Sex i njegove blagodati
Page 21 of 38
Page 21 of 38 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
hahahahaha...a ebote...Kica treba baciti u narucje neke nabrijane Cougarke..recimo Zagi,da ga nauci sto znaci uzivati u bogomdanim plodovima zenskih oblina..
Guest- Guest
Kica bih ja ovdje jedino i izabrala...da nisam zauzeta ko sto jesam....:D
Guest- Guest
bit čega? nismo se skužili..veber_1 wrote:kic!kic wrote:nema definicije, pogledaj klip, i mrtvi imaju refleks orgazma, nije potreban dodir, nije potreban partner, nikakva stimulacija, a opet se moze dogoditi, okultni krugovi obozavaju orgazam jer misle da je to promijenjeno stanje svijesti blisko kolektivno nesvjesnom, ali po znanosti istina je oko tog puno prizemnija..
jebogati.
nije stvar u svršavanju, djelomično je.
bit je u interakciji.
huhuhuhuh..bravo...cekamo Kicov komentar...Zagy wrote:Kica bih ja ovdje jedino i izabrala...da nisam zauzeta ko sto jesam....:D
Guest- Guest
veber_1 wrote:kic!
jebogati.
bit je u interakciji.
Što bi Collins rekao seks kao interakcijski lanac, odnosno ritual. Tjelesna veza najvećeg stupnja koja posjeduje zajedničku usmjerenost.
Guest- Guest
kod mene je to prizemnije.Vegvísir wrote:veber_1 wrote:kic!
jebogati.
bit je u interakciji.
Što bi Collins rekao seks kao interakcijski lanac, odnosno ritual. Tjelesna veza najvećeg stupnja koja posjeduje zajedničku usmjerenost.
veber-
2014-12-30
Nebitno sta KIC kaze...to je bila samo mala opaska...ja jako cijenim KIC-a...;)
Guest- Guest
veber_1 wrote:kod mene je to prizemnije.Vegvísir wrote:veber_1 wrote:kic!
jebogati.
bit je u interakciji.
Pa ni ovo gore navedeno nije nešto ultranadzemno.
Guest- Guest
Čisto tjelesno je ovo gore...,
Navodno dolazi viagre za žene na tržište ali djeluje isključivo u glavi,a ne kao kod muških tjelesno...ja planiram probati u svakom slučaju čim stigne na naše tržište...
Navodno dolazi viagre za žene na tržište ali djeluje isključivo u glavi,a ne kao kod muških tjelesno...ja planiram probati u svakom slučaju čim stigne na naše tržište...
Guest- Guest
Zagy wrote:Kica bih ja ovdje jedino i izabrala...da nisam zauzeta ko sto jesam....:D
Guest- Guest
mpfff..ne bih ja nikakvu kemiju trpao u sebe...to je poput nitra u autu..u trenu boosta,ali dugorocno unistava motor..no tu je Weber mjerodavniji...
Guest- Guest
zakaj?Zagy wrote:Čisto tjelesno je ovo gore...,
veber-
2014-12-30
NO2 ne uništava motor. velik broj okretaja, da.bogomdani wrote:mpfff..ne bih ja nikakvu kemiju trpao u sebe...to je poput nitra u autu..u trenu boosta,ali dugorocno unistava motor..no tu je Weber mjerodavniji...
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:zakaj?Zagy wrote:Čisto tjelesno je ovo gore...,
Da, baš se i ja pitam zašto, pobogu...
Guest- Guest
ic mutual!Zagy wrote:Nebitno sta KIC kaze...to je bila samo mala opaska...ja jako cijenim KIC-a...;)
ispada da puno pametujem o orgazmu, ali smo u stvari svi na istoj strani u ovome, moje je samo stajalište da je život 50% tvojih odluka i truda a ostalo je ipak izdeterminirano i u ruletu vjerojatnosti: okolnosti, vremena, mjesta i timinga..
i 0,01% nečega je dovoljno da ti nešto izeleminira iz života bez tvoje krivnje, i nema smisla žalovati oko toga, već samo pokušati onih svojih 50% odraditi.
Zagy wrote:Čisto tjelesno je ovo gore...,
Ma zapravo on govori o seksu kao grupnoj kooperaciji koja uključuje kontakt tijela, međusobnu pažnju, zajedničko stanje fizičke i emocionalne uzbuđenosti, rast intenziteta interakcije kroz usklađivanje zajedničkog ritma što dovodi do grupne solidarnosti (ili u ovom slučaju ljubavi - što je veća sinkronizacija među partnerima, to je veća pleasure bond), razvijanje individualnog seksualnog nagona, moralnih standarda (osjećaj pripadnosti), gnjev prema onima koji bi mogli narušiti takav odnos... yaddda, yadda, zaustavit ću se prije nego zabrazdim predaleko.
Guest- Guest
No2 puca na visoki broj obrzaja tako da indirektno unistava..veber_1 wrote:NO2 ne uništava motor. velik broj okretaja, da.bogomdani wrote:mpfff..ne bih ja nikakvu kemiju trpao u sebe...to je poput nitra u autu..u trenu boosta,ali dugorocno unistava motor..no tu je Weber mjerodavniji...
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Zagy wrote:Čisto tjelesno je ovo gore...,
Ma zapravo on govori o seksu kao grupnoj kooperaciji koja uključuje kontakt tijela, međusobnu pažnju, zajedničko stanje fizičke i emocionalne uzbuđenosti, rast intenziteta interakcije kroz usklađivanje zajedničkog ritma što dovodi do grupne solidarnosti (ili u ovom slučaju ljubavi - što je veća sinkronizacija među partnerima, to je veća pleasure bond), razvijanje individualnog seksualnog nagona, moralnih standarda (osjećaj pripadnosti), gnjev prema onima koji bi mogli narušiti takav odnos... yaddda, yadda, zaustavit ću se prije nego zabrazdim predaleko.
Kako zasto?!
Toliko je žena koje se ne mogu opustiti u glavi,ne mogu se prepustiti...nemaju osjećaja "dolje"...žensko tijelo je jako kompleksno i jednostavno je Scary koliko nas određuju hormoni...ja se sjećam vremena moje hormonalne kontracepcije,ja sam bila mrtvo tijelo!
Zadto bi za muske bilo a za žene ne?!
Oduvijek tvrdim da to nije fer...
Na duge staze mozda i nije dobro ali ako će ti pokrenuti motor da kasnije ide i sam,zašto ne....nemojte bit ograničeni i suditi svijet samo po sebi...izađite iz čahure...:p
Toliko je žena koje se ne mogu opustiti u glavi,ne mogu se prepustiti...nemaju osjećaja "dolje"...žensko tijelo je jako kompleksno i jednostavno je Scary koliko nas određuju hormoni...ja se sjećam vremena moje hormonalne kontracepcije,ja sam bila mrtvo tijelo!
Na duge staze mozda i nije dobro ali ako će ti pokrenuti motor da kasnije ide i sam,zašto ne....nemojte bit ograničeni i suditi svijet samo po sebi...izađite iz čahure...:p
Guest- Guest
Zagy wrote:Kako zasto?!
Da sam na mjestu takve žene, ja bih istraživala ZAŠTO se ne mogu opustiti u glavi, ZAŠTO se ne mogu prepustiti, ZAŠTO nema osjećaja "dolje"...
Ali to sam ja, temeljita do boli, ali vrijedi. Vrijedi!
Guest- Guest
Page 21 of 38 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi