Sex i njegove blagodati
Page 3 of 38
Page 3 of 38 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
to cu kasnije, samo zavirih, radim vani i nema me do rujna u zg. a nokti do tada neka rastu:)veber_1 wrote:ima zanimljiva tema o noktima :Ddijagram wrote:tek se ulogirah, treba vremena da pregledam tko se ovdje muva . evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat se
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
dijagram wrote:tek se ulogirah, treba vremena da pregledam tko se ovdje muva . evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat seveber_1 wrote:dobro. cure čekaju samo tebe.
pogledaj početak foruma :P
Ajd ne kukaj
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:dijagram wrote:tek se ulogirah, treba vremena da pregledam tko se ovdje muva . evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat seveber_1 wrote:dobro. cure čekaju samo tebe.
Ajd ne kukaj
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:dzepna_venera wrote:dijagram wrote:tek se ulogirah, treba vremena da pregledam tko se ovdje muva . evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat seveber_1 wrote:dobro. cure čekaju samo tebe.
Ajd ne kukaj
Dobrodošao
Guest- Guest
ovo se ne broji, ocu pravi zagrljaj i socnu pusu, ... za pocetak:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:dzepna_venera wrote:dijagram wrote:tek se ulogirah, treba vremena da pregledam tko se ovdje muva . evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat seveber_1 wrote:dobro. cure čekaju samo tebe.
Ajd ne kukaj
Dobrodošao
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ovo se ne broji, ocu pravi zagrljaj i socnu pusu, ... za pocetak:)dzepna_venera wrote:
Dobrodošao
Ohohoho...ma vidi ti forumskog zavodnika
Dobrodošlica i prijateljski smiješak su ti i više nego dovoljni
Guest- Guest
sto cu kad sam neumjeren u tin stvarin :)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:ovo se ne broji, ocu pravi zagrljaj i socnu pusu, ... za pocetak:)dzepna_venera wrote:
Dobrodošao
Ohohoho...ma vidi ti forumskog zavodnika
Dobrodošlica i prijateljski smiješak su ti i više nego dovoljni
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
sto cu kad sam neumjeren u tin stvarin :)
Zato san ja uravnotežena pa ne dilin puse i zagrljaje baš.
Zapravo, škrta san
Guest- Guest
ne volim skrtarose, bilo koje vrste. ljubav treba podijeliti s drugima:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Zapravo, škrta san
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ne volim skrtarose, bilo koje vrste. ljubav treba podijeliti s drugima:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Zapravo, škrta san
To je točno godinama sam trubila da sam neromantična i da ne volim zaljubljenost, a zapravo sam žešća romantična kokoš. I sad se sa tom spoznajom trenutačno mirim baš mi teško nekako..
Guest- Guest
betty.boop wrote:mozda zena nema ljubavi viska
Imam, ali..bolje da šutim
Guest- Guest
ja to mijenjam ko djeca slicicedzepna_venera wrote:betty.boop wrote:mozda zena nema ljubavi viska
Imam, ali..bolje da šutim
dijagram-
2015-08-09
Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
2014-04-12
Jesam ljube, kod mene radno, imam jos finog posla do kraja mjeseca pa tek onda predah. Cisto sam se javio da ne brinete. Sunce i zega mi ne skode, dapace, fino je toplo, uopce nije hladno, milinamaggie13 wrote:Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Jesam ljube, kod mene radno, imam jos finog posla do kraja mjeseca pa tek onda predah. Cisto sam se javio da ne brinete. Sunce i zega mi ne skode, dapace, fino je toplo, uopce nije hladno, milinamaggie13 wrote:Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
Guest- Guest
neka si ti meni dobro i vrijedan,k"i uvijek...:Pdijagram wrote:Jesam ljube, kod mene radno, imam jos finog posla do kraja mjeseca pa tek onda predah. Cisto sam se javio da ne brinete. Sunce i zega mi ne skode, dapace, fino je toplo, uopce nije hladno, milinamaggie13 wrote:Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
2014-04-12
eto, dva smjeska,. vidis kako vas zabavljam, grupno:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Jesam ljube, kod mene radno, imam jos finog posla do kraja mjeseca pa tek onda predah. Cisto sam se javio da ne brinete. Sunce i zega mi ne skode, dapace, fino je toplo, uopce nije hladno, milinamaggie13 wrote:Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:eto, dva smjeska,. vidis kako vas zabavljam, grupno:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Jesam ljube, kod mene radno, imam jos finog posla do kraja mjeseca pa tek onda predah. Cisto sam se javio da ne brinete. Sunce i zega mi ne skode, dapace, fino je toplo, uopce nije hladno, milinamaggie13 wrote:Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
E. Nego, čija ti je to slika na avataru
Guest- Guest
nemam pojma, to mi je jedna forumasica na pocetku izabrala, tako i ostalo. zasto pitas, htyjela bi cuti da je moja? Nema mi druge nego za pedeseti rodjendan postaviti slicnu osobnu fotku, svejedno cete uzivati:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:eto, dva smjeska,. vidis kako vas zabavljam, grupno:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Jesam ljube, kod mene radno, imam jos finog posla do kraja mjeseca pa tek onda predah. Cisto sam se javio da ne brinete. Sunce i zega mi ne skode, dapace, fino je toplo, uopce nije hladno, milinamaggie13 wrote:Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
E. Nego, čija ti je to slika na avataru
dijagram-
2015-08-09
naravno, ko navijen, nemam pojma koji je to poremecaj,neki sigurno jest. Ljudi padaju po cesti a ja ko ludjak delam i uzivam:)maggie13 wrote:neka si ti meni dobro i vrijedan,k"i uvijek...:Pdijagram wrote:Jesam ljube, kod mene radno, imam jos finog posla do kraja mjeseca pa tek onda predah. Cisto sam se javio da ne brinete. Sunce i zega mi ne skode, dapace, fino je toplo, uopce nije hladno, milinamaggie13 wrote:Dijagrame,rode,dosao i ti..aj,neka si :)
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 38 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?