Sex i njegove blagodati
Page 2 of 38
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
Mativka wrote:Nemoj tako, može biti i sex zbog zdravlja Zbog čega se svi raduju izlasku subotom?! Hmmm, imam osjećaj da je taj dan baš dan za upoznavanje emocija A, što kažete za sex na prvom spoju?kic wrote:ako nekoga zanima sex zbog sexa, mislim da je na krivoj strani ceste, ako je osoba u središtu pažnje zbog emocija to postane ugodan meritluk, inače, tek na 5 sekundi..
Eto na nje opet na ono sex zbog zdravlja
Istina je u tome da ne valja potiskivati potrebe, jer može doći do zdravstvenog disbalansa. Al opet...nekidan sam dobila takvu ponudu za popizdit Naprosto ne mogu zamisliti da se sexam zato da mi se propuhuje lijevi jajnik
Guest- Guest
izlazak subotom više zato da snimiš malo izlog, ali ako si zaljubljen vidiš samo jednu osobu..
ti si se formativka skroz pomladila s ovim forumom :D
kic wrote:izlazak subotom više zato da snimiš malo izlog, ali ako si zaljubljen vidiš samo jednu osobu..
hahahaha...vidim da neko ima dobro pamćenje nije baš tako
Mativka je mrak! Zrela ko kruška!
Guest- Guest
Ne znam da li bi bilo bolje s krajnikom?! (ubij me, morala sam!)dzepna_venera wrote:Naprosto ne mogu zamisliti da se sexam zato da mi se propuhuje lijevi jajnik
Guest- Guest
Mativka wrote:Ne znam da li bi bilo bolje s krajnikom?! (ubij me, morala sam!)dzepna_venera wrote:Naprosto ne mogu zamisliti da se sexam zato da mi se propuhuje lijevi jajnik
To uopće nije loša ideja
Guest- Guest
kic wrote:
Ma ubiše me koljena nisam spavala 2 dana, malo sam poludila...
Guest- Guest
Mativka wrote:kic wrote:
Ma ubiše me koljena nisam spavala 2 dana, malo sam poludila...
Na čemu si klečala, priznaj, silo nečista
Guest- Guest
seks je zadovoljavanje nagona. ok, mogu s nekom biti na dan. zamjena za drkanje, ali da bi se s nekim nalazio preko vikenda zbog seksa, ne bi. onda radije neku na jednu noć i sve pet.Mativka wrote:Često čujem izraz "prijatelji s povlasticom". Možda ovo vrijeme oblikuje neko drugačije poimanje odnosa, samopoštovanja. Od kako je internet ušao u veliku većinu domova, sex je postao zabava, sve je manje emocija u njemu, a više zadovoljavanje nagona.
veber-
2014-12-30
lako na čemu. bitnije je zašto?dzepna_venera wrote:
veber-
2014-12-30
Zar nije bolja stalna, povremena bez obveza od osobe za jednu noć?veber_1 wrote:seks je zadovoljavanje nagona. ok, mogu s nekom biti na dan. zamjena za drkanje, ali da bi se s nekim nalazio preko vikenda zbog seksa, ne bi. onda radije neku na jednu noć i sve pet.Mativka wrote:Često čujem izraz "prijatelji s povlasticom". Možda ovo vrijeme oblikuje neko drugačije poimanje odnosa, samopoštovanja. Od kako je internet ušao u veliku većinu domova, sex je postao zabava, sve je manje emocija u njemu, a više zadovoljavanje nagona.
Guest- Guest
Lako se Vama zezati, a ja muku mučim Bolujem od sindroma nemirnih nogu i baš me ovih dana uhvatioveber_1 wrote:lako na čemu. bitnije je zašto?dzepna_venera wrote:
Guest- Guest
meni nije. s osobom s kojom sam bio jednu, dvije, tri noći. bio je čisti seks. ponekad je kao, bi, a ne bi. ako se već nalazim s nekim u dužem periodu onda to podrazumjeva interakciju. davanje/primanje.Mativka wrote:Zar nije bolja stalna, povremena bez obveza od osobe za jednu noć?
možda sam staromodan, ali ne bi htio vikend vezu.
veber-
2014-12-30
seks, koga to uopce vise zanima, osim nas par staromodnih seljacina:)
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
di se predstavljam, kome, cure ce svejedno vristati kad vide tko se oglasioveber_1 wrote:kolega prvo se predstaviš. a ne odmah na seks :P
dijagram-
2015-08-09
dobro. cure čekaju samo tebe.
pogledaj početak foruma :P
2014-12-30
tek se ulogirah, treba vremena da pregledam tko se ovdje muva . evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat seveber_1 wrote:dobro. cure čekaju samo tebe.
dijagram-
2015-08-09
moš mislit kak ti dođe :^^dijagram wrote:evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat se
mora ih netko tjesiti, podnijeti teret, zrtvovati se, sto s njima kad su,...takve:)kic wrote:moš mislit kak ti dođe :^^dijagram wrote:evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat se
dijagram-
2015-08-09
ima zanimljiva tema o noktima :Ddijagram wrote:tek se ulogirah, treba vremena da pregledam tko se ovdje muva . evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat se
veber-
2014-12-30
to cu kasnije, samo zavirih, radim vani i nema me do rujna u zg. a nokti do tada neka rastu:)veber_1 wrote:ima zanimljiva tema o noktima :Ddijagram wrote:tek se ulogirah, treba vremena da pregledam tko se ovdje muva . evo vidim mativka i venera o seksu, odmah mi dodje odlogirat se
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?