Sex i njegove blagodati
Page 4 of 38
Page 4 of 38 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
naravno, ko navijen, nemam pojma koji je to poremecaj,neki sigurno jest. Ljudi padaju po cesti a ja ko ludjak delam i uzivam:)maggie13 wrote:neka si ti meni dobro i vrijedan,k"i uvijek...:Pdijagram wrote:Jesam ljube, kod mene radno, imam jos finog posla do kraja mjeseca pa tek onda predah. Cisto sam se javio da ne brinete. Sunce i zega mi ne skode, dapace, fino je toplo, uopce nije hladno, milinamaggie13 wrote:Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
dijagram wrote:
nemam pojma, to mi je jedna forumasica na pocetku izabrala, tako i ostalo. zasto pitas, htyjela bi cuti da je moja? Nema mi druge nego za pedeseti rodjendan postaviti slicnu osobnu fotku, svejedno cete uzivati:)
A majke ti mile
Pravi južnjački galebarski temperament
Guest- Guest
ma kakvi, nije to bas tako, ja sam nesto drugodzepna_venera wrote:dijagram wrote:
nemam pojma, to mi je jedna forumasica na pocetku izabrala, tako i ostalo. zasto pitas, htyjela bi cuti da je moja? Nema mi druge nego za pedeseti rodjendan postaviti slicnu osobnu fotku, svejedno cete uzivati:)
A majke ti mile
Pravi južnjački galebarski temperament
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote: ja sam nesto drugo
Stari šarmer, gospodin, uglavnom dobro raspoložen (osim kad nije) , radišan, voli delati i pri tome uživati (nešto kao Bandić) , osoba koja bi nam štošta mogla ispričati vezano uz ovu temu . A, lijepo li ga je vidjeti!
P.S. evo, mama šalje puno pozdrava i želi ti sve najbolje za 50-ti rođendan i pita: čime održavaš tako vedar duh
Guest- Guest
veber_1 wrote:Seksom
S obzirom da je vedar duh jedna od blagodati, i ja sam upravo to pomislila. Kako si ti inače raspoložen?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
hahaha, budi oprezan! Sjeti se nuspojava :
-trudnoća
-spolne bolesti
-batine
-bezvoljnost ako ga koristite više od 6-7 puta dnevno
-trudnoća
-spolne bolesti
-batine
-bezvoljnost ako ga koristite više od 6-7 puta dnevno
Guest- Guest
u raspoloženju u kojem jesam ni pojačana doza me ne bi oraspoložila.
(frendu s posla ubila se žena (teži oblik raka, sav metastazirao). tako da nisam neke volje ni za terapiju)
(frendu s posla ubila se žena (teži oblik raka, sav metastazirao). tako da nisam neke volje ni za terapiju)
2014-12-30
veber_1 wrote:u raspoloženju u kojem jesam ni pojačana doza me ne bi oraspoložila.
Bit će bolje! Samo se ti drži terapije (obrisala sam onaj post jer je stvarno malo preozbiljan za ovu temu).
Last edited by Mativka on Tue 11 Aug - 17:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
A jeste okrenuli temu...
Ljudi odlaze kad su ovdje završili, odlaze svojom voljom, ma koliko to god bilo teško prihvatiti onima koji ostaju. Život se stalno mijenja. Budite zahvalni što su te osobe poklonile svoje vrijeme upravo vama..budite zahvalni za sve što ste skupa proživjeli. Veselite se svakom danu kao da je zadnji jer sutra je već drugačiji dan. I ima puuuno novih ljudi koji jedva čekaju ući u vaš život a vi ste u žalovanju. Dopustite im...
Odoh. Opet mi je život spakiran u kutije.
Ljudi odlaze kad su ovdje završili, odlaze svojom voljom, ma koliko to god bilo teško prihvatiti onima koji ostaju. Život se stalno mijenja. Budite zahvalni što su te osobe poklonile svoje vrijeme upravo vama..budite zahvalni za sve što ste skupa proživjeli. Veselite se svakom danu kao da je zadnji jer sutra je već drugačiji dan. I ima puuuno novih ljudi koji jedva čekaju ući u vaš život a vi ste u žalovanju. Dopustite im...
Guest- Guest
Znaci pojacana terapija. Barem dva puta dnevno, prije jela. Ujutro inavecer.
2014-12-30
dzepna_venera wrote:A jeste okrenuli temu...
Eno, vratila sam je na pravi put Ovu temu sam ionako zamislila kao mjesto za zezanje
Kakve kutije?
Guest- Guest
veber_1 wrote:Znaci pojacana terapija. Barem dva puta dnevno, prije jela. Ujutro inavecer.
S obzirom na tvoje stanje, preporučila bih duplu dozu
Guest- Guest
Jea..naslov bi mozda i prosao u nekoj paralelnoj dimenziji.."Blagodati" su uglavnom spolne bolesti,napast koja se na kraju ne moze skinuti sa vrata,seks u prolazu lagano gubi svoju car..dobro,ovo zadnje sherem.. ..enivej,dogadja se upravo ona situacija.,da seks ko seks dosadi ako nema nes povrh toga,jertbo i rumštejk dosadi ako ga jedes bas svaki dan.E sad budi pametan sto ciniti..Počnes kao matori konj over 40 pokazivati emucije,ispadas smijesan,cure se raznjeze na startu,ali kako vrijem ide,pocne ona igra nadhebavanja i strateskog rasporedjivanja po Mapi Battlefielda,pa tko vise teritrorija i moci ugrabi..sa noktiju i zubiju se cijedi krf..
Ebi ga,pa sad budi pametan..
Ebi ga,pa sad budi pametan..
Guest- Guest
Mativka wrote:veber_1 wrote:Znaci pojacana terapija. Barem dva puta dnevno, prije jela. Ujutro inavecer.
Ti baš hoćeš da čoek padne nasred grada u nesvjest! Malo zlo
Guest- Guest
bogomdani wrote:"Blagodati" su uglavnom spolne bolesti,napast koja se na kraju ne moze skinuti sa vrata,
Jesi li iskusio takvu "blagodat"? Jedna od nus pojava prekomjernog konzumiranja
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Mativka wrote:veber_1 wrote:Znaci pojacana terapija. Barem dva puta dnevno, prije jela. Ujutro inavecer.
Ti baš hoćeš da čoek padne nasred grada u nesvjest! Malo zlo
Ma treba odmah agresivna terapija
Guest- Guest
nema seksa,bez Golih Zenskih Guzica..nakitacim i ovaj Forum..napravim si svoj vlastiti..
Guest- Guest
to cu mami u cetiri oka :)Mativka wrote:dijagram wrote: ja sam nesto drugo
Stari šarmer, gospodin, uglavnom dobro raspoložen (osim kad nije) , radišan, voli delati i pri tome uživati (nešto kao Bandić) , osoba koja bi nam štošta mogla ispričati vezano uz ovu temu . A, lijepo li ga je vidjeti!
P.S. evo, mama šalje puno pozdrava i želi ti sve najbolje za 50-ti rođendan i pita: čime održavaš tako vedar duh
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 38 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?