ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku - Page 7 Empty Re: Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku

Post by epikur37 27/10/2016, 15:57

udba wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
Eva wrote:Što si incazzato? Južina ili nevolje u raju?

Nisam bas nesto od volje samo neka sranja ovih dana doma to je sve.
Glavu gore, svi ponekad prolazimo kroz teška vremena, neka te utješi činjenica da su ova sranja nula spram toga šta te čeka, zato uživaj dok možeš.

Gle ovog, bas znaš čovjeku dati podršku.

Neki dan sam stavio na fcb status: glavom se može kroz zid!....znači max nema labavo i nema popuštanja, gurat se mora.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku - Page 7 Empty Re: Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku

Post by Guest 27/10/2016, 15:59

Eva wrote:
Eva wrote:I ne voli moju zanesenost Rusijom, to mu valjda dođe to crvena krpa ispred nosa.

Sta da? Ja sam uvijek se povodio za tezom da sam prema tebi bio relativno pristojan i nisam ulazio u neke polemike pretjerane. Nije mi to sto ti pises iskreno toliki problem niti mi je interesantno. Epikur mi dize zivce ali to je druga stvar.....tu sam si sam kriv jer sam s likom raspravljao o nekim drugim shemama pa sam ga poceo promatrati van slike politike koja njemu odgovara. A to vec granici s odredenim postivanjem, a ne podnosim kada pisem nesto duze gdje se potrudim da neki kurac objasnim....a netko na to napise odgovor tipa "hehe hihi tebi odgovaraju amerovehabije". To mi digne zivce i onda se maknem odavde na par sati. S tobom nemam takvih problema....tvoje pisanje od starta nahereno namjerno na nacin da dize sugovornicima zivce. Dakle od pocetka je sve pisanje u tom smjeru kanalizirano. Tu se covjek nema sta puno sekirati....tebe to pali tebi to odgovara i eto ti tamo. Tu bi bila potpuna glupost ulaziti u smislene polemike.
Mene svi krivo percipiraju:( Ovo je danas drugi udarac na moju nježnu prirodu i povlačim se do daljnjeg u svoje odaje, tugovat i plakat u samoći.
Zbogom!

Siguran sam da je tako :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 27/10/2016, 16:00

epikur37 wrote:
udba wrote:

Glavu gore, svi ponekad prolazimo kroz teška vremena, neka te utješi činjenica da su ova sranja nula spram toga šta te čeka, zato uživaj dok možeš.

Neki dan sam stavio na fcb status: glavom se može kroz zid!....znači max nema labavo i nema popuštanja, gurat se mora.
Ti šutit, zbog tebe ljudi tablete uzimaju i piješ na slamku krv. Jedno je bit politički vizionar, a drugo je slavodobitno sadistički etiketirati ljude raznim imenima samo zato jer nemaju analitički talent poput...kako veli onaj.... "Tebea".

2015-11-10

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 16:00

Eva wrote:I ne voli moju zanesenost Rusijom, to mu valjda dođe to crvena krpa ispred nosa.

Sta da? Ja sam uvijek se povodio za tezom da sam prema tebi bio relativno pristojan i nisam ulazio u neke polemike pretjerane. Nije mi to sto ti pises iskreno toliki problem niti mi je interesantno. Epikur mi dize zivce ali to je druga stvar.....tu sam si sam kriv jer sam s likom raspravljao o nekim drugim shemama pa sam ga poceo promatrati van slike politike koja njemu odgovara. A to vec granici s odredenim postivanjem, a ne podnosim kada pisem nesto duze gdje se potrudim da neki kurac objasnim....a netko na to napise odgovor tipa "hehe hihi tebi odgovaraju amerovehabije". To mi digne zivce i onda se maknem odavde na par sati. S tobom nemam takvih problema....tvoje pisanje od starta nahereno namjerno na nacin da dize sugovornicima zivce. Dakle od pocetka je sve pisanje u tom smjeru kanalizirano. Tu se covjek nema sta puno sekirati....tebe to pali tebi to odgovara i eto ti tamo. Tu bi bila potpuna glupost ulaziti u smislene polemike.

aj ne seri, tko ovdje više piše sustavno i ozbiljno, malo se cimamo i aj...tu i tamo nešto napišemo prostoprošireno...
ali nakon više od deset godina dnevne prepiske šta se tu ima više obrazlagati ..tjah...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 16:02

udba wrote:
epikur37 wrote:
udba wrote:

Ti šutit, zbog tebe ljudi tablete uzimaju i piješ na slamku krv. Jedno je bit politički vizionar, a drugo je slavodobitno sadistički etiketirati ljude raznim imenima samo zato jer nemaju analitički talent poput...kako veli onaj.... "Tebea".

Ugidio si mom analitičkom egu sad ću se povući na 5 minuta dovršiti ovu kiselkastu tunu što sam ispekao na balkonu...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 16:03

Pa evo ja pisem sustavno i ozbiljno, tj barem se trudim s vremena na vrijeme. Pa Bog ga mazo ako vidis da se potrudim napisati tekst malo duzi onda je valjda logicno da me tema interesira i da mi nije frka raspraviti poduze o istoj? Nije to neka tragedija normalno da je normalno da podjebavaju svi jedni druge i da treba tako biti, ali moze valjda s vremena na vrijeme i da se napise nesto ozbiljnije pa da ne izbije rat oko svakog teksta?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 16:05

MaximusDecimusMiridije wrote:Pa evo ja pisem sustavno i ozbiljno, tj barem se trudim s vremena na vrijeme. Pa Bog ga mazo ako vidis da se potrudim napisati tekst malo duzi onda je valjda logicno da me tema interesira i da mi nije frka raspraviti poduze o istoj? Nije to neka tragedija normalno da je normalno da podjebavaju svi jedni druge i da treba tako biti, ali moze valjda s vremena na vrijeme i da se napise nesto ozbiljnije pa da ne izbije rat oko svakog teksta?

Oke, isprika...ali brate tko će odgovarati na tvoje tehnikalije o nosačima zrakoplova koje vadiš boktepita otkud...

tipa ne valja jer mu u donjoj palubi s lijeve strane stroja malo pušta i koeficijent sagorijevanja dizela je blizu žute zone :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 16:09

epikur37 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Pa evo ja pisem sustavno i ozbiljno, tj barem se trudim s vremena na vrijeme. Pa Bog ga mazo ako vidis da se potrudim napisati tekst malo duzi onda je valjda logicno da me tema interesira i da mi nije frka raspraviti poduze o istoj? Nije to neka tragedija normalno da je normalno da podjebavaju svi jedni druge i da treba tako biti, ali moze valjda s vremena na vrijeme i da se napise nesto ozbiljnije pa da ne izbije rat oko svakog teksta?

Oke, isprika...ali brate tko će odgovarati na tvoje tehnikalije o nosačima zrakoplova koje vadiš boktepita otkud...

tipa ne valja jer mu u donjoj palubi s lijeve strane stroja malo pušta i koeficijent sagorijevanja dizela je blizu žute zone :)

Pa dobro ja si tu nemogu pomoci. Stvarno volim brodove i opcenito motore na velikim brodovima i slicno. To mi po defaultu dodje brutala strahopostovanje po pitanju toga sto ljudi znaju napraviti. Ja sam bio bas na gro tih brodova. I bas kad udjes u tu strojarnicu nemozes sebi doci koliko je to veliko i koliko zapravo ima tih djelova kad bi moglo sve otici kvragu a ne ode. A sto se tice tih detalja koje ispaljujem....znam biti dosadan oko toga jebiga. Pamtim te stvari ono ostane mi u glavi jer me inace to interesira pa u rijetkim situacijama kad se raspravlja o tome napisem sve sto mi je poznato ako ima veze sa samom situacijom to je sve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 16:12

epikur37 wrote:

Pa dobro ja si tu nemogu pomoci. Stvarno volim brodove i opcenito motore na velikim brodovima i slicno. To mi po defaultu dodje brutala strahopostovanje po pitanju toga sto ljudi znaju napraviti. Ja sam bio bas na gro tih brodova. I bas kad udjes u tu strojarnicu nemozes sebi doci koliko je to veliko i koliko zapravo ima tih djelova kad bi moglo sve otici kvragu a ne ode. A sto se tice tih detalja koje ispaljujem....znam biti dosadan oko toga jebiga. Pamtim te stvari ono ostane mi u glavi jer me inace to interesira pa u rijetkim situacijama kad se raspravlja o tome napisem sve sto mi je poznato ako ima veze sa samom situacijom to je sve.

Pošteno, kaj god Kuznjecev dolazi na cilj :)

Al vidim da nisi baš u raspoloženju pa nek ide u pičku materinu....

Čuvam malog od jutros, nije oka sklopio, uništava me...radije bih tukao kamen nego za djecom se ganjao.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 16:13

Ma nisam ni nestpo posebno lose volje. Neke pizdarije na koje ionako nemam utjecaja i to je to. Generalno ne volim kad me persiraju od doma s time. A nije ni njima samima lako s tim stvarima pa valjda moraju nekome reci, pa onda kad su mi rekli nemogu to iz glave izbaciti to je sve. Nista dramaticno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 27/10/2016, 16:16

MaximusDecimusMiridije wrote:Ma nisam ni nestpo posebno lose volje. Neke pizdarije na koje ionako nemam utjecaja i to je to. Generalno ne volim kad me persiraju od doma s time. A nije ni njima samima lako s tim stvarima pa valjda moraju nekome reci, pa onda kad su mi rekli nemogu to iz glave izbaciti to je sve. Nista dramaticno.

jesi ti na terenu ili doma?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 16:22

epikur37 wrote:
Pošteno, kaj god Kuznjecev dolazi na cilj :)

Oni moraju pogotovo ako ozbiljno razmisljaju o operacijama ovakvima poraditi na izgradnji novog nosaca aviona. Kuznjecov nije nikada bio zamisljen kao ofenzivni flotni nosac aviona. On je bio zamisljen kao brod koji ce operirati unutar obrambenog vlastitog kisobrana koji bi cinili avioni s kopna i protuzracni sustavi sa kopna. Njima to nije ni trebalo realno jer oni politicki gledano nikada nisu ni bili orijentirani na odrzavanje nekakvih velikih baza i slicno. Ali po ovome sada ce svakako ici u tome smjeru. Kuznjecov te potrebe nemoze jednostavno zadovoljiti. To je jako star brod, sa jako losim startnim strojevima. Oni su razmisljali cak o potpunom refitu samoga broda, gdje bi doslovno sjekli strukturu samoga broda i instalirali nove motore i pogon ali su zakljucili da im dodje jeftinije novi brod raditi. Zato to i nisu napravili. Te su odlucili tolerirati mane istoga cisto u svrhu da imaju u sluzbi nosac aviona radi projekcije sile. To je jednostavno los brod zbog vlastitih strojeva. Brod je kad je radjen bio zamisljen za obalna mora samog Sovjetskog saveza, nije bio dizajniran za dugotrajna putovanja. Motori nisu bili dizajnirani za dugotrajna putovanja (zato i nije na nuklearni pogon) i to je brod koji se muci s ovakvim shemama. Osim toga precesto ga seljakaju. On je sada trebao biti u doku radi vecih popravaka. Pa su sve zaustavili radi Sirije. To je trebala biti serija sama po sebi "obrambenih nosaca". I on je upadao u filozofiju obrane i ratovanja Sovjetskog saveza i s tom namjerom je i bio napravljen. Danas oni jednostavno drukcije stvari promatraju i njima su potrebna 2-3 nosaca od 70-ak tisuca tona s mogucnnoscu smjestaja 50-tak aviona i 15-tak helikoptera....na nuklearni pogon s autonomijom putovanja od barem 100 dana. Ovo je vise sklepano kao privremeno rjesenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2016, 16:23

epikur37 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ma nisam ni nestpo posebno lose volje. Neke pizdarije na koje ionako nemam utjecaja i to je to. Generalno ne volim kad me persiraju od doma s time. A nije ni njima samima lako s tim stvarima pa valjda moraju nekome reci, pa onda kad su mi rekli nemogu to iz glave izbaciti to je sve. Nista dramaticno.

jesi ti na terenu ili doma?

Doma doma. Ali nisam vec duze vrijeme u Metkovicu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 28/10/2016, 00:40

asilovski wrote:
epikur37 wrote:Rekoh ja da je Pernar najbolja stavr na ovim izborima  :)
hehehe to više govori o hadezsdpeovcima ološ ološa
To je točno, nije Pernar toliko dobar koliko su ovi smeće :D Ali svaka mu čast cheers
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 28/10/2016, 00:47

Gnječ wrote:
Regoč wrote:
epikur37 wrote:
Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?

Evo jedan prdnuo u saboru kmetovi se odmah uplašili   :)

e šta ti je mentalitet
Pa daj nam ti pojasni posljedice našega otkidanja vazalstva Americi? Kako bismo se nekažnjeno izvukli? Ono, "Plenkovićevo NE anglosaskom imperijalizmu".

Sve 5 ali onda molim lijepo izbacite ono Republika Hrvatska a pogotovo Neovisna i samostalna republika hrvatska jer samo time radite klaunove i retarde od sebe. Usto raspustite sabor, vladu, sudstvo i sva ministarstva koji će vam to kurac kad i tako sve odlučuje Buzin.
Treba otvoreno tražiti da nas SAD primi kao svoju saveznu državu članicu. Neka nam daju američko državljanstvo, pravo glasa na američkim izborima i pravo kandidiranja za Bijelu kuću.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 28/10/2016, 00:48

melkior wrote:
Gnječ wrote:
Regoč wrote:
epikur37 wrote:
Regoč wrote:Jeste li razmislili, u svoj zluradosti koju iskazujete, koliko se ovakvim istupima remeti hrvatski položaj unutar američkoga carstva i što bi nam se dogodilo da Pernarovi stavovi postanu službena državna politika?

Evo jedan prdnuo u saboru kmetovi se odmah uplašili   :)

e šta ti je mentalitet
Pa daj nam ti pojasni posljedice našega otkidanja vazalstva Americi? Kako bismo se nekažnjeno izvukli? Ono, "Plenkovićevo NE anglosaskom imperijalizmu".

Sve 5 ali onda molim lijepo izbacite ono Republika Hrvatska a pogotovo Neovisna i samostalna republika hrvatska jer samo time radite klaunove i retarde od sebe. Usto raspustite sabor, vladu, sudstvo i sva ministarstva koji će vam to kurac kad i tako sve odlučuje Buzin.
Treba otvoreno tražiti da nas SAD primi kao svoju saveznu državu članicu. Neka nam daju američko državljanstvo, pravo glasa na američkim izborima i pravo kandidiranja za Bijelu kuću.
Majku im jebem, neće nam ukinut čak ni turističku vizu, što je ukinula jedna Kanada.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit 28/10/2016, 08:09

Mirjana Nasic · 
Sveučilište u Zagrebu

Clanica smo NATO saveza i EU a to obvezuje, na nama je da svoje obaveze ispunimo politicki mudro i korektno na dobrobit zemlje mislim da je bolje da Pernar pripazi da tako i bude da nam se ne ponovi slucaj Pusic and co.

Za razliku od Hadezeovaca: Pernar vukao po blatu Pusićku - Page 7 11949290_10200878393718884_303493703730818139_n

Sveučilišni model kmeta
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by catabbath 28/10/2016, 08:34

Lako Mirjani Nasić ona kao prosjećni uhljeb ne mora ići na granicu s Rusijom.

Last edited by dawson on 28/10/2016, 08:34; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Leviathan2 1/11/2016, 20:46

Jordan je, dakle, od početka imao ključnu ulogu u naoružavanju sirijskih terorista, pa i ISIL-a. Jordan je sirijskoj Al-Qaedi i ISIL-u isto tako isporučio i preko 3 000 tona oružja koje su bivša hrvatska ministrica V. Pusić, bivši predsjednik Josipović i bivši ministar obrane Kotromanović "prodali jordanskoj vojsci".  
Isto tako je odvratno sjetiti se Vesne Pusić, koja je sa suprugom obezglavljenog Tomislava Salopeka stigla u Egipat, te obećala da će Ministarstvo vanjskih poslova učiniti sve da se naš državljanin spasi od sigurne smrti. Tadašnja ministrica vesna Pusić je itekako znala da je bilo dovoljno nazvati Dohu, Rijad, ili jordanskog kralja Abdullaha II, te tako riješiti problem jadnog Salopeka. Osim toga, ISIL je dužnik Hrvatske i ako Toyota nije mogla znati u čijim će rukama završiti deseci tisuća njenih vozila, za hrvatski vrh nema isprike. Svi su vrlo dobro znali da su jordanski kralj i vrh monarhije svoju vojsku ranije opremili najsofisticiranijim i najnovijim američkim pješačkim i drugim naoružanjem i da im ne treba 3 000 tona hrvatske gvožđurije. 

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics