva trči pred rudo da se dokaže dobrim i poslušnim vazalom....jadno, čisto čovjeklu neprijatno.

A Poljska? Bili su ti i oni ok do nedavno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 15:30

Poljska isto, svaka zemlja ima svoje specifičnosti ali je ok što otresaju briselsku liberalnu žgadiju.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:33

Meni jedino iz paketa Slovaci zeru cudna raca. Fico je dosta politicki nestabilan lik. Mislim tip je bio teski ljevicar,pa teski desnicar,pa veliki zagovornik sekularne drzave, pa onda kao trebaju se svi vratiti tradicionalnim vrijednostima....ono cudan zeru lik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:34

Maxiću, tko je tebi po volji?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:40

Eva wrote:Maxiću, tko je tebi po volji?

Evo odgovorit ce ti netko umjesto mene siguran sam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:42

Kaj ti i žena piše na forumu? Pod kojim nickom?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:43

Eva....de malo ohani :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:44

Što si incazzato? Južina ili nevolje u raju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 15:46

Eva wrote:Što si incazzato? Južina ili nevolje u raju?

Južina :)

Njemu pašu amerovehabiti :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:49

I ne voli moju zanesenost Rusijom, to mu valjda dođe kao crvena krpa ispred nosa.

Last edited by Eva on 27/10/2016, 15:49; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:49

Nisam bas nesto od volje samo neka sranja ovih dana doma to je sve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:50

MaximusDecimusMiridije wrote:

Pa onda se ovdje opusti i zaboravi na sve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 27/10/2016, 15:52

Glavu gore, svi ponekad prolazimo kroz teška vremena, neka te utješi činjenica da su ova sranja nula spram toga šta te čeka, zato uživaj dok možeš.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:52

Eva wrote:I ne voli moju zanesenost Rusijom, to mu valjda dođe to crvena krpa ispred nosa.

Sta da? Ja sam uvijek se povodio za tezom da sam prema tebi bio relativno pristojan i nisam ulazio u neke polemike pretjerane. Nije mi to sto ti pises iskreno toliki problem niti mi je interesantno. Epikur mi dize zivce ali to je druga stvar.....tu sam si sam kriv jer sam s likom raspravljao o nekim drugim shemama pa sam ga poceo promatrati van slike politike koja njemu odgovara. A to vec granici s odredenim postivanjem, a ne podnosim kada pisem nesto duze gdje se potrudim da neki kurac objasnim....a netko na to napise odgovor tipa "hehe hihi tebi odgovaraju amerovehabije". To mi digne zivce i onda se maknem odavde na par sati. S tobom nemam takvih problema....tvoje pisanje od starta nahereno namjerno na nacin da dize sugovornicima zivce. Dakle od pocetka je sve pisanje u tom smjeru kanalizirano. Tu se covjek nema sta puno sekirati....tebe to pali tebi to odgovara i eto ti tamo. Tu bi bila potpuna glupost ulaziti u smislene polemike.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 15:57

Eva wrote:I ne voli moju zanesenost Rusijom, to mu valjda dođe to crvena krpa ispred nosa.

Sta da? Ja sam uvijek se povodio za tezom da sam prema tebi bio relativno pristojan i nisam ulazio u neke polemike pretjerane. Nije mi to sto ti pises iskreno toliki problem niti mi je interesantno. Epikur mi dize zivce ali to je druga stvar.....tu sam si sam kriv jer sam s likom raspravljao o nekim drugim shemama pa sam ga poceo promatrati van slike politike koja njemu odgovara. A to vec granici s odredenim postivanjem, a ne podnosim kada pisem nesto duze gdje se potrudim da neki kurac objasnim....a netko na to napise odgovor tipa "hehe hihi tebi odgovaraju amerovehabije". To mi digne zivce i onda se maknem odavde na par sati. S tobom nemam takvih problema....tvoje pisanje od starta nahereno namjerno na nacin da dize sugovornicima zivce. Dakle od pocetka je sve pisanje u tom smjeru kanalizirano. Tu se covjek nema sta puno sekirati....tebe to pali tebi to odgovara i eto ti tamo. Tu bi bila potpuna glupost ulaziti u smislene polemike.
Mene svi krivo percipiraju:( Ovo je danas drugi udarac na moju nježnu prirodu i povlačim se do daljnjeg u svoje odaje, tugovat i plakat u samoći.
Zbogom!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 15:57

udba wrote:

Glavu gore, svi ponekad prolazimo kroz teška vremena, neka te utješi činjenica da su ova sranja nula spram toga šta te čeka, zato uživaj dok možeš.

Gle ovog, bas znaš čovjeku dati podršku.

Neki dan sam stavio na fcb status: glavom se može kroz zid!....znači max nema labavo i nema popuštanja, gurat se mora.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics