ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sex i njegove blagodati

Page 1 of 38 1, 2, 3 ... 19 ... 38  Next

Go down

Sex i njegove blagodati  Empty Sex i njegove blagodati

Post by Guest 8/8/2015, 17:31

Brojna seksualna istraživanja utvrdila su da je sex itekako važan za naše kako fizičko, tako i psihičko zdravlje. No, unatoč tome, ljudi su sve bolesniji. Neka od blagodati redovitog sexa su: jača srca, smanjuje kolesterol, poboljšava imunitet, uravnotežuje hormone, povećava samopouzdanje, liječi depresiju i još mnogo toga...
S obzirom da smo svjesni ljekovitog učinka sexa na naš organizam, zašto se prema njemu odnosimo s velikom distancom?!
Da li ga ljudi upražnjavaju manje nego prije recimo 50 godina?
I, da li bi liječnici trebali preporučivati pacijentima veće upražnjavanje istoga, jer većina smatra da je glavna uloga sexa reprodukcija?!
hug
Guest
Guest

Back to top Go down

Sex i njegove blagodati  Empty Re: Sex i njegove blagodati

Post by Guest 8/8/2015, 17:55

Ne trebaju nam liječnici ništa preporučivati. Sve mi znamo i sami.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2015, 18:01

Ali opet djeluje više psihološki na čovjeka kada liječnik preporuči nešto kao poželjno i dobro. Ima dosta ljudi koji ne razmišljaju poput nas. Često liječnici preporučuju neke lijekove koji ne idu na recept i time čine uslugu farmaceutskim kompanijama. Ljudi dakako odmah pohrle po taj lijek. Recimo, ginko :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2015, 18:09

Ma...ne vjerujem ti ja u to. 
Sex je ko i sve drugo: ako ga ima previše ili premalo-nije dobro. Ako ga nema uopće-to je najčešće emocionalna blokada (ne mora biti ali uglavnom je). Ako se seksaš s nekim ko te ne voli i ne poštuje je - totalna katastrofa, ponižavajuće,degradirajuće.

Tako da...ako voliš i voljena si, ljubi voli,to je ukratko nešto čega se ja držim.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2015, 18:27

Misliš da je moguće imati previše sexa? B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2015, 18:32

Da, i mislim da je to malo žešći problem psihičke prirode, odvojenosti od vlastitih emocija, sve potisnuto, osoba sjebana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 8/8/2015, 19:59

Mativka wrote:Ali opet djeluje više psihološki na čovjeka kada liječnik preporuči nešto kao poželjno i dobro. Ima dosta ljudi koji ne razmišljaju poput nas. Često liječnici preporučuju neke lijekove koji ne idu na recept i time čine uslugu farmaceutskim kompanijama. Ljudi dakako odmah pohrle po taj lijek. Recimo, ginko :D
hahahahahahahahahahaha

ono dođem kod doktora.

-dobar dan
-dobar dan, veli on, što trebate?
-uputnicu za sex!
-izvolite, elektronička je pa ju obnovite telefonski svaka tri mjeseca
-a, koja je terapija?
-jednom na dan, minimum!
-hvala.

Kontaindikacije

Ako ste preskočili, zaboravili dnevnu dozu slobodno uzmite dvostruku. Lijek se može koristiti i više nego što je propisano.

Nuspojave

-trudnoća
-spolne bolesti
-batine
-bezvoljnost ako ga koristite više od 6-7 puta dnevno

eeeee, jesi me nasmijala :D
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2015, 20:54

Nuspojave lijeka :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 8/8/2015, 21:07

obavjestite svog liječnika ili ljekarnika....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2015, 23:52

veber_1 wrote:
eeeee, jesi me nasmijala :D

Bome, i ja se smijem kao luda tvom postu :rofl

Evo jedan vic u duhu ove teme :

Razgovaraju mladić i djevojka: - Doktori tvrde da je seks dobar za ublažavanje tegoba pri upali zglobova - kaže on. - Ali ti nemaš upalu zglobova! - A zar ti nisi čula za preventivnu medicinu? :rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2015, 23:59

dzepna_venera wrote:Ako se seksaš s nekim ko te ne voli i ne poštuje je - totalna katastrofa, ponižavajuće,degradirajuće.
U skladu s ovim modernim vremenima, znam puno djevojaka koje imaju prijatelje za sex. Nisu u vezi ali su redovito intimni. Da li su to samo osobe koje drže do svog zdravlja? :D :?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 10:04

Mativka wrote:
dzepna_venera wrote:Ako se seksaš s nekim ko te ne voli i ne poštuje je - totalna katastrofa, ponižavajuće,degradirajuće.
U skladu s ovim modernim vremenima, znam puno djevojaka koje imaju prijatelje za sex. Nisu u vezi ali su redovito intimni. Da li su to samo osobe koje drže do svog zdravlja? :D :?

Ne, to je samo opravdanje da imaju neobavezni sex, bez bliskosti, bez intimnosti, bez ikakve "obaveze" prema drugoj strani. Čisti strah davanja sebe nekom drugom. Takvi odnosi dugotrajno satiru fine duhovne strukture osobe, nema tu samopoštovanja.

Koja voli, nek izvoli, njena pica njen dućan kome oće tome da  :D  stara narodna   geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 9/8/2015, 11:38

Mativka wrote:U skladu s ovim modernim vremenima, znam puno djevojaka koje imaju prijatelje za sex. Nisu u vezi ali su redovito intimni. Da li su to samo osobe koje drže do svog zdravlja? :D :?
ma to su gluposti kao što reče venera. možeš se s nekim kresnut na noć/dan. ali da bi bio s nekim u "vezi" na taj način, ne bi.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 17:28

dzepna_venera wrote:

to je samo opravdanje da imaju neobavezni sex, bez bliskosti, bez intimnosti, bez ikakve "obaveze" prema drugoj strani. Čisti strah davanja sebe nekom drugom.
Ovo tvoje me podsjetilo na još jedan vic, ide ovako :

Došla Sosa kod doktora, radi bolova u trbuhu, te znojenja i nervoze. Doktor je pregleda od glave do pete.

- E moja Soso, ništa tebi nije i nisi ti bolesna nego bi ti trebala nać' jednog muškarca pa bi se izliječila i ne bi te više boljelo.

Tako ode Sosa kući. A isto tako je tražio Lala pomoć od liječnika da mu nije dobro, da je nervozan i ne može spavati. Doktor pregleda Lalu i ne nađe nikakvu grešku, nego mu reče da bi trebao naći jednu žensku pa bi ga ona izliječila. Pošao Lala kući i na putu sretne Sosu. Tako oni počeli razgovarati, gdje je tko bio. Priča Sosa radi čega je ona bila kod doktora, a Lala njoj radi čega je on bio. Tako išli neko vrijeme i Lala povali Sosu u šamcu i radi onu stvar. A Sosa će ispod njega:

- E moj Lalo, da nas netko vidi rek'o bi da se jebemo, a mi se samo liječimo... :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 17:34

veber_1 wrote:
Mativka wrote:U skladu s ovim modernim vremenima, znam puno djevojaka koje imaju prijatelje za sex. Nisu u vezi ali su redovito intimni. Da li su to samo osobe koje drže do svog zdravlja? :D :?
ma to su gluposti kao što reče venera. možeš se s nekim kresnut na noć/dan. ali da bi bio s nekim u "vezi" na taj način, ne bi.
Često čujem izraz "prijatelji s povlasticom". Možda ovo vrijeme oblikuje neko drugačije poimanje odnosa, samopoštovanja. Od kako je internet ušao u veliku većinu domova, sex je postao zabava, sve je manje emocija u njemu, a više zadovoljavanje nagona.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 18:17

Mativka wrote:Često čujem izraz "prijatelji s povlasticom". Možda ovo vrijeme oblikuje neko drugačije poimanje odnosa, samopoštovanja. Od kako je internet ušao u veliku većinu domova, sex je postao zabava, sve je manje emocija u njemu, a više zadovoljavanje nagona.

Ne bi rekla da je do interneta, nego do izbora svakog ponaosob. Onaj ko drži do sebe neće se zabavljati i igrati sa sexom baš iz razloga što kaže Veber "nuspojava"  :P sex je zapravo opasno oruđe u ruci budale i djeteta  :|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 18:28

dzepna_venera wrote:Ne bi rekla da je do interneta, nego do izbora svakog ponaosob. Onaj ko drži do sebe neće se zabavljati i igrati sa sexom baš iz razloga što kaže Veber "nuspojava"  :P sex je zapravo opasno oruđe u ruci budale i djeteta  :|

Smatram da je internet omogućio jako puno prilika, do kojih bi se inače teže došlo. Znaš onu narodnu: prilika čini lopova. :shy   A nagon je u konstantnoj kontroli razuma. Ovo što si rekla o sexu kao oruđu, opet si me podsjetila na jedan vic :) :

Dolazi Mujo ranije nego obično kući i Fata brzo sakriva svoj vibrator, a zatim ga pita: 'Otkud ti ovako rano?'
'Ma, dobio sam otkaz. Moje radno mjesto zamijenio je neki stroj...' :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 9/8/2015, 18:40

ako nekoga zanima sex zbog sexa, mislim da je na krivoj strani ceste, ako je osoba u središtu pažnje zbog emocija to postane ugodan meritluk, inače, tek na 5 sekundi..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 18:42

kic wrote:ako nekoga zanima sex zbog sexa, mislim da je na krivoj strani ceste, ako je osoba u središtu pažnje zbog emocija to postane ugodan meritluk, inače, tek na 5 sekundi..
Nemoj tako, može biti i sex zbog zdravlja :D Zbog čega se svi raduju izlasku subotom?! Hmmm, imam osjećaj da je taj dan baš dan za upoznavanje emocija :D A, što kažete za sex na prvom spoju? B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2015, 18:47

Mativka wrote:
kic wrote:ako nekoga zanima sex zbog sexa, mislim da je na krivoj strani ceste, ako je osoba u središtu pažnje zbog emocija to postane ugodan meritluk, inače, tek na 5 sekundi..
Nemoj tako, može biti i sex zbog zdravlja :D Zbog čega se svi raduju izlasku subotom?! Hmmm, imam osjećaj da je taj dan baš dan za upoznavanje emocija :D A, što kažete za sex na prvom spoju? B-)

Eto na nje opet na ono sex zbog zdravlja  :^0 :^0

Istina je u tome da ne valja potiskivati potrebe, jer može doći do zdravstvenog disbalansa. Al opet...nekidan sam dobila takvu ponudu za popizdit  :^0 :P  Naprosto ne mogu zamisliti da se sexam zato da mi se propuhuje lijevi jajnik  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Page 1 of 38 1, 2, 3 ... 19 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics